ANNONS
PersonuppgifterCookies

Årshoroskop 2016 – Jungfrun

/

Jungfrun

Det är galet lyckosamt 2016 som väntar. Allt och jag menar verkligen allt kommer att hända i de rörliga tecknen och du kära Jungfru – är den som är den absoluta vinnaren. Expansiva, generösa Jupiter befinner sig i ditt tecken från jan – september och under detta magiska år utvecklas du enormt och tar stora steg uppåt och framåt. Allt blir större, färgrikare och härligare nu. Det är minst tolv år sedan du var i närheten av den här sortens möjligheter.

Det här skulle mycket väl kunna vara tiden när dina drömmar blir uppfyllda och du får allt du vill ha. Förresten, vet du vad vill du ha? Specificera dina avsikter, önskningar och mål nogsamt. Ta dig gärna tid i början av året och tänk igenom ordentligt. Meditera på detta och skicka upp din handlingsplan i kosmos. (Jag menar givetvis i meditationen). Räkna med att dina önskningar kan gå i uppfyllelse. Det är ren och skär tur med i bilden här.

Välkomna alla förändringar och chanser och se dem som kosmiska gåvor. Neptunus närvaro kopplar upp dig emot dina drömmar och Jupiter hjälper dig att våga gå utanför dina egna begränsningar och ta helt nya kliv ut i det okända.

Saturnus beskrivs oftast i negativa tongångar men i detta fall så känns det tryggt att ha honom, zodiakens torris, väl förankrad i ditt fjärde hus. Det ger en grundad känsla till horoskopet så att det inte far iväg. Jupiter och Neptunus kan vara lite väl accepterande och positiva till allt och alla.

Årshoroskop kärlek: Det här året är innehållsrikt och utvecklande och till följd av det omöjligt att kunna leva upp till alla andras krav. Ja, det är många som vill ha en bit av dig och du kan omöjligen räcka till.

Neptunus, drömmarnas planet som har allvarliga problem med att sätta gränser befinner sig i ditt kärlekshus. Aj – i förhoppning om att rädda dig ifrån besvikelser och hjärtesår så ber jag dig därför att börja ditt romantiska 2016 inuti ditt eget hjärta. Släpp andras önskemål och behov och lyssna till dig själv och ta reda på vad du vill ha. När du är säker på det kommer du också att veta vem, vad och hur du ska prioritera. Våga vara ego. Du behöver det.

Ja, året har flirtiga undertoner redan ifrån start och fortsätter det hela året egentligen. Maj och juni är mindre lyckade än resten av året. Mars, augusti och september är dina hetaste månader då du fullkomligen kan vada i kärlek och uppleva ett härligt flyt i livet. Såvida du inte kämpar emot så kommer detta vara tiden då kärleken är som hetast. Du kan få vad du vill nu så önska rätt!

Årshoroskop karriär: Jan – aug ökar ditt självförtroende och du är möjligheternas kvinna. Förbered såväl CV:n som garderoben och se till att du blir sedd och hörd. Tro på mirakler och ta chanserna som erbjuds på allvar. Årets sol och månförmörkelser 9/3, 1/9 och 16/9 faller i ditt andra och åttonde hus som båda rör ägande, ekonomi, pengar och resurser.

Dessa tillfällen markerar din ödesväg och pekar ut vilka områden i ditt liv som kommer att understrykas och få en extra vitamininjektion. Ja, karriären mäts ju inte bara i pengar förstås, men ekonomin är ju ändå en indikator på att du gör rätt, utvecklas och blir sedd av andra. Men faktiskt kan förmörkelserna också handla om hur du ser dig själv, ditt egenvärde och för hur du marknadsför dig inför andra. Ett ökat självkänsla kan absolut hjälpa dig till ett genombrott så håll dig framme. Årets sista kvartal planar flödet ut i perfekt harmoni – då kommer Jupiter att glida in i ditt andra hus och ytterligare förstärka den ekonomiska utvecklingen.

Tänk på: Horoskopet visar också att du gör nyttiga djupdykningar i ditt inre i år. Samtidigt som allt det andra händer befinner du dig i en själslig helandeprocess och din andlighet förfinas.

66

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00