ANNONS
PersonuppgifterCookies

Lejonet – Så blir ditt 2015

/

Lejonet 23/7-23/8

2015 kan mycket väl vara det bästa år du upplevt! Jupiter, överflödets och lyckans planet, sitter på högsätet ända fram i augusti. Du kommer att befinna dig i en fas av ökat självförtroende och personlig utveckling.

Trender under året: Vid årsskiftet vandrar den underbara Jupiter baklänges under fyra månader. Det bromsar in utvecklingen som sattes igång 2014 en aning. Jan/feb är en förvirringens period då Merkurius backar och fördröjer händelseförloppet för dig samtidigt och jobbiga Mars ser till att skapa konflikter och onödig tjafs. Den generellt skakiga energi som universum erbjuder mänskligheten i mars månad innebär kaos för många. Med de fantastiska planetkonstellationer du har förväntas du ha tur och glädje att vänta.

Personlig utveckling: En viktig och ofta bortglömd aspekt av Jupiters närvaro är andlig medvetande höjning och sanning. Många får sina andliga genombrott under dessa influenser. Oavsett vad du önskar dig är ingenting omöjligt nu. Våga och vinn.

Jobb och pengar: Det är nu eller aldrig Leo. 12 år tills nästa gång undergörande Jupiter befinner sig i ditt tecken. Det här är ett år då du gör klokt i att nysatsa, våga ta för dig och tro på framtiden. Resor, och andlig medvetandehöjning är också sådant Jupiter erbjuder.

Detta kan mycket väl innebära idel fördel och kanske även ett genombrott för dig, så håll dig framme. Årets sista kvartal är inte lika himlastormande utan rätt neutralt i energin.

Kärlek: Kärlekens planet Venus kommer dessutom att befinna sig i Lejonet ifrån juni – till i början av oktober! Wow – detta är verkligen ett höjdarår för dig på alla fronter! Du kommer att få massor av uppmärksamhet, vada i kärlek och uppleva ett härligt flyt i livet. Såvida du inte kämpar emot så kommer detta vara tiden då kärleken är som hetast.

25

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@astrobloggen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00