ANNONS
PersonuppgifterCookies

Tvillingarna – Så blir ditt 2015

/

Tvillingarna 22/5 – 21/6

2015 är ett sprudlande år som tar dig med storm och du blir sedd och självförverkligad och man kan sannerligen säga att du fått vänta ett bra tag på detta.

Trender under året:

Jorden befinner sig i transformation och omvärlden förändras snabbt. Du kan dra nytta av detta då det gäller att vara snabb i tanken och flexibel för att fånga de möjligheter till framgång som erbjuds. Din styrare Merkurius går retrograd tre gånger under året i lufttecknen Vattumannen, Tvillingarna och Vågen.

Hastigt susar vintern och våren förbi och kanske kan du känna av Saturnus stränga skugga och tycka att det är lite väl mycket jobb och mindre fritid än önskat. Den skadan råder dock maj och juni snart bot på som de är socialt utåtgående, flirtiga månader och innehåller allehanda glädjerika löften och möjlighet till romans. Till hösten tar du de stora kliven i karriären och förverkligar dina mål.

Personlig utveckling: Du drar fördel av både Jupiter och Saturnus under hösten vilket hjälper dig att fatta beslut och hålla dem. Du får möjlighet att fokusera och uppnå mål. Många av er avancerar i karriären under hösten.

Jobb och pengar: Den 13/9 äger en solförmörkelse rum som rör om energierna rejält. Det är kommunikationen och ditt arbete som hamnar i fokus då. Lyckligtvis skapar tursamma Jupiter goda möjligheter för dig och det är troligt att du får någon form av erkännande eller erbjudande om en bättre tjänst under årets sista kvartal. Ekonomiskt går det bara bra och pengalyckan spiller över in på nästa år.

Kärlek: April och Maj ser ut att bära med sig härliga sociala chanser och flirt. Det ligger kärlek i luften då och singeln hittar någon att älska. Till hösten kommer allvaret in i kärlekslivet och ett ställningstagande kommer att äga rum. Det blir allt eller inget som gäller då mellan dig och din partner.

15

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00