ANNONS
PersonuppgifterCookies

Jag har blivit mamma

/

Jag har blivit mamma! För två veckor sedan kom vår lilla Bonni till jorden <3 På alla sätt är dessa de två bästa veckorna i mitt liv, men på många sätt även de tuffaste. Har under dessa dagar haft fullt upp med att lära känna varandra, en process jag ser fram emot att fortsätta. Hoppas ni njuter av sommaren!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00