ANNONS
PersonuppgifterCookies

Venus i Tvillingarna

/

Vackra  Venus, Lilla Lyckan befinner  redan i Tvillingarnas tecken sedan i onsdagskväll 24/4 och där blir hon kvar till den 19/5.

Härligt! Passa på att njuta av livet! Nu blir vi lite mer utåtriktade, partysugna och öppna för nya kontakter. Ni som har Solen, Månen eller ascendenten i Tvillingarna kommer att leva livets glada dagar ett tag framåt. Det minsta ni kan förvänta er är att känna att saker och ting lossnar för er. Allt blir roligare, glittrigare och livet kan också erbjuda en nypa ren och skär tur.

Inte sällan sammanfaller en Venustransit med att allehanda underbara ting händer. Som en förälskelse eller att man möter sitt livs sanna kärlek. Venus som också kallas den lilla välgöraren kan absolut ha ett finger med i spelet när gynnsamma kontrakt skrivs osv.

Kreativitet, skönhet och skapande gynnas också. Nu drar ni till er sympati och uppskattning ifrån ALLA – ung som gammal, man som kvinna. Du kommer helt enkelt att upplevas extra charmig, snygg och underbar ett tag fram över.

Är du född med Venus i Tvillingarna?

Då kan du vara en lekfull, lättsam människa som är omättligt nyfiken.


Men eftersom Tvillingarna är ett föränderligt tecken, det finns också en tendens till rastlöshet och hos dig. Du gillar när det händer saker hela tiden och är rädd för att fastna i tristess och rutin. Det måste vara spännande, intressant eller åtminstone utvecklande för att du ska kunna hålla ditt intresse kvar för någonting.

När den rörliga Venus passerar över din natala Sol eller Venus i horoskopet kommer du att uppleva en alldeles speciell vecka. Njut!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00