ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop – Vecka 17

/

Väduren

Det är ingen neutral vecka som väntar, tvärt om. Horoskopet manar till handling och beslut. Det är soprent i ditt stjärntecken sedan hela planetgänget (fyra planeter) har förflyttat sig in i Oxens tecken och därmed är ditt ekonomiska 2:a hus överbefolkat! Ja, det är det jordens element som råder nu.

Din kraft och uppmärksamhet kan med fördel inriktas på att färdigställa projekt, få ekonomin att flöda och se till att praktiska ting att fungerar.  Din styrare Mars bytte stjärntecken till Kräftan i fredags vilket avlöpte förvånansvärt bra. I hela sju veckor kommer han att befinna sig där vilket faktiskt inte är så dumt för dig – i synnerhet inte om du befinner dig i flytt och renoveringstagen. Du får dina superkrafter tillbaka.

Mest spännande nu är förstås fullmånens krafter som ökar i styrka fram till den 27/4 när månen blir full i Skorpionens tecken och ditt djuplodade åttonde hus.Under fredagen möts Solen och Uranus så vilket kan få spännande och plötsliga ting att inträffa.

⭐️ Oxen

Det här är en vecka som du sent kommer att glömma, Oxen för den är rafflande från start.

Redan nu på måndag laddas energierna upp emot superfullmåne i Skorpionen som verkligen heter duga. Den aktiverar hela den underbara kvartett av planeter som samlats i Oxen – Solen, Venus, Uranus och Merkurius. Wow.. Fullmånen infaller i ditt relationsorienterade 7:e hus. Vad kan komma att hända? Heta känslor kan garanteras men som Uranus dominerar här kanske det finns en joker i leken, något oförutsett som inträffar eller liknande.

Det här handlar om förnyelse, om att öppna sig för det nya och oprövad, om att våga tända på något nytt och tro på att framtiden kan vara underbar och välkomnande. Universum erbjuder de allra bästa förutsättningar för att lyckas med allt du företar dig. Merkurius och Venus positioner ger kommunikation och njutning.

Att du kommer att vara till din fördel och att saker kommer att utveckla sig som du vill behöver du inte tveka på. Alla goda komponenter är på plats – och detta kan mycket väl vara årets bästa tid. Uranus och Solen möts på fredag – vilket ger mer överraskning, utrensning och nyheter.

⭐️ Tvillingarna

I fredags lämnade Mars ditt tecken så borta är de tuffa spänningarna och stressen som den planeten kan ge. Men ingen rast eller ro väntar Tvillingarna. Det är ur askan, i elden som gäller här för universum laddar nu upp till en ytterst het, kanske även dramatik fullmåne i Skorpionen som kommer att lysa upp ditt 6:e hus som ju handlar om arbete, hälsa och dagliga vanor. Innovativa, sprakande Uranus dominerar skeendena totalt hela veckan vilket är ytterst spännande och leder till förändring, utveckling och stimulerar våra intellekt och sinnen som ingen annan planet kan. Här opererar snillet och skapar nya tankar. Det kan vara en hint om att byta jobb, kanske utbilda sig testa en ny roll? Det är inte säkert att du hinner genomföra dina processer fullmånen skänker alldeles på en gång – det kan dröja upp till sex månader innan det har agerats ut.

Vad som är förestående är eklipssäsongen, förmörkelserna och de karmiska nodernas färd genom tecknet. Redan nästa vecka låses noderna på 10° i Tvillingarna och därifrån och fram till juli kan allt hända.

⭐️ Kräftan

Nu har heta Mars hunnit en liten bit in i ditt tecken så härifrån och nästan sju veckor framåt kommer du ha ett sjusärdeles driv och du se att dina krafter har återvänt. Mars har lite dåligt rykte, men var inte rädd Kräftan. Han ger dig pondus och tillgång till dina urkrafter. Visst, det kan vara att du måste sätta ner foten, kanske gläfsa till lite också i värsta fall. Men på det hela taget är det här en bra tid. Som du vet; arga tanter jobbar bäst.

Pluto vänder retrograd på tisdag för sin årliga 5 månader långa vila – vilket får oss att vända blicken inåt emot den personliga utvecklingen. Snart vänder även Saturnus bana och vi närmar oss retrosäsongen. Personligen uppfattar jag det är dags att planera för vila, sommar och njutning.Spännande nu är förstås att universum laddar upp till en fullmåne i Skorpionen som ytterst influerad av Uranus. Senare i veckan möts även Uranus och Solen så hela den här perioden har ett tydligt tema – nämligen Uranus närvaro. Med den planeten aktiverad kan man aldrig riktigt veta i förväg vad som ska hända, men överraskningar och nyheter brukar ingå. Enligt solteckenastrologin infaller fullmånen i ditt 5:e hus.

⭐️ Lejonet

Det är en het vecka som väntar för vi går emot en mycket häftig och kanske till och med livsomdanande fullmåne som infaller i Skorpionens tecken och i ditt hemkära 4:e hus. Underbart nu är att Solen, Venus och Merkurius också befinner sig där och sprider bästa energin. Passa på att ta dig ut njuta av livet, våren och naturen och den underbara energi som finns precis överallt kring dig nu.

Det är en superbra vecka när du lätt får saker att falla ut precis som du vill.

Venus skänker dig massor av positiv energi vilket gör susen för det sociala livet. Du drar till dig bra möten, roliga människor och energin är på topp så här framöver kan vad som helst hända.

Under fredagen möts Uranus/Sol och härifrån någonstans kanske ditt nya liv börjar ta form! Under dessa stjärnor kommer smarta idéer till oss, människor vi behöver träffa står bara där framför dig.  Ofta med Uranus sker saker som vi inte ens kunde anat vara möjligt. För den som inte är rädd förändring kan framtiden beskrivas som oerhört utvecklande och spännande. Känn efter i dit hjärta och känn efter vad du vill, vad du önskar dig mest av allt.

⭐️ Jungfrun

Det är en så intressant vecka som väntar Jungfrun som är fylld av inspiration och vilja att ta nya kliv i livet. Hela fyra planeter har samlats i Oxen, i ditt vetgiriga 9:e hus som öppnar ditt sinne, får dig att längta efter utveckling, nya horisonter. Det är tydligt att din själ behöver någonting nytt att hoppas på. Redan under måndagen kan du känna dig lite pirrig, kanske lite rastlös och förväntansfull.

Vi går emot en superfullmåne som når sin kulmen kl 05:31 på tisdagsmorgon. Intressant är att fullmånen aktiverar innovativa Uranus. Senare i veckan, på fredagen möts Solen och Uranus i konjunktion – så hela veckan genomsyras av dessa uppmuntrande energier. Det är inte troligt att stora förändringar sker alldeles på en gång men.. processen är definitivt igång. Fullmånen kommer att falla i ditt 3:e hus som handlar om kommunikation, syskon och ditt lokala nätverk. Samla dina tankar för det ser ut som att du ska få möjligheter till att förverkliga drömmar och få som du vill.? Kreativitet bubblar inom dig och kanske kliar det i fingrarna för att komma igång med nya projekt?

⭐️ Vågen

I Din lyckliga stjärna Venus befinner sig i Oxen där hon är hemma vilket också ökar din karisma och människor dras till dig som flugor till en sockerbit. Underbart! Det gör att du kommer till din fördel, att lyckan är inom räckhåll för dig. Kärleken är förstås det område man tänker först på i stunder som denna men.. Du kan attrahera till dig precis vad som helst nu. Jobb, allehanda fördelar yrkesmässigt och privat.

Det gäller att ha en extra koll på sina värdeföremål, konton och pengar nu. Nu måndag natt, ja natten mot tisdag blir månen full i ökända Skorpionen och den lyser upp ditt 2:a hus som bland annat kan representera finansiell säkerhet. På vilket sätt är då månen ökänd kanske du undrar? Den handlar mycket om starka känslor och begär – och inte sälla begär efter andras grejer. Det sker mer ekonomiska brott under denna fullmåne än någon annan. Det kan förstås även sträcka sig till att någon plockar på sig något som är ditt i förbifarten. Jobbar du hemma kanske du är skyddad från den fara oavsett. Nu, med det sagt kan du veta att detta är en superbra tid för att tjäna pengar också. Är du egen företagare kan det här vara tiden du gör en bra affär, upplever ett positivt rassel i kassan eller på kontot. Även den som letar efter jobb kan ha turen med sig nu. Jobba med ”attraktionslagen” och måla upp en bild av ditt drömjobb inom dig så har du redan med det tagit ett steg i rätt riktning.

⭐️ Skorpionen

Wow! Du har en helt underbar vecka att se fram emot och här visar universum dig sin allra vackraste sida. Uranus, Solen, Venus och Merkurius befinner sig alla mitt emot dig och du är ditt allra vackraste och mest karismatiska jag nu. Passa på att hålla dig framme. Du kan få i princip vad du vill under dessa stjärnor.

Natten mellan måndag-tisdag infaller årets första supermåne, (den är närmare jordytan och dess dragningskraft starkare) att infalla i ditt tecken Skorpionen! Det här är så häftigt förstås efter som den påverkar dig oerhört mycket som det är din årliga fullmåne. Den aktiverar även Uranus vilket kommer att vara till god hjälp i din personliga utveckling. Wow. Lite senare i veckan, på fredag infaller också Uranus i konjunktion med Solen och detta beskrivs som de stora överraskningarnas dag. Visst är det är ett lyckosamt tillfälle – men frågan är hur mycket kan man hinna med på en dag? Inspiration, förnyelse och snilleblixtar föds nu. Jag tänker att det snarare är att se som ett startskott i en oerhört intressant utveckling som påverkar dig och ditt liv i fram till 2025. Många av er har redan gått in i förvandlingen och bytt ut de delar av liver som inte funkar. Andra befinner sig mitt i det nu emedan ni som är födda i tecknets andra halva har sin utveckling framför sig. Din styrare Pluto vänder retrograd på tisdag och träder här in i sin 5 månader långa baklängesperiod.

⭐️ Skytten

Generellt är detta en oerhört social, rolig och utåtriktad vecka när saker och ting sker snabbt, förändringar inträda hastigt, kanske till och med för fort. Veckan går i överraskningarna och innovationens tecken och det är riktigt spännande att vara människa.

Ikväll, natten mot tisdag alltså kommer årets enda fullmåne i Skorpionen, som dessutom är en superfullmåne, att infalla i ditt gudomligt inspirerade tolfte hus. Härligt! Som du vet är det 12:e förbundet med ditt andliga jag och din själ. Lyssna inåt och låt universum tala till dig. Sanningen och svaren på dina livsfrågor finns inom dig.

Nu har hela fyra härliga planeter raddat upp sig i ditt 6:e hus för arbete och dagliga vanor och de kommer alla att aktivera igenom fullmånens sken.

Fantastiska chanser och möjligheter kan komma. Hur känner du för att byta liv, utvecklas, uppdatera dig yrkesmässigt och testa något helt nytt karriärmässigt? Många av er hittar nya jobb eller får genombrott i karriären under denna tid. Håll ett getöga på Linkedin och mailboxen. Saker och ting, underbara och roliga saker dessutom kan komma till dig plötsligt. Detta kommer sig av att Uranus aktiveras på många sätt nu. Dels via fullmånen samt att Uranus och Solen möts på fredag. Coolt va!

⭐️ Stenbocken

Heta Mars har nu ställt sig mitt emot allt som är du vilket ger dig en extra skjuts framåt. Underbart! Här återvänder styrkan, passionen och viljan till dig igen. Det är väldigt bra energier runt dig nu Stenbocken. Hela fyra underbara planeter befinner sig nu i ditt i ditt kreativa och generösa femte hus där faktiskt också passionen och kärleken bor. Det 5:e huset är glädjehuset där vi vill dela vårt liv med andra. Att vackra Venus och pratglada Merkurius också är där gör det snudd på fantastiskt bra.

Nu under måndagen/natten till tisdag infaller en dallrande fet superfullmåne att lysa upp ditt samarbetsvilliga 11:e hus som handlar om grupper.  Okay, att jobba med andra kanske inte precis är din grej men.. Det är definitivt genom samarbete med andra personer som du lättast når dina mål nu. Den här fullmånen aktiverar Uranus vilket öppnar upp för okonventionella idéer, tankar och händelser. Här kan ovanliga ting ske. Det här Uraniska temat håller i sig som vi har ytterligare ett superintressant Sol/Uranusmöte som äger rum på fredag i ditt kreativa 5:e hus. Det här är en superintressant position som ger en festlig stämning i horoskopet.  Ditt hjärta fylls av vårkänslor och glädje. Pluto bana vänder retrograd på tisdag.

⭐️ Vattumannen

Det är en underbar vecka som väntar dig nu Vattenbärare.

Denna natt, mellan måndag/tisdag infaller årets enda fullmåne i Skorpionen, den är dessutom en superfullmåne så den är extra nära jordytan och väldigt stark i sin energi. Du kan få mycket ut av att meditera till den här månen och önska in vad du vill ska komma till dig. Fullmånen lyser upp ditt 10: hus som står för karriär. Wow! Det här kommer förstås ge en extra skjuts till den som vill se sin ära och berömmelse skjuta i höjden eller på annat sätt få se sin yrkesmässiga stjärna stiga. Spännande för dig är att Uranus din styrande planet är en av huvudrollsinnehavarna i veckans händelser.

Du har hela fyra underbara planeter som färdas igenom ditt 4:e hus vilket förstås är underbart – i synnerhet som sensuella Venus och smarta Merkurius är med där. Din attraktionskraft och karisma är på topp nu. På fredag möts Solen och Uranus vilket anses vara den mest innovativa, överraskande och mest inspirerande dagen på hela året. Så om du fylls av en gudomlig inspiration har vi en förklaring till vart den kan komma ifrån. Att Solen och Uranus rör sig igenom ditt fjärde hus och för ju förstås tankarna till din grund, ditt hem och det innersta i dig. Kanske vill du totalrenovera, flytta inom eller utanför landet?

⭐️ Fiskarna 

Det är full rulle i ditt horoskop den här veckan Fiskarna. Idag, måndag 26 april kommer årets enda fullmåne i Skorpionen att lysa upp ditt visionära 9:e som får dig att längta till och kanske drömma om främmande länder och nya upplevelser. Resor är ju det första man tänker på men här finns mycket att hämta både andligt, kulturellt och kunskapsmässigt. Om det inte går att resa nu under pandemin är andliga inre resor ett alternativ. Det 9:e huset kan även handla om en kunskapstörst och vilja att lära nytt.

Att anknyta till andra via zoom är heller inte så dumt. Eftersom Uranus utgör en så stor del av denna fullmåne kan oväntade saker hända. Möjligheter som du kanske inte en trodde var möjliga kan dyka upp nu.

Under de kommande två veckorna gör du klokt i att hålla dig vidöppen och mottaglig för eventualiteter och förslag. Mycket kan komma att ändra sig snabbt här.

På fredag kommer Solen och Uranus att möta i konjunktion i ditt 3:e hus. Wow – detta möte anses nu vara den mest inspirerande, innovativa och överraskande tillfället på hela året. Så grabba tag i pennan, mobilen eller datorn och uttryck dig Fiskarna. Det är i stunder som dessa det är lätt att bli viral.

12

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00