ANNONS
PersonuppgifterCookies

Merkurius i Kräftan

/

Prinsessan Diana hade både Solen och Merkurius i Kräftan och är en värdig representant för Kräftans empatiska, omhändertagande och omsorgsfulla sidor. Mindre kul kille att dela Merkurius i Kräftan med är Donald Trump. Tänker att han och hans mexikanska mur visar när det gått snett och Kräftan till varje pris vill ha ett hårt skal eller mur att skydda sig med.Trump har dock Solen och Uranus ihop i Tvillingarna.

⭐️ Smarta Merkurius glider in till Kräftan..

på tisdagskvällen den 4/6 ca kl 22:10. Merkurius färdas före Solen nu och rör sig hastigt fram – på tre veckor har han plöjt igenom Kräftan. Den 27 juni lämnar han Kräftan och stiger på hos grannen, Lejonet där han är väldigt snabb i vändningen – för redan den 8/7 strax efter 01 på natten vänder Merkurius retrograd på 4° 27 i Lejonet. 

⭐️ Merkurius position i horoskopet..

visar hur en människa kommunicerar, tänker och talar. Hur sladdarna är kopplade i skallen skulle man kunna säga också.  Här i Kräftan kommer våra tankar osökt att handla mer om det allra mest personliga – våra känslor och vad som verkligen betyder mycket på djupet. Det är runt hemmet, tryggheten och våra nära och kära och kanske allra mest våra barn eller föräldrar tankarna kretsar.

Du som är född med Merkurius i Kräftan är sensitiv på samma sätt som en Stradivariusfiol – dvs ett ytterst känsligt instrument. Du fångar upp varje nyans och skiftning, varje förändring i stämningsläget i din omgivning. Många av er är väldigt intuitiva, vibrerande och inkännande.

Man säger ju att 80% av kommunikationen människor emellan är icke verbal. Men.. om alla människor vore Kräftor är det tveksamt om man skulle behöva tala alls – så lätt uppfatta det icke uttalade.

Du har god förmåga att nå andra människor på djupet när ni väl väljer att öppna era skal och komma ut och prata. Det kan vara så att människor med Merkurius i Kräftan inte är gillar att mingla runt och småprata. Många av er gillar inte att vara alltför öppna och anförtror er endast till ett fåtal personer.

Det brukar sägas om Merkurius i Kräftan att ni är oerhört goda  lyssnare.  Att ni är superduktiga på att ställa diagnos, snabbt fatta sammanhang och räkna ut hur saker förhåller sig och även är empatiska ledare.

Många av er Kräftor har ett extremt gott ordförråd, lätt för att lära sig främmande språk och ett nästan osvikligt minne.  (Jag brukar alltid ringa Kräftan när jag inte minns själv. Hon minns ALLT).

23

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00