ANNONS
PersonuppgifterCookies

Merkurius i Fiskarna

/

🐬 Nu skiftar Merkurius över till Fiskarna

Vår kosmiske kommunikatör Merkurius lämnar nu Vattumannens sfär och glider in i Fiskarnas vattenrike måndagen 3/2, kl 12:42. Oh.. Det är ett radikalt skifte för oss alla. Vi går ifrån ett lufttecken där tanken och den intellektuella processen är knivskarp till mjuka Fiskarnas sfär där vi snarare tar in informationen andligt och intuitivt.

Under tiden som Merkurius befinner sig här så kan du som är född i Fiskarna – eller om man ska vara generös – alla ni som är födda i de rörliga tecken vara extra alerta, fantasirika, kommunikativa och utåtriktade.

🐠 Hur påverkar Merkurius vistelse i Fiskarna oss?

Merkurius närvaro vispar upp takten på pratet, flirten, humorn och dialogen. Skapar nya chanser, kontakter, möten, främjar handel, resor och all kommers. Nu när den ständigt rörliga kommunikationsplaneten färdas igenom det rörliga vattentecknet Fiskarna gynnas de vibrerande kommunikationen, det andliga och intuitiva sättet att ta till oss information på. Vi anar och känner in och tanken tar lätt nya svindlande former, utan att hindras av regler och normer – för i det gränslösa Fiskarna är tanken fri.

🐟 Har du Merkurius i Fiskarna?

Utmärkande för personer med Merkurius i Fiskarna är det konstnärliga sättet att uttrycka sig, förmågan att intuitivt kunna känna in och avläsa såväl situationer som människor. En av de bästa egenskaperna är att de är underbara lyssnare.

En stor del av dem som har  Merkurius i Fiskarna jobbar kreativt, kanske inom showbusiness, musik och konst men det finns förstås många andra yrken också där dessa skarpa hjärnor passar.

Den annalkande retrograda perioden med Merkurius i Fiskarna.

⭐️2 Feb 2020 kl 10:00 28°14 Vattumannen ☿in i Skuggzonen, ⭐️17 feb 2020 kl 01:53  12°53 Fiskarna ☿Vänder retrograd, ⭐️10 mar 2020 kl 04:49 28°13 Vattumannen ☿ vänder direkt, ⭐️30/3 2020 kl 04:18 12°53 Lämnar ☿ Skuggzonen

Redan den 2/2 trädde Merkurius in i det som kallas ”skuggzonen”. Här aktiveras just den 28°13 i Vattumannen och vi bör lägga den här punkten på minnet.  17 februari börjar Merkurius en retrograd period. Från 12° 53 i Fiskarna backar han tillbaka till den 28°13 i Vattumannen. Där vänder han sedan direkt igen och färdas då för tredje gången över samma grader i Fiskarna.

OBS! Jag har lånat grafen från Cafeastrology sidan och översatt datumen till de faktiska övergångarna svensk tid.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00