ANNONS
PersonuppgifterCookies

Stenbocken – Så blir ditt 2015

/

Stenbocken 22/12 ­- 20/1

Förbered dig på ytterligare ett framgångsrikt år Stenbocken. Det är två områden som känns extra bra under 2015, karriär och familj. Ditt tecken handlar ju om hur den lilla geten strävar emot den yrkesmässiga toppen av berget – år når du den!

Trender under året:

I mars månad kommer det sista i raden av sju möten mellan Pluto/Uranus som från 2012 – 2015 skapat politisk och ekonomisk oreda att ställa saker på sin spets. Detta är den rörigaste månanden i år då mycket kommer att ske.

Därefter kommer livet att förflyta på ett behagligare sätt.

Planeten Mars rör sig i januari genom din ekonomiska sfär, swishar förbi arbetet i mitten av maj till slutet av juni, och går slutligen igenom din karriär och livsväg i november december. Harmoniska aspekter bildas i höst när Jupiter bildar trigon till allt som är du. Bitarna faller på plats.

Personlig utveckling: Att bli lyckligare och friskare och bör vara ditt primära fokus under 2015 för i vanlig ordning är det dig själv som du lägger minst krut på.

Fundera över hur du får ihop ditt livspussel och hittar balansen mellan arbete och den privata sfären. Många av er har tendens att överarbeta för att vara säker på att nå ditt mål. I år lär du dig av dina läxor och hittar meningen i ord som harmoni och lagom tempo.

Jobb och pengar: Du tycks vara intresserad av att förbättra dina villkor och ekonomiska situation och arbetar hårt för att nå dina mål 2015. I september tycks händelserna ”braka lös” genom de intressanta sol och månförmörkelserna som äger rum. Var glad att Jupiters nya position i Jungfrun skickar härliga strålar åt ditt håll. Du tittar din väg till självförverkligande.

Kärlek: Kärleken är hetast i maj – juni och december. Familjen, dina barn och det sociala livet stortrivs och uppleva lycka mellan juni – oktober då Venus är i lekfulla Lejonet.

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00