ANNONS
PersonuppgifterCookies

Hur kan jag se var månen faller i horoskopet?

/

Den här bilden ovan föreställer stjärnhimlen söndagen 8/10 – 2022 och fullmånen i Väduren.

Varje gång jag publicerar något om nymånen eller fullmånen så vill ju alla läsare veta var månen  faller i det personliga horoskopet!  Såklart! Jag är den första att hålla med om att det är jätteroligt att veta vad som händer i det personliga horoskopet. Jag ska därför försöka mig på att förklara hur ni själva kan finna hur och var fullmånen landar i  era personliga horoskop!

Ställ ditt eget horoskop

För att detta ska kunna ske måste du ha ditt personliga horoskop framför dig. Enklast att hitta det är att gå in på www.astro.com och skapa ditt eget personliga horoskop där inne.

Du måste fylla i ÅÅ-MM-DD, tidpunkt och födelseplats. Slutresultatet är ett färdigt horoskop som visar vem du är. Det är himla häftigt att ha det – för det är bara du i hela världen som har just det horoskopet.

Med ditt eget personliga horoskop framför dig ska du se kolla kl 9 i  horoskopscirkeln – dvs längst till vänster – för det är där du hittar din ascendent.

Med Astrogold som jag använder här markeras ascendenten av en pil. Med astro.com finner du istället bokstäverna AC eller ASC där kl 9.

Ascendenten utgör alltid början på det första huset. Kolla in i vilket tecken din ascendent faller. Det kan Om du tittar på den inre ringen ser du att varje ”tårtbit” har ett nummer. 

I vårt exempel på bilden ovan ser vi att AC dvs acendenten ligger på 27°26 in i Kräftans tecken. Aha.. Hur ser man det? Teckensymbolen såklart!

Zodiakcirkeln läses motsols. Första huset sträcker sig mellan 27° Kräfta till 27° Lejon. Nästkommande  hus, det andra huset sträcker sig alltså från 27° av Lejon – slutet ca 27° i Jungfru osv hela cirkeln runt.

När du har ditt färdiga horoskop framför dig nu..

Kolla då var du har din ascendent – kl 9 i horoskopet. Den punkten  ”startar” hela hussystemet. Hittar du den är det ju lätt sedan att se hur alla hus hamnar. Nu måste du identifiera hur dina egna hus faller.

Det vi söker efter nu är ju var fullmånen ska landa, dvs 16° 32 i Väduren. 

12

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00