ANNONS
PersonuppgifterCookies

Oxen – Så blir ditt 2015

/

Oxen 21/4 ­- 21/5

2015 är ett glädjens och återhämtningens år när livslusten och den goda energin återvänder. Du återfinner dig själv, gör come back och blir stimulerad, harmonisk och tillfredställd.

Trender under året:

Saturnus släppte greppet om dig i slutet av december till förmån för Jupiters lyckobringade närvaro som skapar en uppmuntrande trend hela året. Intressanta förvecklingar sker när solförmörkelsen 20/3 får saker att lossna. April är årets absolut mest händelserika tid när heta Mars sparkar igång skeendena. Hösten är bästa tiden för att ta de yrkesmässiga kliven du väntat på.

Personlig utveckling: Din nya energi ger dig lust att investera i hälsan och välmående vilket snabbt ger resultat. Jupiter medför självförtroende och du vågar ta steg som du har tvekat inför tidigare.

Familjen är central för dig och du kanske har burit ett tungt ansvar för anhöriga. Det är bra för dig om en omfördelning av ansvaret kan äga rum.

Jobb och pengar: Det luktar framgång om 2015 får du precis som du vill. Sök jobb och utvecklande chanser. Yrkesmässigt och ekonomiskt når du uppgörelser som skapar trygghet och stabilitet som varar under många år framöver.

Lita på din intuition och handla därefter. Unna dig en lång vilsam semester och se det som en investering i dig själv. Din höst är ytterst produktiv och ekonomiskt belönande.

Kärlek: Din styrare Venus passerar igenom Oxen under Mars och April vilket skapar ett härligt flöde runt dig. Det är i kärleken och i den privata sfären som de stora positiva förvandlingarna sker i år. Venus ”fastnar” i Leo (en superbra position för dig) juni tom september vilket gör detta till en minnesvärld sommar som ändrar allt.

24

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@astrobloggen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00