ANNONS
PersonuppgifterCookies

Skorpionen – Så blir ditt 2015

/

Skorpionen 24/10-22/11

Det är ett befriande och berikande år du har att se fram emot, Skorpionen. Nu kan du åter resa dig som fågel Fenix slå ut dina vingar och flyga högt igen efter de år av återhållen energi som Saturnus medfört.

Trender under året:

Det kan ha varit några tuffa år av livsläxor men nu är du tillbaka i en ny och förbättrad version och Jupiter kommer att förse dig med såväl energi som kraft till självförverkligande som pågår ända fram till in i augusti. Mars månad är en bra tid för dig på arbetsfronten och solförmörkelsen den 20/3 kan medföra det genombrott du behöver. Våren utgör en superbra period för att hitta ett nytt jobb, uppdrag eller starta eget. Det är troligt att du får förslag och välkomna erbjudanden. Du har en lång underbar sommar att vänta. Venus och Jupiters förenade krafter gör att resor, utlandskontakter och främmande kulturer lockar.

Personlig utveckling: Du tycks bottna i ditt andliga djup i år och behöver inte leta efter sanningen längre eftersom du hittar den i dig själv. The truth is in there! Jupiter och Neptunus skänker dig medvetande förhöjning och du finner frid.

Jobb och pengar: Din kreativa utveckling sätter fart och det är inte troligt att du kommer att vara nöjd med att bara låta livet rulla i sin vanliga stilla lunk. Du vill att ditt arbete ska ha mening för dig själv eller för andra och den här. Du vill ha balans på de olika delarna i ditt liv och nöjer dig inte för än du upplever att du har det. Lycka till! Året utlovar höga höjder!

Kärlek: Venus, kärleken och njutningarnas planet kommer att befinna sig i ditt nionde hus i hela 4 månader – ifrån juni – oktober. Kulturella och kreativa intressen blommar upp av Venus närvaro. Det gör även kärleken och passionen och såväl singeln som den som är i relation upplever en tid när närhet och intimitet betyder mycket och möjlighet att frossa och njuta av passion och kärleksfröjd erbjuds i överflöd.

41

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@astrobloggen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00