ANNONS
PersonuppgifterCookies

Kräftan – Så blir ditt 2015

/

Kräftan 22/6-22/7

Ditt 2015 börjar känslosamt med fullmånen som 5/1 visar dig trenden för det kommande året – det är ett år som går i kärlekens och harmonins tecken.

För dig är närheten till dina nära det käraste du har. Det är möjligt att du under de senaste åren burit ett tungt ansvar för familjen. På den punkten kan det komma att ljusna markant nu.

Trender under året:

Årets första kvartal kommer energimässigt inte att vara den bästa perioden för dig eftersom den energimässigt liknar 2014. Många Kräftor tycker att det var ett väldigt tungt år. I januari bildar Mars högspänning samtidigt som Merkurius går retrograd ända in i februari. 17/3 Pluto-Uranus kvadraturen samt Solförmörkelsen 20/3 skapar sammantaget en skakig energi som rör till såväl känslolivet som affärslivet och eventuellt kan det ske plötsliga förändringar vid denna tid. En sådan skulle kunna vara att en ny karriärväg öppnar sig eller att du får ett erbjudande av något slag.

Personlig utveckling: Att praktisera Mindfulness, yoga eller meditiation hjälper dig att hitta och behålla din personliga kraft. Många av er kommer att utveckla sin personliga styrka och kunna lära sig att få saker att hända med blotta viljestyrkan.

Jobb och pengar: För den som är påhittig och vill hålla sig i framkanten ger Uranus ständigt nya idéer och väcker din ambition och skaparlust. Tursamt nog befinner sig Jupiter i ditt andra hus vilket gör detta till ett ekonomiskt gynnsamt år. Våren och sommaren utgör en väldigt positiv period för dig. Till hösten kan du se att det du skapade i våras bär frukt.

Kärlek: Maj och juni är dina månader i år. Det är då du ser som ljusast på kärleken och lättsinnigt kastar dig in i amorösa äventyr, flirt och äventyr. Va? Inte din stil? Uranus och Pluto lockar fram helt nya sidor hos dig och du kan få lust att visa din vilda sida.

8

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00