ANNONS
PersonuppgifterCookies

Nymåneritual

/

Nymånen infaller kl 14:14 på 26° 53 i Fiskarnas tecken 

Jag pratar ju ständigt i mina inlägg om att man ska göra ritualer för än det ena och än det andra i sitt liv för att öka flödet och optimera sina chanser. Jag har hittat mitt personliga sätt att mixa gammal folktro, magi, astrologi, attraktionslagen med kvantfysik och VET att det jag gör fungerar. Man kan via kvantfysiken vetenskapligt bevisa hur och varför.

Jag gillar dock magin och de urgamla inslagen i det hela. Det känns så coolt och helande. Att följa årshjulet har blivit en naturlig del i mitt liv. Jag gör detta för skapa balans men också för att hedra och hylla olika högtider.

Detta med att följa månens faser och göra små ritualer vid varje ny och full måne är dock något jag gör bara för mig själv, för mitt eget välbefinnande och för hur jag ska uppnå mina personliga mål och få det jag vill i livet.

Är du redo att bejaka din själs längtan och locka fram flödet i ditt liv?

Jag delar gärna med mig lite hur man kan jobba med det här. Nymånen är det optimala tillfället för att sätta igång saker, planera, plantera, sätta ett frö som får gro. Du måste inför dig själv och kosmos vara tydlig med vad du vill och vilka dina avsikter är.

Innan du börjar:

Du bör förbereda platsen du ska sitta och skapa en ”hög” andlig stämning i rummet. Städa till lite så det ser bra ut.

Jag brukar själv använda mig även av symboler för de fyra elementens krafter + en snittblomma. Blomman är till för att absorbera eventuell negativ energi och ska bli kvar i rummet ända till den vissnar.

Se till att ha papper och penna framme. De mål som du ska skriva upp gäller fram till nästa nymåne – det är alltså en 28 dagars magiskt spell vi lägger här.

Det är bra att använda symboler ifrån de fyra elementen så plocka fram:

Vattenelementet = 1 skål/glas vatten

Luftelementet = Rökelse

Jordelementet = 1 sten

Eldselementet = 1 brinnande ljus

Nymåne ritual

  1. Skapa mysig stämning i rummet. Tänd ett eller flera ljus.
  2. Använd ”smudge” (vit salvia) eller annan rökelse för att rena rummet.
  3. Du måste hitta din innersta kärna och centrera dig. Många gör detta genom att stilla sig via meditation, mantran eller att lyssna på healingmusik eller liknande. Be en bön och åkalla det du tror på, universum, gudinnan, änglarna eller vad det kan vara – eller alla på en gång. När du känner att du är ”uppkopplad” och öppen är det dags för dig att köra på.
  4. Tag fram papper och penna och skriv exempelvis: Dagens datum och sedan ”Jag accepterar att en förändring skett i mitt liv och för mitt högsta goda välkomnar och jag dessa saker i mitt liv och för det bästa för alla berörda”. Skriv sedan ner dina önskningar. Din lista kan vara kort eller lång. Det finns ingen anledning att begränsa sig. Dessa önskningar kommer att arbeta för dig med dig under det kommande månvarvet. Du har nu använt dig av ”The Power of the Written Word”
  5. Läs högt vad du har skrivit – det är ” The Power of the Spoken Word”
  6. Be en bön och välsigna.
  7. Tacka Universum för allt du har och allt du får.
  8. Avsluta.

(Vid nästa nymåne kan du ta fram din lista – se vad du fått – glöm inte att tacka Universum för det – och vad som kommer att kvarstå som önskningar även nästa månad.)

Ja – det här är i grunden så man jobbar. Du kan själv lägga till personliga uttryck, dina egna ord, symboler, musik och ritualer.

Spara gärna dina anteckningar. Du kommer att bli förvånad över hur snabbt din verklighet kan ändras – ibland kan allt förändras på bara några få timmar. Det handlar om att släppa negativa programmeringar och välkomna tanken att allt är möjligt.

31

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00