ANNONS
PersonuppgifterCookies

Crazy Horse Profetia

/
Dessa ord uttalades av Crazy Horse när han för sista gången i sitt liv rökte den heliga pipan vid Paha Sapa tillsammans med Sitting Bull, fyra dagar innan han mördades.
Många av dessa ord upprepas ofta, men det finns en rad ofta utelämnas – den om de ”unga vita”.

”Vid lidande bortom lidandet;

Den röda nationen ska resa sig igen och det ska bli en välsignelse för en sjuk värld.
En värld fylld av brutna löften, själviskhet och separationer.
En värld som längtar efter ljus igen.
Jag ser att det efter sju generationer kommer en tid när alla mänsklighetens färger samlas under det heliga livets träd och hela jorden kommer att bli en cirkel igen.
Under den tiden kommer det bland de unga Lakota finnas de som kommer att bära kunskap och förståelse för enighet bland alla levande varelser och de unga vita kommer att komma till dem som är av mitt folk och be om denna visdom.
Jag hälsar ljuset i dina ögon där hela universum bor. Ty när du är i centrum inom dig och jag är på den platsen inom mig, så ska vi vara som en”.

Länken till originaltexten på engelska

Ja, så långt profetian. Men vi som lever nu är den sjunde generationen efter Crazy Horse. Kanske är det så att det är internet som kommer att ena oss alla och samla hela mänsklighetens färger under livets träd? Kanske är det vi som måste ta första steget emot  förändringen?

Svart, gul. röd och vit majs – en helig symbol för de fyra folken, för de fyra riktningarna och även för maten och livet självt.

13

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@astrobloggen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00