ANNONS
PersonuppgifterCookies

Mars i Vattumannen

/

Nyfiken på horoskop? Missa inte vår onlinekurs i astrologi. Läs mer här!


I Vattumannen blir vår eldige krigare inte så driven utan han lyssnar in andras vilja, blir något av en lagspelare och tänker mer på hur samhället och allmänhetens mående än sitt utifrån sitt eget behov och begär – vilket är mer Mars vanliga stil. Hans machoroll sätts ur spel.

I Vattumannen uttrycker Mars den fria moderna mannen. Det gamla och beprövade är ingenting för honom. Här kommer Mars ingen vart med sin aggressivitet utan blir en tänkande varelse som söker nya lösningar, nya regler och lagar och det bästa förhållningssättet. Han är framtiden och vill skapa en bättre värld.

gick 2018-09-11ca kl 03.00  in i Vattumannen –  den sista och slutgiltiga gången. Han fungerar inte helt optimalt förrän han är ute ur skuggan 9/10 – 2018. Då kan vi äntligen sätta fart mot framtiden.

Oändlig, svår och prövande är verkligen ord som kan beskriva allt vad Mars varit med o. Mars långa retrograd period präglade hela sommaren. Under den här tiden har Mars varit nära Södra Noden och varit med om tre eklipser. Dessutom har Mars och Uranus tre gånger mötts i kvadraturer – den sista ägde rum vecka 38. Pust!

  • 16/5 – 26/6 kl 23:05 går Mars Direkt i Vattumannen men vänder retrograd 9°13.
  • 13/8 ca kl 05 backar Mars tillbaka in i Stenbocken.
  • 27/8 vänder Mars Direkt i Stenbocken på 28° 37.

Sakta men säkert rör han sig igenom tecknet fram till den 15/11 – 2018 ca kl 23:25 när han äntligen går in i Fiskarna.


Nyfiken på horoskop? Gå vår onlinekurs i astrologi!

  • Lär dig tolka ditt eget och andras horoskop!
  • Förstå hur stjärntecken och stjärnhimlen påverkar oss!
  • Med astrologen Margareta Hedin som kursledare.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00