ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop – vecka 40

/

🌒 Väduren

Detta är andra veckan Solen befinner sig i Vågens tecken och ditt kärleksfulla sjunde hus.  Hoppas verkligen att du har möjlighet att få  spendera tid dem som verkligen betyder något för dig.  Bjud gärna hem vänner, eller uppmuntra alls sorters möten nu.

Astrologiskt är detta en ”stor” vecka med ganska dramatiska inslag. Mars din styrande planet färdas sida vid sida med Solen vilket ger en massa kraft till dig Väduren. Oerhört hett, eldigt, kaxigt. Om du vill något så är det nu du ska satsa. Passa på att önska in, ansöka och vara på styva linan. Detta gäller allt! Jobb, planer, resor, utveckling av alla sorter.

Sett ur sin värsta aspekt kan det vara egot som vill mer än annars. Här finns en oerhörd drive att vinna – ingeting kan stoppa mig nu känsla. Om saker går snett kan också ilska, frustration kan också vara en del i detta.

Underbart  är förstås att onsdagens nymåne, som infaller i ditt kärleksfulla 7:e hus på den 13° i Vågens tecken och ger en ny möjligheter till en ny start.

🌒 Oxen

Gillar du att jobba Oxen? Solen och Mars, de båda eldiga som driver dig och världen framåt färdas sida vid sida igenom ditt hårt arbetande 6:e hus. Vår kaxiga krigare får till sig obegränsat med solenergi och mer kraftfullt än såhär går nog inte att få det. Det finns så mycket vilja och drive i det här – och vill du Oxen så tar du till dig den här kraften och förverkligar dina drömmar. Ditt horoskop är verkligen maxat nu och det är inte riktigt alla Oxar som gillar det eftersom det är snudd på att bli för mycket.

På onsdag 6/10 kl 13:05 infaller en mycket potent nymåne i Vågens tecken men i ditt 6:e hus. Solen, Månen och Mars möts på den 13°25 i Vågen graden och här kommer även Uranus att från den 13° i Oxen kunna att spela en stor roll i nymånen.

Det här är också veckan som Pluto, den 6/10 och Saturnus 10/10 vänder bana och går därefter framåt. I detta snudd på stillastående skeende är de oerhört potenta, verksamma så tanken att detta är en lättnad är för optimistisk. Men.. vi är på väg åt rätt håll – det är i alla fall toppen att veta. På sikt hjälper det utvecklingen och bäddar för nya trender, förmågor och energier. Din styrare Venus träder in i Skyttens tecken på torsdag där det är en friare och gladare Venus vi får se.

🌒 Tvillingarna

Ja, du kan väl knappast kunna undgått att vetskapen om att Merkurius rör sig retrograd igenom Vågens tecken. Ta det med ro! Det processen pågår till den 18/10. Som den kvadratur till Pluto –  kommer den även att sluta så. Det en sedelärande läxa här – det är intellektet Merkurius i Vågen som kämpar emot Pluto som står för makt, kontroll och   begär efter makt, pengar.   

Under hela veckan färdas Solen och Mars tätt ihop vilket är väldigt kraftfullt, stärker din vilja och motivation.

Här finns massor av enerig att hämta Tvillingarna. Under onsdagen 6/10  bildas här också en fantastisk, igångsättande Nymåne på den 13°25 i Vågens tecken och den kommer att aktivera ditt kreativa 5:e hus till max. Wow! Här kan såväl romantiken, glädjen och kreativiteten komma till dig. Att Uranus är 150° ifrån inkonjunkt är häftigt som attan. Han tillför det oväntade, rebellen i dig men också nya idéer och spännande tankar.

 Den här veckan vänder både Pluto 6/10 och Saturnus bana direkt igen också. De är stillastående i himlen för närvarande och i och med detta extra potenta. Det tar tid för dem att få fart och föra oss in i framtiden men.. psykologiskt kan det kännas bra att de inte längre är retrograda.  Härligast för dig Tvillingarna är att Venus ifrån torsdag kommer att vara i Skytten – mittemot allt som är du! Wow.. Det ser ut att bli flirtigt värre på ditt håll. 

🌒 Kräftan

Allt sedan januari 2020 och konjunktionen mellan Saturnus och Pluto har vi alla varit ”fångade” i skeenden större än oss själva. Hela 2021 har Saturnus hållits tillbaka via kvadraturen mellan Saturnus och Uranus. Kollektivt leder det oss mot upplösningen som kommer lagom till jul då den sista kvadraturen rum. Den här veckan vänder Saturnus och Pluto direkt. Bang! Båda maktplaneterna visar musklerna nu. Tufft!  Detta är utan tvekan årets ”stora” vecka. Här ställs saker på sin spets och det är en viktig tid då kanske beslut fattas, då agnarna skiljs från vetet.

Solen och Mars färdas sida vid sida igenom Vågen hela veckan. Eld, hetta finns med här. I värsta fall finns även konfrontation, aggression och här. Nå, nu är du kära Kräfta inte någon som man förknippar med dessa tuffa energier. Men det kan ändå vara så att det kan vara nödvändigt för dig att sätta ner foten, sätta gränser och kanske fatta beslut i vissa frågor.

Onsdagens nymåne infaller i ditt 4:e hus på den 13°25 i Vågens tecken tillsammans med Mars och även Uranus influenser. Wow.. Det här kan komma med en skräll men definitivt en ny start Kräftan!

🌒 Lejonet

Den här veckan innehåller verkligen allt! Solen lyser upp ditt kommunikativa, glittriga 3:e hus och gör dig social och öppen. Här kommer din berömda charm väl till pass och det gäller att uttrycka sig väl. Det här kan mycket väl vara årets viktigaste vecka och här finns obegränsat med vilja, hetta och kraft. Stora grejer kan komma till avgörande i dessa dagar. Din styrare Solen och Mars färdas sida vid sida hela veckan. De möts i exakt konjunktion dessutom vilket ger Mars mega mycket kraft.

Onsdagen den 6/10 väntas en enormt triggad och aktiverande nymåne i som kommer att infalla på den 13° i Vågen och i ditt 3:e hus. Är det något du velat ha sagt men inte hittat rätta tillfället att säga det? Den här månen infaller tillsammans med Mars och där finns också Uranus inkonjukt som också vill uttrycka sig. Men, vi har avgörande faktorer som faktiskt gör det hela explosivt, oväntat. Här kan det komma ett genombrott!  Något du längtat efter går igenom. Provokativa Mars gör det lätt sätta ner foten, men också  att tappa humöret, att fara ut känslomässig eller att helt enkelt bli ledsen. Detta med ditt stora hjärta är ju alltid en central fråga för dig. Var stolt över din förmåga att ge och älska men värna om dig själv och undvik om möjligt negativa personer nu. Pluto och Saturnus vänder direkt under den den här veckan. Även det adderar drama till bilden. 

🌒 Jungfrun

Oj, Jungfrun! Det är en ytterst intrikat och komplicerad stjärnhimmel nu. Din styrande planet går retrograd sedan en vecka tillbaka – men retrograden påbörjades i kvadratur till Pluto, så det sambandet vilar underliggande.

Det kan finnas luringar, maktkamp och oärlighet med i bilden av en rad anledningar. Förutom det jag nämnde är Mars ytterst nära Solen nu hela veckan. Aggressiva Mars fylls nu med Solenergi och blir pigg som attan, kraftfull. Men, såhär nära solen är han osynlig för det mänskliga ögat. Han anses i klassisk astrologi kunna smida ränker när han är osedd. För din del lär det väl gå bra – men rådet är ändå att du gör klokt i att ligga lite lågt och lura. Kanske är det bäst inte komma med för yviga gester och vara alltför öppenhjärtig. Känn in och känn efter i kontakt med andra.

Solen, Månen och Mars möts på den 13°25 i Vågens tecken och då infaller en supertriggande nymåne som aktiverar allt. Uranus är också med där på ett hörn vilket kan öppna nya vägar och infall. Nymånen infaller i ditt 2:e hus så det är mycket troligt att det är ekonomiska/jobbrelaterade förändringar du kan vänta.

Saturnus och Pluto som båda varit retrograd vänder direkt under veckan. Detta är också stort, dramatiskt.

🌒 Vågen

Grattis på födelsedagen alla Vågar. Ni som har fyllt och ni som snart ska. Detta är verkligen en stor tid för er alla! Det här är ingen vanlig mainstream höst. Det är stora grejer på gång nu kära Vågen. Solen och Mars rör sig igenom ditt tecken nu och du blir uppvaktad, sedd och vid en ytlig betraktelse kan ditt liv vara bara gott och härligt att leva.

!Att de båda, Mars och Solen färdas sida vid sida hela veckan  gör den här tiden het – i ordets alla bemärkelser. Du får stärkt självförtroende, vågar lite mer och tar nya modiga kliv ut i världen.

Onsdagen  6/10 infaller en hejdundrande nymåne i ditt 1:a hus, på Vågens 13°25 så det här är verkligt personligt.

Det är du som uppdaterats, växer och utvecklas. Nymånen en hejdundrande initiering, mer igångsättande tid kan inte finnas. Uranus bildar också en vinkel till nymånen. Oh! Det där kan addera oväntade händelser till bilden.

Som om inte det vore nog kommer först Pluto sedan Saturnus bana att vända direkt under veckan. Spännande! Vi riktar in oss mot framtiden.. Din styrande planet Venus byter tecken och träder in i Skytten på torsdag. Lite lättsammare tongångar vänta från det hållet.

🌒 Skorpionen

Solen och Mars gör gemensam sak och färdas sida vid sida igenom ditt 12:e hus Skorpionen. Vanligt är att man beskriver det 12:e i ganska negativa termer. Fängelse, isolering osv. Tänk hellre på det 12:e huset som att det är här du sköter dina andliga/själsliga angelägenheter. Så här kan vi tänka oss att din själ får lite mer mod och muskler när de båda eldkloten dundrar förbi. Skönt också att tänka på Mars som din klassiska styrare.

Din moderna styrare Plutos bana vänder direkt på onsdag kväll. Ödesmättat, kraftfullt och kanske finner du en ny riktning i livet här.  Just i den stunden planeten vänder och dagarna därefter är energin väldigt laddad. Det starkt tema till hela veckan för nu vänds alla blickar emot dig.

Tidigare samma onsdag 6/10 infaller en galet triggad nymåne på den 13°25 i ditt 12:e hus, tillsammans med Solen, Månen, Mars och inkonjunkt är även Uranus med där på ett hörn. Wow.. Det här är så kraftfullt. Båda dina styrare är på helspänn nu.. Vad kan man säga Skorpionen.

Det finns ytterligare ett sätt att se 12:e huset. Man kan se det som tiden i livmodern, att tankar, händelser och idéer flyter runt där i fostervattnet redo till att snart kunna födas. Såklart, när Solen går in i Skorpionen.

Venus lämnar ditt tecken på torsdag men hon fortsätter istället sin färd över till ditt 2:a hus där hon påverkar ekonomin positivt ett tag, vilket verkligen är mycket goda nyheter.

🌒 Skytten

Det är en ytterst innehållsrik, för att inte säga stor, dramatisk och föränderlig stjärnhimmel vi möter den här veckan. Nu färdas Solen och Mars sida vid sida hela veckan vilket förstås  är eldigt, skakigt och faktiskt också rätt spännande. Naturligtvis reflekteras det i händelserna här nere på jorden.

Samtidigt är Merkurius retrograd så hm.. Att ligga lågt är inte precis din stil men att avvakta och iaktta skådespelet, vad som sägs och görs människor emellan är inte en dum idé. Mars är osynlig för oss på jorden nu, vilket gör att ränker kan smidas i det fördolda.

Onsdagen den 6/10 infaller en nymåne i ditt utåtriktade 11:e hus som har med människor, grupper och åsikter att göra. Denna nymåne är supertriggad eftersom den äger rum tillsammans med Mars, Solen, Månen och även Uranus. Bang! Det här ger en kraftfull initiering och knuff till hela mänskligheten. Senare samma dag vänder Plutos bana direkt, kort därpå Saturnus. Även detta är kraftfullt!

Bäst för dig nu är att härliga Venus träder in i ditt tecken och sprider lycka, charm och glädje.

🌒 Stenbocken

Solen, Mars och retrograda  Merkurius rör sig igenom din karriärshörna och man anar att du som den Stenbock du är ser om ditt hus och karriär. Den här kan vara en överraskningarnas tid så håll minst ett öga vidöppet hela tiden och iaktta vad som händer. Mars är så pass nära Solen att han inte är synlig med blotta ögat. Det sägs att han osedd kan smida ränker i dessa lägen.

Hh..  Pluto vänder  direkt under onsdagskvällen och på söndag vänder även Saturnus direkt. Bli inte förvånad om ytterst märkliga grejer äger rum nu.  Man kan se det som att planer, skeenden, diskussioner som ägde rum för 5 månader sedan blockerades och sedan hörde och såg man inte mer av det.

Nu släpps dessa flöden på igen, så bli inte förvånad om det förflutna hinner ikapp dig nu. Det kan också vara så att sådant som tett sig omöjligt faktiskt kan lossna och nya möjligheter kan träda fram. Tydligast kommer du att se det i ditt arbetsliv för det är fullt pådrag.

Den oerhört kraftfulla nymånen kommer infaller i ditt 10:e hus, karriärshuset på den 13°25 i Vågens tecken tillsammans med Mars och Uranus. Det här är en norm aktivering av ditt yrkesliv.

🌒 Vattumannen

Det är en superspännande stjärnhimmel just nu som påverkar oss alla. Retrograda Merkurius hasar sig baklänges medan Solen och Mars dundrar framåt, sida vid sida igenom ditt 9:e hus vilket skapar ett enormt tryck. Dessa två eldiga i ett eldigt hus gör dig stark, öppen och modig.  Här får du lust att utvecklas, plugga, resa eller på andra sätt tillgodogöra dig information. Det kan vara nya kontakter, människor eller kulturella intryck. Även andlighet, tro och filosofi räknas hit.

Onsdagen den 6/10 kommer en superkaxig nymåne att infalla i ditt 9:e hus. Det är Mars, Solen och Månen som möts. Uranus bildar vinkel till nymånen så på så vis länkas även Vattumannens energi in denna igångsättande måne. Nymånen infaller den 6/10 i ditt 9:e hus på den 13°25 i Vågens tecken.

Samma dag vänder Pluto bana direkt och på söndag följer Saturnus efter och vänder direkt. Just i den tid -före och efter – planeterna vänder bana kan det vara ovanligt skakigt på jorden. Men på sikt för det oss alla in i framtiden.

🌒 Fiskarna

Solen och Mars, samt retrograda Merkurius rör sig nu igenom ditt allra hemligaste skrymsle i själen – det 8:e huset. Det kallas ofta för hemlighuset eftersom det har en koppling till Skorpionen och Pluto. Att din moderna styrare Mars är där har förstås en betydelse.

Fokus faller nu på dina relationer, dina känslor och din emotionella utveckling. Erotik och ekonomi är också tillhörigt till 8:e huset.

Solen, Månen och Mars kommer att mötas och Uranus har även en roll att spela. Dessa heta planeter kommer att utgörs nymånen  på onsdag 6/10.  Den är verkligen superhäftig! Leta efter 13°25 i Vågens tecken. Där landar den. Håller vi oss till solteckenastrologi landar den i ditt 8:e hus Fiskarna! Härifrån kan starka känslor flamma upp,  viktiga emotionella beslut att tas. Under denna upplysande, uppväckande och energirika nymåne kan nästa vad som helst hända.  

För dig kära Fiskarna är detta en uppmuntrande tid som erbjuder ett löfte om glädje.  Venus träder in i Skytten på torsdag. Pluto och Saturnus banor vänder rätt dessutom. Stora skiften på gång alltså.

10

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00