ANNONS
PersonuppgifterCookies

Jungfrun – Så blir ditt 2015

/

Jungfrun 24/8- 23/9

Ditt 2015 kan delas in i två halvor med två helt skilda energier. Första halvan är dessvärre lite alltför snarlik förra året. Men ifrån sommaren kommer du att gå in i en toppenperiod som varar i ett år framåt. Slutet på sagan är att till nästa årsskifte är du zodiakens vinnare.

Trender under året:

Ditt 2015 innebär till en början stora utmaningar i arbetslivet som du måste lösa Jungfrun, Redan från årets start finns en stark fokus på arbetet och karriären. Din styrare Merkurius går retrograd jan-feb vilket försenar och trasslar till saker. En romans kan dock lysa upp vintern för dig. I mar-apr ställs höga förväntningar på dig och här prövas du rejält såväl yrkesmässigt som känslomässigt. Merkurius backar åter igen i maj som är en social och kul månad med intressanta förvecklingar. Sommaren erbjuder ett lugnare tempo. 8/8 går Jupiter, lyckans planet som inte har varit hos dig på 12 år, in i ditt tecken vilket är en garanti för framgång och välmående under ett helt år framåt! September är årets mest innehållsrika månad.

Den 13/9 och 28/9 äger två eklipser rum i din sfär och ditt ödeshjul snurrar.

Personlig utveckling: Hela du kommer med eller utan din medverkan att utvecklas positivt för Universum lyfter dig och knuffar dig framåt emot nya höjder.

Jobb och pengar: Du gör klokt i att spara på krutet och avvakta utvecklingen yrkesmässigt. Första delen av året ser inte särskilt lovande ut för dig yrkesmässigt. Gör inga förändringar före sommaren om det inte är absolut helt nödvändigt för din energi är inte i topp. Att Jupiter träder in i din sfär i augusti ändrar dock hela scenariot tvärt. Härifrån kan jag inte nog understryka vikten av att nysatsa och passa på.

Kärlek: Du går in i en fas av stigande självförtroende, fantastisk utveckling och en god portion ren och skär tur. Venus lyser upp ditt kärleksliv i oktober. En kavalkad av gynnsamma händelser drar igång. Det ligger inom räckhåll för dig att nå alla dina mål. Lyckan spiller i och för sig över på 2016 också men det är en annan historia.

9

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00