ANNONS
PersonuppgifterCookies

Fiskarna – Så blir ditt 2015

/

Fiskarna 19/2 -20/3

Det är ett spännande år du har framför dig Fiskarna. Det är många år sedan du var i kontakt med sådana strålande utvecklingsmöjligheter, skapande kraft och dynamik som 2015 erbjuder. Redan från årets start finns en stark fokus på arbetet och karriären. Det finns fortfarande stora utmaningar runt arbetslivet du måste ta itu med.

Trender under året:

Saturnus nya position i Skytten ger dig motivationen och uthålligheten att orka. Det handlar om att ta stora steg i den egna personliga utvecklingen och processen är inte hastigt övergående utan spiller över och påverkar dig under merparten av 2016 också. Massiva positiva förändringar är på väg åt ditt håll.

Romantik tycks vara ett stort kapitel för dig i år och våren erbjuder idel tillfällen till flirt och sinnlig njutning. Sommaren är lång, vilsam och avkopplande. Från 8/8 och hela året ut kommer mirakulösa Jupiter att bilda högspänning i ditt horoskop vilket är en garanti för framgång och välmående. September är årets mest innehållsrika månad som erbjuder årets stora positiva överraskning.

Personlig utveckling: Din styrare Neptunus befinner sig mitt i ditt tecken vilket ständig håller din andliga kanal välrensad och öppen.

Det nya det här året är Saturnus närvaro som hjälper dig att hålla disciplinen och viljan intakta så att du verkligen håller hela racet och inte ger upp strax innan mållinjen distraherad av något annat.

Jobb och pengar: Uranus rätt ansträngda position i din ekonomiska sfär har orsakat att många av er haft en ojämn inkomst. Det finns anledning att förändra både hur du förtjänar dina pengar, hanterar dem och hur du bygger upp en framtid utav stål. Allt detta är möjligt för dig och slutet på sagan är att du vid nästa årsskifte lyckligt kan konstatera att du uppnådde dina mål.

Kärlek: Du får vad du vill nu så stora frågan du bör ställa till dig själv Fiskarna är: Vill jag leva i en relation sida vid sida av en annan person? Januari och februari sätter stämningen på resten av året. Det flödar av romantik.

30

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00