ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop – Vecka 27

/

🏖 Väduren 

Jag hoppas att du klarat dig fint igenom förra veckans T-kors där din styrande planet Mars var ordentligt triggad. Den vilda energin klingar sakteliga av från måndag och löses upp helt allt eftersom dagarna går.

Du kan se fram emot en riktigt härlig sommarvecka Väduren. Mars rör sig nu fram igenom ditt romantiska 5:e hus och Lejonets tecken där han stortrivs och ger dig bra styrfart. Fullt ös alltså! Det här skulle lätt kunna bli hur kul som helst. Vackra Venus jagar efter honom och är hack i häl. Hon är snudd på ikapp innan veckan är till ända. Wow! Det börja se helt fantastiskt ut för dig nu! Kärlek, glädje, kreativitet och romantik att hämta.

Frågan är hur detta går det ihop med tanken på en lång vilsam sommar? Eller, det där med att ligga platt och sola är väl lite överskattat?

Nymånen infaller den 10/7 kl 03:17 på 18°02 i Kräftan – vilket innebär att den enligt soltecken astrologin faller i ditt 4:e hus.

☀️ Oxen 

Veckan börjar med harmoniska aspekter mellan Solen och Uranus, vilket påverkar dig på ett positivt sätt. Du har en jättetrevlig vecka framför dig som faktiskt blir bättre för var dag.

Att både mysiga Venus, din styrande planet och heta Mars samtidigt befinner sig i ditt hemkära fjärde hus vilket förstås skapar bästa förutsättningarna för närhet, mys och småprat med människor som du verkligen gillar. Love is in the air.. Även om det exakta mötet mellan de två inte äger rum för än nästa vecka är det tillräckligt nära redan nu för att du ska må bra och känna att livet är toppen.

Solen är kvar i ditt kommunikativa tredje hus. Umgås, gå ut och dansa, bada eller ägna dig åt något annat du tycker mycket om. Att bjuda hem gamla vänner kan också vara härligt. Kärlek och kvalitetstid med dina närmaste passar och det är en jättehärlig vecka som väntar dig. Grönbete, ledighet och ditt personliga välbefinnande bör stå högst upp på din agenda nu.

Nymånen infaller den 10/7 kl 03:17 på 18°02 i Kräftan – vilket innebär att den enligt soltecken astrologin faller i ditt 3:e hus.

 🥳 Tvillingarna 

Jag anar att det varit mycket snack och många olika åsikter och idéer som har ventilerats under den maxade nio veckorna som Merkurius har befunnit sig i ditt tecken. Eftersom Merkurius befunnit sig retrograd eller i skuggfasen kan det ha varit aningen påfrestande. Därför känns det toppen att få berätta att allt där är över nu! Äntligen kära Tvillingarna ser det ut som om allt löser sig för dig.

Det är en utåtriktad tid och alltigenom härlig vecka som väntas – kantad av trevliga möten och skratt. Din styrande planet Merkurius kommer ut ur skuggfasen den 7/7 och kommer att fungera optimalt de få dagar han är kvar i ditt tecken. Ja, det är sent på söndagkväll Merkurius träder in i Kräftans tecken.

Mysigaste vibbarna nu får du från Venus och Mars som bägge befinner sig i sextil till allt som är du och skickar kärleksfulla vibbar till dig. Passa på att njuta nu. Sommaren är din!

Nymånen infaller den 10/7 kl 03:17 på 18°02 i Kräftan – vilket innebär att den enligt soltecken astrologin faller i ditt 2:e hus.

🏖 Kräftan

Det skramliga T-korset som bildades den 1/7 behöver klinga av, innan du kan ropa hej och känna att du kommit över bäcken. Eftersom det är en svår energi hoppas verkligen inte att den påverkat dig personligen. Planeterna glider dock isär dag för dag dimmorna bör lätta riktigt snart.

Att Solen är mitt i Kräftan placerar dig i händelsernas centrum och för ett  par härliga veckor till är du stjärnan som allting kretsar runt. Födelsedagsbarn och allt! Unna dig att vara lite bekväm och ego nu. Du vet ju att du har tendens att vara för snäll och ge bort för mycket av dig själv till andra.

Lyckosamma Mars och Venus befinner sig nu samtidigt i ditt andra hus för tankarna till det ekonomiska. Kanske kan du göra något som påverkar din ekonomiska situation till det bättre?

Coolast den här veckan är förstås att månen blir ny den 10/7 Kräftans tecken,  kl 03:17 på 18°02. Wow.. det här är personligt, positivt och löftesrikt. Glöm inte att sätta upp nya mål och drömmar.

☀️ Lejonet

Solen befinner sig nu i ditt 12:e hus vilket känns helt rimligt i juli. Detta bör vara den tid på året när du söker stillhet, vila och rekreation. Men.. i år är det så synnerligen härliga vibbar runt dig att det känns högst tveksamt om du har lust att sitta i en vilstol och betrakta molnen? Aktiva Mars dundrar fram igenom ditt tecken och som alltid skapar han friktion, aktivitet och en enorm vilja. Han tänder flamman kan man säga, lusten inom var människa. Vackra Venus följer efter honom och hennes mål är förstås att de två ska mötas. Det kommer de att göra i nästa veckan.

Men redan nu är de så pass nära att de lyser upp ditt horoskop, gör dig stjärnögd, attraktiva och får människor att dras till dig. Det här är en väldigt gynnsam vecka och jag hoppas att du har tillfälle att njuta av atmosfären och se de tursamma chanser som horoskopet utlovar här.

På lördag natt har vi en nymåne som kommer att infalla den 10/7 kl 03:17 på 18°02 i Kräftan. – enligt soltecken astrologin faller i ditt 12:e hus. Tid att mysa på i Lejonkulan och smida sina planer.

🥳 Jungfrun

Din styrande planet Merkurius har uppehållits i hela nio veckor i Tvillingarna på grund av retrograden förstås. Äntligen kommer Merkurius ut ur skuggperioden den 7/7 och kan fungera optimalt igen. Pust! Härifrån blir allt så mycket enklare. På söndagkväll lämnar han slutligen Tvillingarna.

Den har sista månaderna har Merkurius och Neptunus påverkat dig mer än vanligt. De möts i kvadratur för tredje och sista gången nu. Du kan leda händelser och känslor nu tillbaka till hur det såg ut i ditt liv i början av juni. Känner du igen mönstren? I och men denna vecka kommer alla hinder att vara bakom dig.

Det är en härlig tid som väntar dig Jungfrun! Att Solen rör sig igenom Kräftan passar dig och dina processer perfekt. Njut, umgås och uttryck dig. Helst utan att du har din egen inre kritiska sufflös inkopplad. Låt orden och känslorna flöda. Det är befriande och mottas väl.

Vi har en utåtriktad nymåne som infaller på lördag 10/7 kl 03:17 på 18°02 i Kräftan i ditt 11:e hus.

🏖 Vågen 

tycks vara på ditt allra mest strålande humör Vågen, Kanske inte konstigt när din styrande planet Venus jagar nu efter Mars i Lejonets. Wow. De två tillsammans är underbart! Även om det exakta mötet är först nästa vecka kan vi redan nu känna av glädjen, passionen och farten.

Denna underbara energi öppnar våra hjärtan, i ditt fall äger mötet rum i ditt grupporienterade 11:e huset. Vad innebär det för dig? Jag vill tacka livet, jag älskar alla – skulle man väl kunna tänka sig. Du kommer att dra till dig positiv uppmärksamhet ifrån folk nu.

Solen lyser nu, mitt i sommaren faktiskt upp ditt karriärhus vilket faktiskt får oss andra att undra? Har du svårt att släppa tankarna på ditt arbete och slappna av. En efter en lägger vänder planeterna retrograd, och under dessa omständigheter finns där varken kraft eller möjlighet att komma någon vart med sina planer. Universum är unisont och budskapet är entydigt. Vila, njut och gör bara sådant som du verkligen vill. Vi har fyra retrograda planeter nu. Här i det 10:e huset kommer även nymånen att infalla.

☀️ Skorpionen 

Det är en spännande tid för dig nu Skorpionen. Solen befinner sig i ditt äventyrliga 9:e hus och ärligt talat – ska man tro stjärnorna är du mer vild än tam nu. Massor som händer i ditt liv. Kan det vara något spännande resmål som lockar? Eller någon vild sport kanske? Det finns massor med action med i bilden.

Mars befinner sig i kärleksfulla, lojala Lejonet och ditt 10:e hus. Wow! Fullt ös är vad den positionen ger dig. Men, sedan den 1/7 har ett kraftfullt T-kors kopplat ihop Mars, Saturnus och Uranus, alla är i fasta tecken, och på så vis har även du dragits in i en explosiva härva. Jag hoppas verkligen att du inte blivit personligt drabbad. Denna måndag börjar planeterna att så smått att glida isär och du kan andas ut. Underbart nog hänger mysiga och fredsbevarande Venus efter Mars och när dessa två närmar sig varandra och det är en mycket vacker, romantisk och kanske även hjärtöppnande energi som växer fram.

Kanske blir även du kär eller åtminstone berörd av en annan person nu.

Nymånen infaller den 10/7 kl 03:17 på 18°02 i Kräftan – vilket innebär att den enligt soltecken astrologin faller i ditt 9:e hus.

🥳 Skytten 

Vi har haft ett hejdundrande T-kors som skakat om skeendena rejält från den 1/7 och fram till skrivande stund. Den lite ”farliga” energin klingar nu succesivt av här dag för dag  För dig äventyrliga människa är energin perfekt! Du vill ju inte bara slöa och se dagarna rinna ifrån dig utan gillar att göra något som är viktigt och intressant på din ledighet. Ja, det kan i och för sig vara att bränna in emot solnedgången på en häst, bil eller motorcykel..  Utmaningar, stimulans och utveckling är verkligen din grej.

Använd sommaren till strategisk planläggning så att du bara kan aktivera lyckan när du väl är tillbaka efter semestrarna. Även om det inte händer så mycket i detta nu är detta bara lugnet före stormen.

Merkurius och Neptunus möts för sista gången i en serie på tre i kvadratur den 7/7 vilket kan skapa en viss förvirring. Samma dag kommer också Merkurius att lämna skuggzonen. Han lämnar Tvillingarna på söndag. Pust! Det kommer att vara mindre snack och irrspår efter det. Det är en helt annan känsla när Merkurius befinner sig i Kräftans tecken. Nymånen infaller även den 10/7 kl 03:17 på 18°02 i Kräftan och enligt soltecken astrologin faller i ditt 8:e hus.

🏖 Stenbocken

Nu är vi på andra sidan det kraftfulla T-korset som ställde saker och ting på ända är från 1/7 och framåt. Denna måndag avtar den häftiga energin så sakteliga och det blir ett lugnare klimat. Det är en underbar vecka som ligger framför dig Stenis som tydligt och klart talar om kärlek, relationer och intimitet. Solen befinner sig i ditt kärlekshus, det 7:e huset, i det familjära, omhändertagande Kräftans tecken och sprider sitt gemyt och du stortrivs under dessa stjärnor.

Mars och Venus befinner sig i ditt passionerade 8:e hus och faktiskt även nästa vecka. Wow. Dessa två är zodiakens eviga kärlekspar och när de möts (exakta mötet äger rum nästa vecka) öppnas våra hjärtan och livet är kort sagt underbart! Natten till lördag blir månen ny i Kräftans stjärntecken ock förstås i ditt relationsorienterade 7:e hus. Intressant! Affirmera att vad du vill att Universum ska ge dig. Allt är faktiskt inom räckhåll nu. En nymåne erbjuder ju alltid en chans att börja om på ny kula. Singeln kanske träffar någon trevlig person att lära känna närmare. Ni som lever i par kanske smider framtidsplaner tillsammans?

 ☀️ Vattumannen 

Dina båda styrande planeter Saturnus och Uranus har tillsammans med Mars bildat ett ytterst dramatiskt T-kors, 1/7 till nu ungefär, som visade sig vara precis så farligt som man kunde ana. Denna måndag börjar dock planeterna att glida isär och det spända läget avtar och ersätts med en långt njutbarare stämning.

Härligt nu och även nästa vecka är förstås Mars och Venus som båda befinner sig mitt emot allt som är du. Mars motiverar, ger dig lust, styrka och energi.  Mysigt är också det faktum att Venus också är i Lejonet, mitt emot dig och välsignar ditt kärlekshus med sin närvaro. Hon sprinklar generöst med kärlekspulver över dig och människor ser på dig med vänliga ögon. Venus öppnar ditt hjärta för kärlek, för glädje och vänskap. Vem vet vad som kan ske under dessa stjärnor?

Solen befinner sig nu i Kräftans tecken och i ditt flitiga 6:e hus befinner sig nu i en harmonisk aspekt till Uranus. Här kommer också månen att bli ny under natten till lördag. Vilka löften kommer du att ge dig själv? Funderar du på ett nytt jobb eller en ny sund livsstil?

🐠 Fiskarna

Solen befinner sig i ditt kreativa 5:e hus som står för glädje, skapande och romantik.

Ja, det är det vidöppna hjärtats hus. Men andra ord kära Fiskarna är det en fantastisk vecka du har framför dig. Det är sommar och Solens färd igenom KrAsträftan passar dig perfekt.

Samtidigt har vi andra processer i gång. Merkurius och Neptunus har mötts två gånger tidigare och denna vecka har vi det sista mötet i serien vilket förstås påverka andliga perception. Du kan leda händelser och känslor nu tillbaka till hur det såg ut i ditt liv i början av juni. Känner du igen mönstren? Bandet mellan de två planeterna löses dock upp här I och i och med det kommer det vara så mycket enklare för dig att klippa banden till vad det nu var som hände tidigare i år.

Tillhör den andligt hyperkänsliga sorten som lätt plockar upp energier? Venus bildar en kvadratur till Uranus nu vilket kan göra dig andligt vidöppen. Som detta sammanfaller med Neptunus/Merkurius transiten kommer du absolut att märka av energin.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00