ANNONS
PersonuppgifterCookies

Mars i Stenbocken

/

På lördag skiftar Mars, vår eldige krigare  stjärntecken och kliver in i Stenbocken efter sex veckors vistelse i Skytten. Varje gång han byter tecken känns det som en lättnad faktiskt. Hans energi är så stark att det blir övermäktigt nästan.

Att han går in i Stenbocken är faktiskt jättebra för alla och han blir kvar där emellan 17/3 – 16/5. Det heter att Mars är exalterad i Stenbocken – vilket betyder att hans energi kommer ut på allra bästa sätt. Den här nya positionen tillåter en stark utveckling. All den uppdämda energin lossnar och jag kan garantera att det kommer att rulla på här framöver.

I viljestarka Stenbocken håller Mars blicken riktad emot framtiden och framgången.  Han kommer inte att visa sin impulsiva ”galenpannapersonlighet” utan de strider han utkämpar är genomtänkta, balanserade, metodiska och har en riktning.

Det finns en tanke bakom varje handling för i Stenbocken är det bara resultat som räknas. Ihärdig, seg, tuff, logisk och konsekvent.

Bocken är business minded, en naturlig ledare som är slug och vet precis hur och när han ska använda sin makt. Han omvandlar vrede till konstruktiv energi och är i princip aldrig aggressiv.

I kärlek är han dock trögstartad för han vill inte välja fel och göra bort sig. Den han väljer – det ska vara den rätta. Sexuellt är han till att börja med återhållen och tveksam. Med den rätta partnern är han intensivt passionerad och har väldigt hög attraktionskraft.

Under sin vistelse i Stenbocken kommer Mars stöta på rejäla utmaningar när han passar över både Saturnus och Pluto. De båda sistnämnda kommer att vända retrograd under Mars vistelse i tecknet så det blir varken lätt eller långtråkigt heller för den delen.

Själva berget är styrt av tuffa Saturnus som också är Stenbockens styrande planet. Men vår alltid så coola Stenbock tycks bemästra såväl bergets utmaningar som Saturnus.

8

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@astrobloggen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00