ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop – vecka 31

/

Alla tecken ska läsa detta först:

Solen, Merkurius, Saturnus och Uranus kommer nu att stå i ett synnerligen utmanande och stressfullt läge som skapar en instabil energi på jorden. Detta kommer att påverka allt och alla och vi kan förvänta oss förändringar. Det kan vara skakigt, saker kan ställas på sin spets exempelvis – men visst! Det kan också ge positiva lösningar och frigöra sådant som suttit fast.

På astrologiska kallas detta för T-kors nu och detta skeende dominerar händelserna hela veckan och följer med oss ända fram till nymånen som infaller nästa söndag på 16° i Lejonets tecken.

️ Väduren

Det är en väldigt mixad, motsägelsefull kompott du möter. Solen är i ditt 5:e hus vilket ger en rolig, generös, glad och välkomnande grundkänsla. På många sätt kan livet leka med dig nu och det är en motiverande och igångsättande period du har framför dig.

Att Solen är mitt emot Saturnus däremot dämpar entusiasmen, ger en stränghet och skärpa till bilden och kanske måste du sätta ner foten till någon eller fatta ett beslut?

Som tur är kära Vädur kommer du att klara detta galant. Spotta i nävarna, fokusera och kör på. Att din styrare Mars sedan några dagar nu redan bildar opposition till Jupiter ger dig både viljestyrka, energi och ett jävlar anamma som vi inte sett till på ett tag. Ve, den som ställer sig i vägen för dig nu. På söndag kommer månen att bli ny i ditt 5:e hus i Lejonet. Härligt! Det där ger en nystart i glädje, kreativitet, skapande, barn och lek och kärlek.

Oxen

Välkommen till en galen vecka när det är jättesvårt att komma med några exakta förutsägelser eftersom hela horoskopet andas oförutsedda händelser och plötslighet.

Vi har en avtagande måne nu så möjligen kan det kännas lite motigt under måndag/tisdag om du tillhör dem som återvänder till arbetet nu. Till råga på det möter Solen och Saturnus varandra i opposition vilket kan vara dystert.  Samtidigt pågår ju instabila T-korset! (läs ovan).

Väldigt gynnsamt för dig är att din styrare Venus befinner sig i Jungfrun och ditt lekfulla 5:e hus  och därifrån kommer hon att sprida mys, gemyt och rosenrött skimmer åt ditt håll. Venus bildar trigon till Uranus nu vilket kan leda in dig på ”annorlunda” kärlekstankar. Kanske vill du testa någon eller något nytt i kärlek?

På söndag blir månen ny i Lejonets tecken och ditt 4:e hus vilket förstås vänder blicken emot basen, grunden i ditt liv, livsstil och förstås hemmet och karriären!

Tvillingarna  

Både Solen och Merkurius befinner sig nu i ditt pratglada, sociala 3:e hus och jag ser kommunikation, samarbete, vänner och släktingar runt dig. Men dessvärre finns här en tuff opposition till Saturnus och en oförutsägbar vinkel till Uranus så du kan inte vara säker på något! Här kan precis vad som helst hända. Det kan vara synnerligen skakigt i relationer och min rekommendation är största möjliga försiktighet.

Det är så motsägelsefullt för här kan roliga och plötsliga saker ske och det är lätt att du zodiakens mest utåtriktade person dras med i en virvelvind av händelser. Mars och Venus läge i Jungfrun är också fördelaktigt för dig och skapar möjligheter till att lära känna roliga människor och mingel, flirt finns absolut med i bilden – men det gör också katastrofer. Eh.. bäst är att hålla en låg profil just den här veckan. Använd med fördel tiden till att skapa nya strukturer, lägga upp scheman inför hösten, återknyta kontakten med affärskontakter och liknande personer. Men i det privata.. Snacka för mycket, skjut om möjligt upp dejtar och känsliga samtal och beslut till efter nymånen. Den infaller på söndag i Lejonets tecken och ditt 3:e hus.

 Kräftan  

Det är lite tuffare tongångar än vanligt som råder denna vecka som T-korset (läs ovan) är aktiverat. Saturnus befinner sig i ditt ekonomiska 8:e hus ett bra tag vilket ger dig gott om tid på att ordna såväl dina närmaste relationer som dina finanser. Just här finns finns en lite skakigare energi med i bilden – typ vinna eller försvinna energi. Visst, det kan gå jättebra – men chansen att det motsatta äger rum är överhängande. För att undvika att du säljer smöret och tappar pengarna föreslår jag därför att du tar det riktigt lugnt nu.

Natten till torsdag glider den avtagande månen in i ditt tecken Kräftan. Det här är mörkermånen och utandningens tid, när vitaliteten kan vara lite lägre men medvetenheten om det egna jaget desto tydligare. Satsa på att släppa allt det som du inte vill ha med dig in i det nya månvarvet. På söndag äger en nystart rum. Du kanske inte känner av den på en gång (det brukar man inte göra) men icke desto mindre blir månen ny i ditt 2:a hus och i Lejonets tecken och föds inspiration och glädje.

️ Lejonet  

Käraste födelsedagsbarn, nu är det andra veckan som Solen rör sig igenom ditt tecken, det är din tid på året och förhoppningsvis blir du firad, älskad och sedd. Trist nog erbjuder dock inte universum den där vanliga lättheten och glädjen. Det är T-korset (läs ovan) som ställer till det för dig. Saturnus är ju dessvärre den stränge fadern och sammankopplad med Uranus blir detta lite magstarkt.

Det här är ju förstås inte den roligaste texten att skriva – och så här tufft kommer heller inte horoskopet att vara framledes men.. vi har den här veckan att ta oss igenom.

Människor dras till dig nu och livet är visar sig verkligen ifrån sin allra soligaste sida nu. På söndag blir månen ny i Lejonet och ditt 1:a hus.  Det här är förstås bästa tillfället på hela året att börja på ny kula – med vad än du önskar. Det är så entusiasmerande och igångsättande och du mår bra och känner dig stark, glad och inspirerad. Härligt! Känslan är att du kan få vad du vill så passa på att njuta! Mitt bästa råd till dig nu är att se till att du har lite gott i kylen och finstassen hängande färdig på galgen för man vet inte vad universum har på gång för dig. Överraskningar, plötsliga händelser och genombrott kan komma.

⭐️ Jungfrun  

Solen och Merkurius befinner sig nu lite i skymundan dvs i ditt 12:e hus och som vanligt är det den tiden på året när Jungfrun går ner på lågvarv och behöver sin vila som allra bäst. Den här veckan har vi dessutom en avtagande måne, som framåt torsdag glider in i mörker månens fas. Tredje indikationen på att du bör tar det lilla lugna kommer ifrån Saturnus som befinner sig mitt emot Solen. Du har ju precis som alla andra att ta hänsyn till T-korset (läs ovan).

Om du har semester är det utmärkt för du bör ta det så lugnt som du kan. Och alla ni andra som jobbar, lev på men iaktta största möjliga försiktighet.

Mars är också närvarande i Jungfrun nu sedan någon dag. Hm, han är i bästa fall motiverande, igångsättande och skapar tändning. Ibland kan det bli snedtändning, olycka eller gräl. Superroligt, härligt och motiverande mitt i allt detta är Venus närvaro i ditt tecken. Attraktion, flirt och glädje väntas mitt i allt annat mindre kul. Söndagens nymåne i Lejonet infaller i ditt 12:e hus.

 Vågen

Nyss möttes Merkurius och Solen och de båda utgör den vitala delen i det knepiga T-kors nu som skapats på himlavalvet och som kommer att färga skeendena på jorden under hela veckan. (Läs mer om detta högst upp). Saturnus/Uranus temat förföljer mänskligheten hela 2021 men blir förstås extra tydligt nu. Ytterst är detta att se som en gåva som leder dig vidare i din personliga utveckling. Självaste processen är inte smärtfri och det handlar om att ta sig förbi sina egna svagheter eller eventuella hinder. Löftet i dessa stjärnor är att du får kosmisk hjälp i processen att bli den bästa versionen av dig själv. Så, kära Vågen, om du har någon gammal surdeg som du skjutit framför dig är det lika bra att ta itu med den nu.

På söndag blir månen blir ny i ditt 11:e hus vilket förstås ett riktigt igångsättande energipiller som får livsandarna att vakna. Härifrån börjar det – ditt nya månvarv, kanske ditt nya arbetsår till och med. 11:e huset bjuder in till en öppnare tid. Mer människor, fler möten, grupper och ett generellt gott flyt väntas härefter.

 Skorpionen  

Efter en lång och förhoppningsvis vilsam och skön sommar är det nya influenser på ingång. För många är det dags att återvända till arbetet efter semestern.

Om det är så även för dig överensstämmer det perfekt med horoskopet för nu befinner sig både Solen och Merkurius i ditt karriärshus det 10:e men vad värre är står torrisen Saturnus på andra sidan och dämpar glädjen i det hela. Det är möjligt att du inte är så där översvallande lycklig nu. Om vi ser till stjärnorna bör orsaken vara det svåra T-korset. (Läs mer om det ovan).

Det söndag blir månen ny, också den i ditt 10:e hus och i Lejonets tecken och detta kära Skorpions kan utgöra det perfekta tillfället för dig att se över din karriär och dina livsmål och framtidsutveckling. Det är också en tid när du kan manifestera dina idéer och tankar. Den nya månen bildar en utmanande kvadratur till Uranus så det kan vara oväntade chanser och överraskningar som erbjuds framöver.

Tänk om det är så att du ska ta nya steg i karriären? Du bör i alla fall kolla in vad det finns för intressanta chanser för dig därute. Det är en ny intressant cykel som startar här för dig.

⭐️ Skytten  

Käraste Skytten, nu vill det till att du plockar fram dian mest positiva sidor. Sanningen är den att den kommande veckan är utmanande för alla människor eftersom den erbjuder mer motstånd än vad vi är vana vid. Saturnus mitt emot Sol är den allvarsamma delen i det hela. Bästa sättet att ta sig igenom veckan är att dag för dag lista upp vad som ska göras. Uranus närvaro symboliserar allt överraskning, utveckling till chock. Det är alltså snudd på en omöjlig uppgift att sia om det exakta skeendet. Men nu är du varnad.

Venus och Mars bildar mitt i allt elände lite utmanande och halvsexiga aspekter. Typiskt dig Skytten! Det skulle inte förvåna om du får igång en bra flirt nu just för att alla andra är så tillbakahållna.

Solen och Merkurius rör sig igenom ditt 9:e hus som är förbundet med ditt stjärntecken och självklart får den härligt atmosfären dras intressanta människor och händelser till dig. Det är också här vi inväntar nymånen i Lejonet på söndag. Från den här punkten kan ditt liv rocka och rulla igen.

⭐️ Stenbocken  

Din styrande planet Saturnus kommer under veckan att vara en av huvudrollsinnehavarna i T-korset. (Läs mer om det högst upp). Dysterkvisten Saturnus befinner sig därmed mitt emot Solen och Merkurius. De rör sig igenom ditt djuplodade 8:e hus vilket gör att saker ställs på sin spets. Uranus närvaro skapar nya impulser, tankar och idéer. Försökt att medvetet tillgodogöra dig dessa extraordinära krafter i din personliga utveckling.

Oj, oj, men du kära Stenbock är ju i och för sig känd för att kunna gå igenom tuffa passager i livet utan till synes oberörd men.. Hur bra det är för dig eller hur det verkligen känns är det bara du som vet? Nu prövas ditt hjärta och dina känslor.

På söndag infaller en nymåne i Lejonet och även den faller förstås i ditt 8:e hus. Det är verkligen jättehäftiga skeenden och stora skiften på gång. En eldig planetkvartett bestående av Mars, självaste Solen, Venus och Månen att se till att det rör på sig i ditt inre. Det 8:e handlar om delade resurser, gemensamma konton och andra tillgångar som du delar med andra. Är det balans i givandet och tagandet? Men det 8:e huset kan likväl se till att de stora livsfrågorna kommer på tapeten.

⭐️ Vattumannen  

Den här veckan är verkligen ingen lek utan skulle väl snarare kunna beskrivas som ett avgörandets stund.  Båda dina styrande planeter Saturnus och Uranus agerar huvudrollsinnehavare i T-korset som även inbegriper Solen och Merkurius. Hepp! Detta gör att du bör ta fram det stora förstoringsglaset och granska dina relationer på djupet.

Universum bjuder helt enkelt på en väldigt utmanade vecka av parterapi. Var ärlig emot dig själv nu och känn efter om du är lycklig, trygg och får allt det där som du vill i din nuvarande relation? Är du den du vill vara? Eller är du ofrivilligt singel och vill ändra på det?

Intressant nog kan söndagens nymåne ändra relationsstatus eller vända lyckan helt. Välkomna nya influenser och omfamna ditt nya sköna liv. Det betyder absolut inte att du måste vara singel, men Solens färd igenom ditt sjunde hus för nära relationer får oss att tänka på exempelvis förnyade löften till varandra, nytt partnerskap exempelvis. Att även Uranus och det skapar förstås spännande processer som tillåter det oväntade, nya intressanta tankegångar och liknande att komma in i ditt liv. Nästa vecka som först är det som allt kul händer.

⭐️ Fiskarna

Det är mycket aktivitet i Lejonet och ditt sjätte hus och detta med arbete, rutiner, försörjning och likande är högaktuellt. Saturnus närvaro göra att verkligheten och ansvaret på och allvaret knackar på din axel. Ja, du som alla andra är ju påverkad av det redan nu så illa beryktade T-korset. Ja, på många sätt kan denna vecka vara tung eller i alla fall tankeväckande.

På söndag kommer en nymåne att ge nytt liv till alla dessa existentiella frågor och det är ditt arbete, dina dagliga vanor som du måste titta lite närmare på. Det är nu du väljer väg inför det nya arbetsåret och det ser ut som att du behöver tänka till för att få hela livspusslet att fungera optimalt. Är du nöjd med ditt nuvarande arbete eller ska du passa på och byta nu? Det samma gäller hälsa och träning? Det här är en väldigt bra tid för dig att genomföra förändringar som hjälper dig att få det perfekta livet. Ta för dig Fiskarna! Du kan få allt efter nymånen.

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00