ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop – Vecka 42

/

🌕 Käraste Astrovänner! 🌕

Astrologiskt är det en ENORM vecka vi möter och ingen kan undgå att påverka av dessa superdynamiska energier. Världen står inför förändring och vi alla kommer att känna av dessa kraftfulla skeenden som är starkt transformativa.

Nyligen vände ju både Pluto och Saturnus banor till direkt riktning. Visst, det är dagar sedan det skedde men bägge planeterna är fortfarande nästan helt stilla i skyn. Nu under måndagen är det dags för Merkurius och Jupiter att vända till direkt riktning. Wow! Även om det dröjer ett tag innan de får upp farten är det ändå så att vi härifrån är på väg mot framtiden.

Solen och Mars har färdats sida vid sida, mötts i konjunktion och Solen som har en lite hastigare rörelse drar nu ifrån Mars. Det betyder dock inte att det blir lugnt – tvärt om som Solen den 17-18 oktober bildar kvadratur Pluto. Samtidigt är Mars trigon Jupiter.

En kvadratur är aldrig en lätt sak. Det är en tuff energi som måste finna ett utlopp. Mellan så kraftfulla planeter som Solen och Pluto är det inte några lätta energier vi talar om.

Det är djupt transformativa, utmanande krafter som möts. Det kan mycket väl ske starka händelser under dessa stjärnor.

Under fredagen fortsätter kraftmätningarna genom att det istället är Mars som möter Pluto. Kaxigare får man leta efter. Positivt i den bilden är Jupiter och Mars.. de två kan bjuda på möjligheter, glädje och en känsla av att allt kan utvecklas till det bättre.

Vi har en tilltagande måne på gång som växer sig större dag för dag. Det är på onsdag blir månen full i Vädurens tecken men kraften ifrån månen är redan påtaglig. Vädursmånen är eldig, rättfram och stark. Den har en uppstartande kraft, den fyller oss med vilja att agera och lust att ta oss vidare. Det är viktigt att stå rak, våga stå upp för sin sak, våga säga vad man vill och vem man är. Det krävs ärlighet, mod och styrka nu.

️ Väduren

Kära Vädur! Se fram emot en händelserik vecka när det är dags för dig att minnas vem du är och stå upp för den du är och vad du vill. På onsdag kommer månen att bli full i ditt tecken vilket förstås speciellt eftersom den är din egen årliga fullmåne.

Det här är ingen lek för det är väldigt potenta och transformerande krafter i rörelse som Solen och Mars är så starkt triggade nu.  Just denna är ju så oerhört kraftfull, motiverande och igångsättande. Det finns massor av förändringspotential och nytändning här och den kommer med ett erbjudande om nya möjligheter. Nu ökas din lust till livet, kärleken och kreativiteten och du kan hitta på något nytt.

Du som har tillgång till ditt personliga horoskop kan gå in och kolla var den 28° i Väduren infaller för dig. Den som inte vet kan följa solteckenastrologin och se att denna fullmåne faller i ditt 1:a hus.

Det är du själv, din yta, din image, personliga stil och hur du presenterar dig själv som kommer i fokus. Är du nöjd med den du är? Om du känner att du vuxit ur din nuvarande roll är det din egen personliga utveckling som kommer i fokus nu.

  Oxen

Nu händer allting! Det som har suttit fast lossnar och du kan förvänta dig att gå in i en dynamisk tid. Allt pekar åt det hållet – läs texten ovan!

Vi har en tilltagande måne på gång som blir full i Vädurens tecken under onsdagen. Det är tuffa, eldiga planeter som aktiveras här – Solen, Mars, Jupiter och Pluto aktiveras här och ingen av dem är medlemmar i ”bussiga klubben”.

Människors känslor kan vara utanpåliggande, vreden lättväckt och kanske är det till och med överdrivna reaktioner vi stöter på. Ja, det är ju inte för intet ordet ”lunatic” (mångalning) och just som fullmånen gör en kvadratur till Pluto vilket lätt kan kryddar till det där och skapar drama.

Du som har tillgång till ditt personliga horoskop kan gå in och kolla var den 28° i Väduren infaller för dig. Den som inte vet kan följa solteckenastrologin och se att denna fullmåne faller i ditt 12:e hus. Det är ditt andliga hus och nu gynnas en utveckling av ditt inre. Be om att få vägledning i drömmen, meditera eller gör en ritual. Fullmånen här startar andliga processer inom dig.

⭐️ Tvillingarna

Åh, denna måndag vänder din styrare Merkurius bana rätt och han är inte ensam heller. Även Jupiter vänder rätt nu. Jag anar att du längtat efter den här stunden för det kommer att vara så mycket lättare för dig att göra dig förstådd.

Vi har en tilltagande måne som blir full i Vädurens tecken under onsdagen och därmed kommer den att dominera skeendena under hela veckan.

 Det kan visa sig vara både hälsosamt och listigt att hålla en lite lagom distans till människor och kanske inte ta allt som sägs på allvar. Denna vädursmåne kommer med ett T-kors till Pluto vilket kan medföra pushig och långtifrån smidig känsla och folk kanske vill driva igenom sin vilja till varje pris. Mars är också med i smeten så det är ingen lätt match.

Du som har tillgång till ditt personliga horoskop kan gå in och kolla var den 28° i Väduren infaller för dig. Den som inte vet kan följa solteckenastrologin och se att denna fullmåne faller i ditt 11:e hus. Här vidgas ditt kontaktnät och du kommer i kontakt med många nya människor. Du utvecklas genom möten med andra – det är vänner och nya kontakter, gruppaktiviteter och nätverk som gäller. Det elfte huset förknippas med världsförbättrande, eventuellt politiska tankar.

Kräftan

Denna måndag vänder både Jupiter och Merkurius riktning och går härmed åt rätt håll. Hurra! Nu går vi framtiden till mötes. Samtidigt som detta sker bildar Solen och Pluto en kvadratur. Mars aktiverar Jupiter och en mer transformativ och aktiv himmel är svårt att tänka sig. Det här gör att situationer som verkat låsta faktiskt kan finna en lösning – eller tvärt om. Det blir ett tydligt avslut. Hur som helst är detta en kraftfull tid för dig Kräftan – en kulmination. Var rädd om dina känslor för skeendena är inte finstämda utan snarare intensiva, igångsättande och motiverande. Det finns också optimism med i bilden. Vill du förändra saker i ditt liv ger dig månen all den kraft du behöver för att genomföra. Så häng på måncykeln och se hur det utvecklas.

Du som har tillgång till ditt personliga horoskop kan gå in och kolla var den 28° i Väduren infaller för dig. Den som inte vet kan följa solteckenastrologin och se att denna fullmåne faller i ditt 10:e hus och indikerar dina livsmål och din karriär.

Lycka, flöde tur och expansion förväntas inom din karriär. Du blir synliggjord och väldigt ofta kommer berömmelse och framgång som en positiv biverkan till denna lyckosamma position.

Lejonet

Solen kommer under måndagen att bilda en mycket utmanade kvadratur till Pluto vilket inte är en lättvindig sak. Det är energi som måste finna sitt utlopp på det ena eller andra sättet och alla tecken kommer att känna av detta. Vi har också en tilltagande måne på gång som blir full under onsdagen. De heta Pluto, Mars, Jupiter vibrationerna är maximalt uppskruvade. Fullmånen infaller i modiga, eldiga Väduren. Energin är framfusig och pockande. Mer dramatiska och intensiva energier än vad den här veckan har att erbjuda går knappast.

Fullmånen lyser upp ditt nyfikna 9:e hus och för många kan det vara spännande, lite kittlande känsla i luften. Det där med förändring är inte Lejonets melodi alls – men när världen kring dig ändras kan du inte undgå att rycka s med. Men tänk om du sveps med och livet bara öppnar dörrar för dig? Det är lite så det ser ut nu.

Du som har tillgång till ditt personliga horoskop kan gå in och kolla var den 28° i Väduren infaller för dig. Den som inte vet kan följa solteckenastrologin och se att denna fullmåne faller i ditt 9:e hus. Det är glädje, expansion, utveckling, tur, högre studier, internationella kontakter, resor mm. Allt kan hända och med en positiv, optimistisk, öppen och nyfiken syn vågar vi ta nya kliv i livet. Kanske välkomnar du en förändring, en flytt, resor nya kontakter mm.

Jungfrun

Bäst nu är förstås att Jupiter och Merkurius banor vänder rätt. Det där med att pusta ut är knappast på fråga – för du står inför årets hetaste vecka när alla eldiga planeter är involverade i skeendena.

Solen är kvatratur till Pluto, Mars kopplad till Jupiter och mitt i allt detta kommer under onsdagen en fullmåne i Väduren som dominerar hela veckan. Det är viktigt att du inte låter känslorna fara iväg med dig under dessa eldiga och kanske lite besatta vibbar. Om du inte passar dig kan du lätt tappa humöret och i värsta fall hamna i en liten maktkamp eller tvist. Det är lätt för dig att lägga märke till detaljer och felaktigheter men det är T-korset som nu bildats till Pluto som gör det svårt att släppa greppet om det du retat upp dig på. Nu kanske du går in i rollen som rättvisans ryttare Jungfrun fast det inte är din stil egentligen.

Du som har tillgång till ditt personliga horoskop kan gå in och kolla var den 28° i Väduren infaller för dig. Den som inte vet kan följa solteckenastrologin och se att denna fullmåne faller i ditt 8:e hus. Det handlar om djupa känslor, det gemensamma som du delar med din partner. Passion, sex räknas hit och det gör också andras pengar, delade resurser. Allt som har med psyket och förståelse av människan är 8:e huset.

Vågen

Säg vad som inte händer nu Vågen! Det är en extrem tid och antagligen aktiveras varenda cell i din kropp nu. Astrologiskt är detta en stor vecka som faktiskt öppnar portarna till en ny epok i ditt liv.  Under måndagen bildar Solen och Pluto en kvadratur. Oh, kraftfullt! Under onsdagen blir månen full i Väduren och därmed blir du förstås totalt indragen eftersom Solen är i ditt tecken och här bildas ett T-kors till Pluto där även Mars är med.  Dessa fyra himlakroppar tillsammans skapar en ytterst transformativ energi som driver fram föränderliga känslor och kanske är det dags för ett reset av ditt liv, en ny riktning och lite justa nya influenser.

Solen färdas nu framför heta Mars och de fortsätter sin färd igenom ditt första hus och även det driver på viljan till utveckling inom dig. Det är kul att se dig så bestämd och målinriktad Vågen.

Du som har tillgång till ditt personliga horoskop kan gå in och kolla var den 28° i Väduren infaller för dig. Den som inte vet kan följa solteckenastrologin och se att denna fullmåne faller i ditt 7:e hus som handlar om relationer och partnerskap och är tillhörigt Vågens tecken. Fredsälskande, balanserade Vågen söker harmoni mer än någonting annat. När nymånen faller här är det en puff för att våga ta ett nytt kliv i kärlekslivet. Det här kan också vara en helande tid när du kommer över dina gamla relationsproblem.

Skorpionen

Välkommen till en superintressant vecka som på många sätt skapar det perfekta klimatet för dig. Dina båda styrande planeter är helt och hållet triggade nu vilket gör dig tangerar Skorpiontemat så du kommer att känna dig nöjd, sedd och lyssnad till nu.

Under måndagen bildar Solen kvadratur till Pluto. Vi har en tilltagande måne som växer sig större fram till onsdag eftermiddag när den blir full Vädurens tecken. På sin väg har Månen aktiverat Jupiter, Mars och Pluto innan den slutligen står mitt emot Solen och här blir allt så maxat som det bara kan vara.

Pluto lockar som bekant fram själens röst och du gör klokt i att tona in dig på din egen inre röst och känna efter vad det är du vill. Plutos närvaro erbjuder frälsning via transformation så om det är något som gnager där inne i själen – dra fram det i ljuset nu. Som vi alla vet dör spöken i ljuset och det skulle man kunna säga om ditt problem också – fast här leds energin om till något annat och mer positivt.

Du som har tillgång till ditt personliga horoskop kan gå in och kolla var den 28° i Väduren infaller för dig. Den som inte vet kan följa solteckenastrologin och se att denna fullmåne faller i ditt 6:e hus. Det är våra dagliga vanor, arbetet och hälsan som kommer i fokus. Träning, näring och mat blir viktigt. Och när vi väl ändå är igång med att se till att vi är friska och starka – inifrån och ut. Dina andliga rutin kommer i fokus. Har du ingen sådan kan det vara dags att hitta en. Kanske är Mindfulness något för dig?

Skytten

Under måndagen vänder både din styrare Jupiter och Merkurius riktning och går härmed framåt igen! Hurra! Visst, det dröjer en stund innan de verkligen får upp farten och kan rikta energin framåt och påverka skapandeprocesser – men det är ju definitivt ett steg i rätt riktning. Vi har en tilltagande måne på gång som blir full på onsdag eftermiddag. Intressant här är att alla eldiga planeter Jupiter, Solen Mars + Månen och Pluto är involverade i det här skeendet. Wow. Under fullmånen bildas ett T-kors med dessa planeter.  Det går inte att komma ifrån att detta är väldigt utmanade energier och jag ska inte sticka under stol med att det kan uppstå komplikationer. Dina känslor ställs på sin spets, blir stora och innan veckan är över kommer du att veta vad du vill i kärlek och livet generellt. Livet knuffar ut dig på banan och du får helt nya förutsättningar.

Du som har tillgång till ditt personliga horoskop kan gå in och kolla var den 28° i Väduren infaller för dig. Den som inte vet kan följa solteckenastrologin och se att denna fullmåne faller i ditt 5:e hus. Detta är Lejonets eget hus; scenen, dramatiken, kreativiteten, fantasin och skapandets hus.

Hit räknas alla hjärtefrågor så förälskelser, kärlek, omtanke med andra, hjärtligt engagemang, sex och barn. Fest och glamour är också femtehus relaterat. Det här är tillfället att få ordning på kärlekslivet och förlåta om det råkar vara så att du har saker i ditt hjärta som du inte kommit över.

 Stenbocken

Ditt försiktiga jag kan ha tendens att hellre ta det säkra före det osäkra, hellre undvika tjuren än att ta den vid hornen. Nu kommer inte den taktiken att funka. Pluto befinner sig fortfarande i ditt tecken och denna måndag bildar Solen kvadratur Pluto. Samtidigt som den processen är igång har vi en tilltagande måne som växer sig stor och blir helt full under onsdagen i Vädurens tecken. Även den infaller kvadratur Pluto. Ja, det är ingen lätt match det här. Känslor blir stora, beslut mognar och det kan vara att du måste sätta ner din fot kära Stenbock. På fredag kommer även Mars att trigga Pluto – så ingen rast, ingen ro. Bra med det här är att du får värdefulla insikter nu. Positivt med denna måne är att den laddade dig med känslor, vilja och motivation. Ta den enorma potential som finns med här använd dig av flödet.

Du som har tillgång till ditt personliga horoskop kan gå in och kolla var den 28° i Väduren infaller för dig. Den som inte vet kan följa solteckenastrologin och se att denna fullmåne faller i ditt 4:e hus. IC utgör början till det fjärde huset och den punkten handlar om din allra innersta kärna, rotsystemet i dig. Det berör grunden, programmeringarna, de vanor och traditioner som du fick med dig i modersmjölken. Det är ditt hem, din familj och dina allra närmaste kommer upp nu.

⭐️ Vattumannen

Det händer grejer nu Vattumannen!  Magnifika Jupiter har under de senaste fyra månaderna gått retrograd igenom ditt tecken.

Nu idag, måndag vänder både Jupiter och Merkurius direkt och går därmed framlänges igen vilket förstås är väldigt bra nyheter. Kanske tillhör du dem som inte tycker att Jupiter gett vad han lovade? Att du inte fått ta del av den utlovade bonusen, glädjen och utvecklingen du längtat efter? Nu är alla hinder röjda ur vägen och ingenting bör kunna stoppa lyckan från att komma till dig nu.

Men först har vi en del akuta grejer som drabbar precis alla. Det är Pluto som kommer att bilda skarp, obehaglig vinkel till Solen, Mars och Månen vilket skapar pockande, utmanade känslor. Månen blir full i Vädurens tecken under onsdagen

Du som har tillgång till ditt personliga horoskop kan gå in och kolla var den 28° i Väduren infaller för dig. Den som inte vet kan följa solteckenastrologin och se att denna fullmåne lyser upp ditt pratsamma 3:e hus. Under det kommande månvarvet kommer fokus att ligga på möten med andra, vänner, kollegor, grannare eller andra som du möter ofta i ditt dagliga liv.

Fiskarna

Ur det astrologiska perspektivet har oktober varit en enormt innehållsrik månad när den ena stora händelsen avlöst den andra. Vi har sett Pluto och Saturnus vända riktning och gå framåt igen. Nu denna måndag följer även Jupiter och Merkurius efter. Pust och äntligen kommer du att kunna ta de efterlängtade stegen mot framtiden. Ja, kära Fiskarna – det stämmer att du har suttit fast alldeles för länge. Den här energin är förlösande.

Men det ligger också till så att Solen och Pluto kommer att bilda kvadratur redan ifrån veckostart och det här spända läget släpper inte efter. Planet efter planet kommer att utmana Pluto. Vi har en tilltagande månen som blir full på onsdag eftermiddag i Vädurens tecken. Den drar med sig Pluto, Solen och Mars i ett dramatiskt t-kors. Det är en superintressant vecka som inträder här och ingen människa kan undgå att påverkas av dessa energier. Det är lite maxat, allt eller inget som gäller nu. Pluto drar fram känslor, söker sanning och transformation. Du kan komma till insikt om sakernas förhållande nu.

Du som har tillgång till ditt personliga horoskop kan gå in och kolla var den 28° i Väduren infaller för dig. Den som inte vet kan följa solteckenastrologin och se att denna fullmåne faller i ditt 2:a hus som handlar om dina materiella tillgångar, om vad du har, vad du äger och din personliga ekonomi. Nymånen i Lejonet pekar på dina värderingar och kanske också moral i ekonomiska frågor.  Här erbjuds du tillfälle att hitta SMARTASTE lösningen på din ekonomi.

45

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00