ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop – Vecka 45

/

️ Väduren

Du tycks vara på bra humör den här veckan och låter dig själv inspireras av allt som händer. All den här skorpionenergin som Solen, Merkurius och din styrande planet Mars fyller dig med kraft och livslust. Det är lätt att fokusera, få saker gjorda och ta stora kliv framåt under dessa stjärnor. Så mycket eld, vilja och action i ditt  8:e hus som handlar om delade resurser, pengar, banker och allt vad som rör ekonomi påverkar naturligtvis. En annan aspekt till detta hus är kopplingen till passionen, de djupaste känslorna och din andliga och psykologiska utveckling. Så, kära Vädur, se snabbt över din ekonomi. Är du egen företagare kan detta även gälla ditt företags affärer. Efter det kan du med gott samvete ägna dig åt kärleken och allt det där som verkligen betyder någonting för dig på riktigt. Under helgen lördag – söndag kommer Merkurius att vara mittemot Uranus. Tack för det! Här finner du sanning, motivation och kanske nya idéer.

Oxen

Energin från förra torsdagens nymåne i Skorpionen kommer att följa dig hela det kommande månvarvet.

Inspiration, nya idéer och tankar kommer till dig nu.  Nymånen lyste upp ditt relationshus. Där finner vi nu Solen, Mars och det senaste tillskottet i skaran är Merkurius. Med andra ord har vi ett riktigt starkt skorpiontema nu. Härligt, under den här tiden är att vi inte har några stora, dramatiska transiter som tar uppmärksamheten ifrån oss. Tiden är som gjord för den som vill komma någon var. Det flyter på, det är lätt att fokusera och enkelt att nå sina mål. Din styrande planet och lyckostjärna Venus befinner sig i Stenbockens tecken nu. Intressant! Energin är gynnsam för dig som hon befinner sig i ett jordtecken, och är i trigon till allt som är du. Härligt!  Här har vi kommit in på ett tema som håller i sig. Venus stannar i Stenbocken ända fram till i början av mars månad. Detta förstås på grund av en retrograd period.

Tvillingarna

Nu kära Tvillingarna har vi en fartfylld, i värsta fall stressig vecka framför oss som du kommer att gilla. Solen, Mars och Merkurius står nu alla på rad i ditt arbetsamma 6:e hus. Massor av eld, vilja och motivation så nu kan det komma att rassla till och hända en himla massa grejer på jobbfronten. Men visst, det skulle kunna vara andra roliga saker också. Onsdag är en intressant dag eftersom Mars och Merkurius möts i konjunktion och de båda bildar samtidigt kvadratur till Saturnus. Hur ska vi ta detta? Som att gasa och bromsa samtidigt? Ja, exakt. Det kan finnas en frustration i detta eftersom Saturnus hindrar den eldiga viljan att komma vidare. Men, tänk på att detta är mycket snabbt övergående. En max två pissiga dagar på sin höjd, sedan rullar det på som vanligt igen. På lördag – söndag däremot, då möter Merkurius Uranus i opposition. Wow! Detta är extremt stimulerande och hjälper dig att se möjligheter och finna lösningar på allt.

Kräftan

Månen rör sig igenom Stenbocken under månd/tisd vilket förstås gör dig väldigt medveten om dina känslor och under tisdagen kan det även vara jobbigare känslor som kommer upp till ytan. (Månens passage över Pluto). Antingen kan du ha en liten svacka där eller så består frustrationen i att du inte når fram till en person du verkligen vill ha kontakt med. Orsakerna kan vara många men stjärnorna förslår att det är dålig tajming mellan er två. Bäst är att inte dra så stora växlar av det här och fokusera på annat om du kan. Under onsdagen kommer Mars att möta Merkurius och de två bildar kvadratur till Saturnus. Så även om du känner dig redo för att ta nästa steg  – är rekommendationen att vänta till efter helgen. Du får så mycket innovation, smarta idéer och tankar här när Uranus och Merkurius möts.

Bäst nu är förstås att vackra Venus klivit in Stenbocken och ditt sjunde hus. Det här är förtrollande, magiskt och kommer att göra underverk med ditt kärleksliv. Så även om veckan kanske inte börjar så strålande så finns Venus där och kompenserar. Venus kommer att bli kvar mitt emot dig i dryga fyra månader så här kommer du att komma långt med dina relationer. Underbart!

⭐️ Lejonet

Nu har den nya månens kraft tagit fart ordentligt och här finns oanade möjligheter till utveckling. Venus har trätt in ditt arbetshus vilket förstås gör susen för din kreativitet och ger yrkesmässiga framgångar. Sätt dig själv i första rummet, håll dig till dina planer och låt inte andra människor distrahera dig. Vi har ett stekhett skorpiontema nu när tre planeter; Solen, Mars och Merkurius rör sig fram igenom ditt 4:e hus – dvs hemmet. Ack Leo, du med ditt stora varma hjärta och alla dina bubblande känslor. På onsdagen kommer Merkurius och Mars och de båda är samtidigt i kvadratur Saturnus.

Detta kan skapa knas med människorna runt dig som kanske inte riktigt kan hålla sams eller säger fel saker till varandra. Missförstånd, hårda ord och dåliga känslor kan bubbla upp. Hm.. Ja, självklart vill du inte detta. Tips till dig nu Leo, är att inte rycka ut och släcka andras bränder. Vad är det inuti dig som gör att du känner dig ansvarig för att andra människors känslor?

Jungfrun

Nu har du en väldigt innehållsrik och intressant vecka framför dig. Det är full rulle i ditt kommunikativa tredje hus där tre färgstarka planeter Solen, Mars och din styrare Merkurius dundrar fram. Allt som har med mysigt umgänge med vänner, släktingar och andra bekanta får en större roll än annars. Ta dig tid att ta dig ut och träffa människor och umgås nu så att du inte blir sittande kvar på jobbet för länge. Den som jobbar i ett säljande eller skrivande yrke får god hjälp av universum nu och det ser ut att gå jättebra för dig i arbetet. Det är inte så att jag någonsin skulle misstänka dig för slarv eller att du skulle brista i ansvar men.. Det finns en varning här i horoskopet rörande onsdagen. Mars och Merkurius möts – men samtidigt är de två kvadratur Saturnus. Hm.. det skadar inte att undersöka allt som sker extra noga och hålla ett vaksamt öga ständigt öppet. Venus nya position i Stenbocken är gynnsam för dig. Kreativitet, glädje och kärlek kan växa sig stark nu.

  Vågen

Kämpa Vågen! Tre heta planeter Solen, Mars och Merkurius tuffar fram igenom ditt 2:a hus vilket förstås gör dig målmedveten, stark och fokuserad på ekonomin, jobbet och framtiden. Heja! Allt det där som normalt sett är grädden på moset i ditt liv får stå tillbaka nu.  Ja, vad ska man säga om det?

Att du fantastisk är en bra beskrivning och troligtvis helt sann också. En liten varning nu är dock onsdag som är en ovanligt knepig dag där det gäller att vara observant på vad som händer runt dig och hålla tungan rätt i mun. Det kan uppstå missförstånd, knas av alla slag. Som tur är, är detta en snabb transit som snabbt försvinner. Din styrande planet Venus har nu trätt in i Stenbockens tecken och ditt 4:e hus vilket är underbart och kommer att göra underverk för dina nära relationer och kärleksliv.  I maxade fyra månader framöver kommer Venus att stanna där vilket förstås är ovanligt men välkommet.

Skorpionen

Allt eftersom den tilltagande månen tar form och växer dag för dag kommer du att bli varse superkrafterna från Uranus som nymånen i ditt tecken väckte till liv förra veckan. Coolt!  Tre härliga planeter rör sig igenom ditt första hus och ditt stjärntecken vilket gör att du dominerar scenen helt nu. Det här ger dig viljan, motivationen och livslusten och såklart är det här bra för allt. Du har medvind i dina segel och har lätt att få saker gjorda. Jag har en liten ”heads-up” till dig gällande onsdag när Merkurius och Mars möts och samtidigt blidas en kvadratur till Saturnus. Här kan en långdragen historia eller situation få sitt slut om du sköter dina kort väl. Om du tillhör dem som blir lättade och glada eller den som känner sig besviken på resultatet återstår att se. Uranus för oss människor till oförutsedda situationer och utvecklingen går så mycket snabbare nu.  Nyckelordet är dock acceptans.

Skytten

För dig kära Skytten är inte det här de stora händelsernas vecka och med Solen, Mars och Merkurius – alla de actiondrivande planeterna i ditt drömska 12:e hus är det lätt att känna sig förbisedd.

Tålamod är sannerligen inte din grej men att ha rätt tajming är avgörande. Du har inte sett hela bilden ännu, det finns pusselbitar som fattas innan du får en tydlig bild och klokt kan bedöma vilket som är det rätta steget att ta. Merkurius möter Mars under onsdagen och de två bildar en kvadratur till Saturnus. Översatt till svenska betyder det ungefär både tankar och vilja får en käpp i hjulet och där mitt i veckan kan det vara synnerligen klokt att göra så lite som möjligt och helst bara iaktta. Jag förstår att har svårt att acceptera den här informationen. Inte alls din stil att inte aktivt delta. Merkurius möter Uranus till helgen vilket är intressant. Ja, vi är bara två veckor bort ifrån den första av höstens två förmörkelser, två veckor kvar till Solen går in i ditt tecken.

Stenbocken

Du tillhör dem som har en fantastisk vecka framför dig. Underbara Venus och Månen möts denna måndag i ditt tecken och du har två känslosamma, kanske kärleksfulla dagar framför dig. Venus däremot är hos dig för att stanna i dryga fyra månader! Ja! Det är så maxat. Att hon stannar så länge har förstås med en retrograd fas att göra. Venus har ju tendens att locka fram det underbaraste, ge tur, lycka och kärlek var än hon drar fram. Under dessa fyra månader kommer du att komma långt i förståelsen av dig själv, kärleken och dina relationer, Å ena sidan är det superintressanta affärsmässiga aspekter på gång som naturligtvis attraherar varje flitig liten Stenbock, som sin vana trogen vill ta vara på alla chanser och utvecklas karriärmässigt. Passa på att planera, sammanträda och ta för dig – för det kan gå alldeles ovanligt bra. Samtidigt har vi hela tre underbara planeter Solen, Mars och Merkurius som samlas i ditt utåtriktade 11:e hus. Det kan vara så att du kommer in i nya cirklar av människor.

Vattumannen

Det är ditt arbete, ditt rykte och din karriär som kommer att boostas under den kommande veckan för zodiakens mest aktiva – Solen, Mars och Merkurius har samlats i ditt 10:e hus. Bättre vibbar än så är det svårt att ha så om du tillhör dem som är intresserade av att förbättra eller förändra.. Var så god – universum har rullat ut den röda mattan för dig. Trots att du har jättebra transiter för övrigt kommer du, precis som alla att märka av Mars och Merkurius möte och kvadraturen till Saturnus vilket gör just onsdagen till en knasig dag när det är lätt att saker går fel.

Din styrande planet Uranus är väldigt stark nu vilket är till stor hjälp. Uranus aktiverades av nymånen och den nytänkande, innovativa ”vattumanniga” energin kommer att vara med fram till nästa nymåne. Till helgen möter Merkurius Uranus och snart kommer även Mars att stå mitt emot Uranus. Vid varje möte stärks skeendena. Hela processen når sin kulmen runt jul när den slutliga kvadraturen mellan Saturnus och Uranus äger rum.

Fiskarna

För de rörliga tecknen kommer inte den här veckan att gå till historien. Vi är i väntans tider nu. Solen, Mars och Merkurius gör gemensam sak och färdas nu igenom Skorpionens tecken och ditt nyfikna 9:e hus. Det här ger ju förstås en skjuts till din lust att förkovra dig, fördjupa dina kunskaper och kanske vidga dina cirklar. Att upptäcka nya platser och facetter av världen kan kännas lockande.  Vi har en liten varning runt onsdagen när energierna är riktigt knasiga. Du gör klokt i att undvika att dra till dig uppmärksamhet eller fatta snabba beslut den dagen men.. det är en snabb transit. Resten av veckan är inte så dum alls.

Allt som vidgar dina vyer kan låta perfekt i dina öron nu. På fredag kommer Solen att bilda en fin trigon till gränslösa Neptunus vilket suddar ut gränserna och få dig att tänka att det omöjliga är inom räckhåll. Om man tänker i attraktionslagens termer är det här förstås underbart. På lördag kommer Merkurius att stå mitt emot Uranus vilket är roligt eftersom det öppnar upp för ett överraskande klimat.

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00