ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop – Vecka 11

/

️ Väduren

Kära Vädur, Solen färdas nu igenom Fiskarnas sista dekan och det återstår bara sex dagar kvar innan det är dags för Vädurens tid. Visst, många av oss, otåliga själar tycker att det är känns väldigt långt att vänta en vecka. Under måndagskvällen kommer den nya månens första strålar att bli synliga på natthimlen och det äger rum i Vädurens tecken och symboliserar en ny start för dig.

Universum laddar om och visst hittar du en massa kul sätt att spendera tiden på till dess! Fiskarna sista dekan är en oerhört intressant del av zodiaken, för dig i synnerhet Väduren eftersom den klassiskt anses vara styrd av Mars. Här sjuder det av aktivitet och kreativitet och det är som att universum förbereds för vad som komma skall.

På lördag äger vårdagjämningen rum, Solen och strax där efter också Venus som träder in i ditt tecken och ger dig livet, lusten och kärleken tillbaka.

Oxen

Glöm inte kära Oxe att din styrande planet Venus är exalterad i Fiskarna, den underbaraste positionen faktiskt. Venus färdas hela veckan hack i häl efter Solen vilket ger henne en massa eldig energi, dels från Solen själv, men också från underlaget för den här delen av zodiaken är styrd av Mars så det finns en massa kraft med i bilden nu och för den som vill finns här idel underbara möjligheter att hämta.

Merkurius träder in i Fiskarna under måndagen där redan Neptunus, Solen och Venus väntar. Härligt! Det finns massor av ny energi, kreativitet och skaparglädje att utvinna ur desssa stjärnor och bäst av allt; här finns en sensuell och kärleksfull grundton.

Fram emot helgen sker  en enorm energiväxling när vårdagjämningen och Solens ingång i Vädurens tecken äger rum. Kort därpå följer även Venus efter och i och med den förändringen blir din tillvaro en annan. Med Solen i 12:e huset börjar den tid på året när du gör klokt i ta på dig mindre åtagande och tänka mer på vad du själv behöver.

Tvillingarna

Heta Mars dundrar fram igenom ditt tecken för andra veckan i rad nu och skapar motivation, händelser och kanske ställs saker på sin spets nu. Var inte rädd för att sätta gränser och passa på att säga vad du vill.

Din styrande planet Merkurius kommer på måndag att träda in i Fiskarna efter dryga två månader i Vattumannen. Härligt med lite nya tankar, ny energi och faktiskt ett helt nytt tema. Förra lördagens nymåne landade i karriärshus, som också ligger i Fiskarna och där väntar redan Neptunus, Solen och Venus. Troligtvis får du, zodiakens mest sociala varelse möjlighet att mingla med nya ansikten på andra platser än dina vanliga vattenhål. Du har god nytta av ditt sociala geni denna nu. Mycket handlar om karriär och mänskliga kontakter och nätverkande. Du kommer inte att ha en enda långtråkig minut eftersom din styrare Merkurius färdas sida vid sida med glittriga Venus vilket ger tur och främjar alla mänskliga kontakter.

 ⭐️ Kräftan

I helgen inföll nymånen i ditt visionära 9:onde hus. Energin var skir, kärleksfull och omfamnade och jag hoppas att du fick se en glimt av vad sommarhalvåret ska innebära för din del. Under kvällen kommer de första strimmorna från den nya månen att stiga på natthimlen och det är egentligen där dina drömmar och planer tar fart och börjar växa sig stora.

Under måndagen skiftar Merkurius tecken och glider in i Fiskarna den också. Underbart! Vi kan sannerligen behöva lite nya fräscha infallsvinklar att se gamla problem på, nya tankar och ett nytt samtalsämne. Du kära Kräfta har inte fått mycket gratis från universum. Det är dags att föra in lite glädje i livet igen. Kanske ta sig en avstickare till en annan miljö eller hitta på något annat spännande och stimulerande som får dig att känna glädje?

Om du fundera vilken väg du ska ta, eller kanske inte ser riktigt vad som är det rätta valet kan onsdagens sextil mellan Pluto och Solen finnas där och visa dig vägen.

Bäst av allt nu är skeendena på lördag när vårdagjämningen infaller, när Solen och strax därpå även Venus träder in i Väduren. Hurra! Plötsligen har vi bytt planhalva och det är sommarhalvåret som gäller.

⭐️ Lejonet

Vi befinner oss i en av dessa spännande tider när vi får uppleva ännu ett av universums totala transformationer, planeterna skiftar tecken och vi träder in i ett nytt element, men innan det sker har vi en emotionell vecka att avhandla. Det händer massor inom dig på relationsfronten nämligen. Jupiter och Saturnus kamperar stadigt i ditt sjunde hus och välsignar dina relationer och skapar god balans i ditt liv. I hela tre veckor nu har vi haft ett underbart flöde på gång mellan tre underbara planeter i Fiskarna, Solen, Neptunus, Venus som alla har välsignat ditt intima 8:e hus som rör lite djupare i känslorna och ställer frågor som kanske inte är så lätta att besvara. Här ägde också förra helgens nymåne rum och öppnade upp för chansen att få in en ny energi i relationen. Nu under måndagen anländer även pigga Merkurius. Kanske kan de tankar du tänker och frågorna du ställer nu till den 4/4 vara de viktigaste?

Det handlar om balansen i relationen, om rättvisa, ekonomi, om sanning och kärleken är sann. Solens sextil till Pluto ger dig kontakt med sanningen på onsdag.

⭐️ Jungfrun

Det har varit kort sagt magisk energi i ditt relationshus på senaste tiden. Här ägde en underbar motiverande nymånen rum i lördags som förhoppningsvis fyllde ditt hjärta med planer, hopp och ljusa tankar om din framtid.

Din kosmiska väktare Merkurius är nu på väg att träda in Fiskarna och 7:e huset under måndagen och där kan han säkert skänka glädje, bidra med en ny kommunikation och kanske även nya fräscha tankar. Solen, Neptunus, Venus och Merkurius samman är ett kraftfullt och motiverande stellium som alla skänker dig de bästa förutsättningarna för vad än du önskar åstadkomma. Se till att smida medan järnet är varmt, att använda dig av superflödet i allt! Att det går bra i relationer är mer eller mindre en garanti men den här lättjobbade kraften kan användas till att förbättra allt! Passa på.. På lördag sker ett jätteskifte och Solen träder då in i Väduren och eldens element. Ja, det kommer att fungera det med – men då får du bjuda till lite extra helt enkelt.

⭐️ Vågen

Fokus ligger fortfarande på ditt arbetsamma sjätte hus där flitens lampa alltjämt hålls igång. Här har vi nu ett vackert stellium av planeter, Solen, Venus, Neptunus och från och med denna måndag även Merkurius är övertygande. Det är jobb, goda sunda vanor och inget annat som gäller även denna vecka. Snart har du underlag till att skriva flera handböcker, en om hemvård, en om kost och träning och den sitsta kan handla hur man effektiviserar sin arbetsplats. Pust! Tänker att det är Merkurius ankomst som hjälper dig att finna de rätta orden. Skämt å sido Vågen..

Våren är snart här och därmed även din tid att höja dig över massan och skina.

Underbart! Under lördagen träder Solen in i Väduren och samtidigt också in i ditt kärlekshus – det 7:e. Dagen därpå följer underbara Venus efter! Detta är så efterlängtat och glädjefyllt. Du kommer få en underbar månad med början på lördag.

⭐️ Skorpionen

Det är en toppenvecka som väntar Skorpionen. Ditt kreativa, skapande och glädjerika 5:e hus är fylld med den mest underbara, sinnliga energin man kan tänka sig. Oh, detta är ju det varma öppna hjärtat och alla skapelsers boning. Här inföll förra lördagens nymåne som jag hoppas gav dig härliga skapande idéer. Här befinner sig fortfarande Venus, Solen, Neptunus och från och med måndagen den 15/3 även Merkurius. Hans ankomst öppnar dörren och bjuder in till härliga samtal, höjer nivån på kommunikationen och skapar glädje och gemyt. En och annan Skorpion kanske välkomnar en ny lekkamrat in i sitt liv under denna tid. Detta kan innebära passion, glädje, lek och party också använd denna frikostiga energi efter bästa förmåga. Det är lätt att finna sin kraft och dynamik i dessa stjärnor, för även om vi befinner oss i Fiskarnas energi ännu är denna del av tecknet tillägnad dig Skorpionen. Din styrande planet Pluto bildar en sextil till Solen på onsdag och samtidigt tuffar din klassiska styrare Mars på igenom ditt 8:e hus. Med andra ord – ett supertydligt Skorpiontema finns här i dessa stjärnor, du är på topp och kan verkligen få det exakt som du vill nu. Passa på! Njutningen finns där för dig Skorpio.

Skytten

Nyss, under lördagen hade vi en fantastisk energi, en nymåne i ditt 4:e hus i härliga Fiskarna som ger dig tillgång till en pigg nystartsenergi följer med oss in i den här nya veckan. Fiskarnas sista dekan är oerhört kraftfull plats, som är styrd av Mars/Pluto vilket ger dig ny kraft. Spännande. Du får tillgång till din egen styrka, vilja och ambition igen. Coolt!

Merkurius skiftar under måndagen tecken och kommer även han i Fiskarna där redan Neptunus, Solen och Venus redan väntar.

En annan intressant faktor är att Solen och Pluto möts i sextil på onsdag. Ett beslut bör fattas och det handlar om att välja dig själv i alla lägen. Till helgen blir ett helt nytt fokus när vårdagjämningen är här och Solen träder in i Väduren. Äntligen kan du känna dig hemma på riktigt! Sätt dina mål högt Skytten! Ditt visionära tecken handlar ju om att sikta högt och det ser även ut som att du skulle kunna nå dina mål under den kommande måncykeln.

Stenbocken

Merkurius lämnar under måndagen Vattumannens sfär där han hankat sig fram i dryga två månader. Ack vad skönt med en konkret förändring och nya tankar. Med den här positionen kommer Merkurius att skapa ett helt nytt flöde i ditt kommunikativa 3:e hus där han möter upp med Neptunus, Solen och Venus som hänger kvar den här veckan ut. Passa på att dra nytta av den smarta, effektiva energin i några dagar till att tänka igenom din situation. Det är dags att vända blad och se framåt.

Intressant nu under onsdag/torsdag är att Pluto möter Solen i sextil vilket faktiskt är gynnsamt, ger dig klarhet och sanning.

Mången Stenbock upplevt att det senaste månaderna varit riktigt jobbiga och vill lämna dem bakom sig och börja på ny kula. Vi har en total energiomvändning att vänta på lördag när Solen träder in i Väduren. Här kommer boende och karriär i fokus och därifrån kan riktigt bra grejer chanser komma.

Vattumannen

Den mysiga skira energin som Solen, Månen och Neptunus bistod med under lördagens nymåne kan ha gett dig snabb glimt av framtiden. Visionen tål att tänka på men troligtvis sattes processer igång inom dig.

 Tankar runt detta kan komma att följa med dig in under det kommande månvarvet och ge ett tydligt mål du kan arbeta dig fram emot vilket förstås är en god hjälp.

Måndagsmorgonen kräver din totala närvaro och det gäller att hänga med i svängarna här för detta är en förändringarnas tid när flera planeter byter tecken. Först ut är Merkurius som under måndagen lämnar din sfär och glider in i Fiskarna istället. Ja, efter dryga två månader i tecknet kan det passa fint med lite nytt tänkande. Nu på lördag har vi vårdagjämning, Solen går in i Väduren och strax därpå följer Venus efter.

De glider in i din kommunikationshörna och gör dig lite mer öppensinnad och nyfiken på vad som händer kring dig. Kanske är det dags för en lite kortare resa eller besök hos en släkting eller kär vän?

Fiskarna

Du har en toppenfin vecka framför dig som fortfarande är påverkad den underbara nymånen som ägde rum i ditt tecken nyss. Tillhör du dem som skissade upp nya riktlinjer, gjorde upp planer inför det nya månvarvet kan du räkna§ med att de tar fart när den nya månen första strålar tar plats på natthimlen under måndagskvällen.

Vi befinner oss nu i Fiskarnas sista dekan där saker och ting tenderar att bli lite hetare och ställas på sin spets. Solen kommer att vara kvadratur Pluto i mitten på veckan så en gränssättning eller ett sanningens moment är att vänta.

Kul nu är att Merkurius seglar in i ditt tecken vilket förstås ger ett nytt flöde och bidrar till en bättre kommunikation, skratt och nya vänner. Härligaste energin, kärleken och ljuset kommer till dig ifrån Venus som följer hack i häl efter Solen. På lördag har vi vårdagjämning, Solen träder in i Väduren och vips är livet ett annat.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00