ANNONS
PersonuppgifterCookies

Vattumannen – Så blir ditt 2015

/

Vattumannen 21/1 ­- 18/2

Det är ett härligt år du har att se fram emot Vattenbärare! 2015 innehåller möjligheter till korta och långa resor, utveckling, nya idéer, medvetandehöjande och mycket annat genom att Jupiter befinner sig mitt emot dig ända fram till i augusti. Det är möjligt för dig att förverkliga dina mål nu så den stora frågan är att bestämma sig för vad det är du vill.

Trender under året:

Jan-feb går till historien som årets mest prövande fas när tuffa Mars går igenom ditt tecken och driver fram händelser samtidigt som Merkurius går retrograd och ställer till förtret. Frustration är att vänta. Månaden mars kan erbjuda dig ett genombrott, plötsliga förändringar i karriären och kanske ett ovanligt bra erbjudande. Din styrare Uranus möts för sista gången med Pluto i mitten av mars. Ett sprakande möte är att vänta som kan skaka om din tillvaro. Sommaren blir härlig! En tid av nåd som är dig väl förunnad. Till hösten kommer livet att gå in i en lugnare fas av stabilitet och harmoni.

Personlig utveckling: Valet du står inför, det är att stanna kvar och bygga på den framtid du redan har skapat för dig själv eller om du ska följa hjärtats röst och skapa ett helt nytt liv till dig själv.

Jobb och pengar: Det är möjligheternas tidevarv du lever i! Passa på att smida din karriär medan järnet är varmt för livet innehåller idel chanser den här våren och sommaren. Du kan lätt lyckas att nå dina mål så våga och vinn!

Kärlek: Det här är ett lyckans och kärlekens år då du kommer att kunna komma över eventuella relationsproblem och komma närmare din partner och familj, eller kanske även möta en helt ny person. Underbara Gudinnan Venus fastnar i Leo juni – oktober – mitt emot ditt horoskop och ger möjlighet till att njuta, slappa och älska. Kreativa idéer kan komma till dig nu. Årets sista kvartal är inte lika himlastormande utan rätt neutralt i energin.

16

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@astrobloggen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00