ANNONS
PersonuppgifterCookies

Grattis på födelsedagen Lejonet!

/

Grattis Lejonet:

Du är född i grandiosa, magnifika Lejonets tecken och självklart är du inte vem som helst! Du rör dig och för dig som om du ägde hela jorden – och visst, jag håller med. Jag tycker också att du är bäst!

Solen är din styrande planet och precis som den har du en varm och härlig utstrålning som gör att människor dras till dig. Det brukar märkas när ett Lejon kommer in i rummet för du är karismatisk, varm och tilldragande. På något mystiskt sätt tycks du äga scenen. Många av er är också skådespelare, sångare eller personer som representerar på olika sätt.

Du är kreativ, ambitiös och en riktig klippa på jobbet. Man kan lita på dig Leo. Du vill verkligen göra bra ifrån dig i alla lägen.

Du har ett stort och varm hjärta och lycklig är den som har vunnit ditt.  En lojalare vän än du kan man inte ha vid sin sida och älskar du så gör du det med hela hjärtat.Du är absolut zodiakens allra bästa kompis som aldrig sviker.

I kärlek är det allt eller inget som gäller. Du är omtänksam, oerhört varm och passionerad. Det sägs om dig att du är zodiakens hetaste person..

Därför är du underbar: Du är en varm, kreativ och generös person som trivs mitt i händelsernas centrum. Har du möjlighet bjuder du på dig själv och dina pengar. Du är lojal, underhållande och älskar när det händer något nytt. Allt ska vara storslaget, fantastiskt, spektakulärt och dramatiskt i ditt liv.

Din hemliga sida: Du vill verkligen vara någon speciell men är inte så självsäker som du låtsas. Mot bättre vetande tvivlar du på dig själv och din unika personlighet och söker ständigt bekräftelse hos andra. Tro på dig själv!

Därför är du hopplös: Du har en tendens att fastna i livet och har svårt att komma över svek eller situationer när du upplever att du blivit dåligt behandlad. Se framåt.. det underlättar för dig själv. Du kan också vara alltför snäll och ta emot för mycket under för lång tid. Ta fram klorna i tid och visa var skåpet ska stå på en gång!

Du passar bra med: Väduren – om du vill ha en inspirerande parhäst vid din sida, Tvillingarna när du vill ha ombytlighet, Skytten för äventyr och spänning, Vattumannen – din absoluta själsfrände, Vågen – för romantik och glamour.

De du bör undvika: Skorpionen – kan misstänkliggöra dig och få dig att känna dig liten och obetydlig, Oxen – för jordnära och snål för din smak, Jungfrun – för känslomässigt hämmade, Fiskarna – känns opålitliga och flummiga.

Är du ett typiskt Lejon:

Testa dig själv: Om du inte känner igen dig i minst tre av nedanstående påståenden är du inget sant Lejon.

Det kan bero på att flera planeter i ditt horoskop är placerade i andra tecken. Solteckenhoroskopet visar en förenklad form av astrologi som utgår ifrån i vilket tecken solen befinner sig.

Förutom solen finns det ytterligare nio planeter och andra viktiga punkter i horoskopet man måste analysera för att få en helt korrekt bild. Du är unik – det finns ingen som har ett exakt lika horoskop som du.

  • Du älskar klass och kvalitet
  • Du är inte en vän av stora snabba förändringar
  • Du faller lätt för smicker
  • Du hatar småsinthet och snålhet
  • Du är inte det minsta självkritisk
  • Du värnar om dem som har det svårt
  • Du har ett enormt rättvisepatos
  • Du glömmer aldrig en sann vän
1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00