ANNONS
PersonuppgifterCookies

Merkurius i Skytten

/

️ Merkurius i Skytten 💫

På måndag förmiddag 9/12 kl 12.00 tar vår käcka Merkurius klivet in i Skyttens tecken. Tjoho! Utåtriktat, roligt och glädjande – för den här positionen öppnar oss för det sociala livet och vinterns glöggpartyn blir bra så mycket mera lättsamma. I Skytten är det högt i tak och kommunikationen är på högsta nivå! Här längtar Merkurius efter att utvecklas, lära nytt, ta till sig nya impulser – gärna ifrån främmande länder och kulturer.

Här är tanken fri, vidsynt och gränslös. Vi diskuterar och tänker ut lösningar och kommunicerar på ett optimistiskt sätt. I Skytten är tankarna stora och djärva. Att vara utanför boxen är inga problem alls, snarare är det så att verkligheten kan vara för liten för dessa visioner. Detaljer är ingenting som Merkurius tar allvarligt på i Skytten. Nä, här handlar det om lösningar på världsproblemen, politik, religion och filosofi. Denna glada kommunikation blir med oss hela julen. Det är först den 29/12 kl 06.00 som vi har skiftet över till Stenbocken.

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@astrobloggen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00