ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop – Vecka 48

/

⭐️ Väduren

Här kommer en trevlig vecka men en massa bonusenergi Väduren! Inte en sekund för sent! Nu på måndag möter Merkurius Solen vilket ger en pigg och vaken känsla och bidrar till att du blir lite busigare och gladare än på länge. Blinken i ögat, kanske känner du dig ovanligt snabb i tanken, vitsig och öppen till allt! Kul – det här är en bra dag att träffa folk och ta initiativ. Det är mörkermåne, vi befinner oss emellan eklipser vilket gör att det finns en speciell spänning i luften. Det är först på lördag som nymånen/förmörkelsen infaller i Skyttens tecken och ditt 9:e hus. Härligt! Det här är en glad och sprudlande nymåne. All denna eld passar dig perfekt och du blir utåtriktad och spontan.  Akta dig så du inte gör Skyttens misstag, snackar bredvid mun och säger saker som du får ångra sedan. Det är massor av entusiasmerande eld i luften nu som gör dig motiverad och utåtriktad samt håller dig rejält upptagen yrkesmässigt. Din styrare Mars är på väg emot en kvadratur till Jupiter dessutom.

Wow.. även om den aspekten är exakt först nästa måndag känns den av redan i helgen. Om du följer solteckenhoroskopet infaller nymånen i ditt nionde hus som pekar på glädje, expansion, utveckling, tur, högre studier, internationella kontakter, resor mm. Allt kan hända och med en positiv, optimistisk, öppen och nyfiken syn vågar vi ta nya kliv i livet. Kanske välkomnar du en förändring, en flytt, resor nya kontakter mm.

Om du har ditt personliga horoskop tillgängligt kan du kolla in i vilket hus nymånen faller för dig. Det är 12°22 Skytten som gäller denna gång. Eftersom detta är en eklips kan dess energi påverka under minst ett halvår framöver.

Oxen

Vi befinner oss ju i eklipssäsong och för en dryg vecka sedan inföll en fullmåne/eklips i ditt tecken som du bör ha känt av och hela tiden mellan de två är energin förhöjd. Även om den totala solförmörkelse som infaller på lördag inte äger rum i din omedelbara närhet så har den ändå en oerhörd effekt i ditt liv.

Redan förra veckan så började det hända saker i ditt innersta rum, i det åttonde huset – även kallat hemligheternas kammare. Där dväljs dina innersta sanningar, önskningar och passioner. Kanske innebär det att du får ett genombrott i din terapi eller så är det precis detta som ska till för att kärleken ska börja flöda i ditt liv. Din attraktionsförmåga stiger hur mycket som helst och du drar till dig uppmärksamhet och heta blickar.

En annan betydelse av det 8:onde huset är delade resurser och finans. Solförmörkelser öppnar upp för nya möjligheter men händelserna kan vara utmanande.

Om du följer solteckenhoroskopet infaller nymånen i ditt åttonde hus. Kanske har du har ditt personliga horoskop tillgängligt kan du kolla in i vilket hus nymånen faller för dig? Det är 12°22 Skytten som gäller denna gång.

Eftersom detta är en solförmörkelse kan dess energi påverka under minst ett halvår framöver. Skorpionen och Oxen är på väg in i en ny epok när de karmiska noderna färdas igenom tecknen under 18 månader.

Tvillingarna

Det är så mycket härligt på gång där uppe i kosmos nu. Roligt är förstås Merkurius möte med Solen som äger rum under måndagen som ger en sprittande glad känsla till ditt horoskop. Här främjas allt som är kul; kommunikation, möten, handel och alla former av mänskliga interaktioner. Det kallas cazimi när Merkurius möter Solen exakt och stunden tankar han på lite solkraft och därefter blir allt mycket bättre faktiskt. Vi är mitt i eklipssäsongen och generellt kan det vara lite spänt fram till nymåne/solförmörkelsen på lördag morgon som äger rum i ditt sjunde hus.  Wow! En total solförmörkelse i ditt relationsområde är ingen liten händelse. Dina relationer blomstrar och sprudlar av liv. Att ingå i grupper, samarbeten eller partnerskap är bra. Det är det nya och oprövade som lockar oavsett om du suktar efter kärlek eller business. Mars närmar sig en kvadratur till Jupiter under helgen och du kan frestas att falla för någon ifrån en främmande kultur eller någon som på annat sätt tycks vara helt olika dina tidigare partners.

Om du följer solteckenhoroskopet infaller nymånen/förmörkelsen i ditt sjunde hus. Om du har ditt personliga horoskop tillgängligt kan du kolla in i vilket hus nymånen faller för dig. Det är 12°22 Skytten som gäller denna gång. Det kan ge en fingervisning om vilka underströmmar som aktiveras här och kommer att påverka utvecklingen under det kommande året.

⭐️ Kräftan

Uppiggande och kul är Merkurius möte med Solen som äger rum under måndagen och ger oss ny energi och massor att tala om. Vi befinner oss i mörkermånens tid och samtidigt är vi också emellan eklipser vilket kan skapa en dramatisk bakgrundskänsla.

Bäst för dig är att inte låta dig svepas med i de heta diskussioner som pågår i periferin. Lördagen erbjuder en pigg och glad nymåne/total solförmörkelse som manar dig att ta nya tag i allt som rör dina vanor, din hälsa och arbete. Kanske är det nya arbetsuppgifter eller ett helt nytt jobb på väg? Det kan förstås även vara förändringar på din arbetsplats som kommer. Det kan också peka på behovet av att införa lite förbättringsåtgärder själv – kanske vad gäller träning och diet? Eller har du själv en tanke på vilket daglig vana du borde förbättra? Det kan exempelvis vara att själv bestämmer dig för att hälsa trevligt på minst 10 personer om dagen. En sådan sak kan betyda mycket mer för ditt liv än man anar innan man väl är i gång.

Om du följer solteckenhoroskopet infaller nymånen i ditt sjätte hus som rör dina dagliga vanor och arbete. Om du har ditt personliga horoskop tillgängligt kan du kolla in i vilket hus nymånen faller för dig. Det är 12°22 Skytten som gäller denna gång. Det kan ge en fingervisning om vad som är på gång under det kommande månvarvet.

️ Lejonet

Veckan börjar roligt och piggt med ett Merkurius/Solmöte som lockar fram både leenden och smarta idéer i dig. Det är så mycket eld med i bilden den här veckan att du som redan är så het drar till dig massor av uppmärksamhet.! Tjoho! Lördagen bjuder på en pigg, rolig nymåne/ total solförmörkelse som infaller Skyttens tecken och den plockar fram det glada och glittriga i dig. Men som detta är en solförmörkelse är det alltså transformation och förändring i luften. Solförmörkelsen aktiverar i 5:e hus ”glädjehuset” eller ”Lejonets hus” om man så vill kalla det så och med himlen upplyst av all denna eld befinner du dig i ditt rätta element.

Det här är det mest kreativa området i horoskopet och det kan signalera att du tar tag i ett nytt projekt, att du skapar/förverkligar något. Det kan också vara att en ny person med en romantisk och kärleksfull agenda kan komma in i ditt liv inom en snar framtid.

Om du följer solteckenhoroskopet infaller nymånen/solförmörkelsen i ditt femte hus som handlar om kreativitet, glädje, barn och sex. Om du har ditt personliga horoskop tillgängligt kan du kolla in i vilket hus nymånen faller för dig. Det är 12°22 Skytten som gäller denna gång. Det kan ge en fingervisning om vad som är på gång under det kommande halvåret.

Jungfrun

Under måndagen möts din styrare Merkurius med Solen! Vilket sätter fokus på ditt tänkande och kommunikation och sätter igång nya händelser eller en puff framåt för den som väntat på att det ska hända något kul. Själv är du alert, rörlig och snabb i tanken. Det rasslar till i universum nu och du kan förvänta dig en hektisk tid med många möten och social aktivitet. Ny information att bearbeta och beslut att fatta. Det här är en bra tid för att dela idéer, göra planer, köpa och sälja, förhandla och träffa nya människor. Vi är också i eklipssäsongen vilket gör att saker är lite förhöjda och spännande redan. Det största som händer nu är förstås att vi är på väg emot en total solförmörkelse & nymåne som äger rum på lördag morgon i Skyttens tecken.  Som alltid är en nymåne ett erbjudande om en ny start och en kraftfull transformation.

Om du följer solteckenhoroskopet infaller nymånen i ditt fjärde hus som rör ditt hem. Om du har ditt personliga horoskop tillgängligt kan du kolla in i vilket hus nymånen faller för dig. Det är 12°22 Skytten som gäller denna gång. Det kan ge en fingervisning om vad som är på gång under det kommande året eller fram till nästa förmörkelsesäsong om ett halvår.

⭐️Vågen

Veckan drar igång lite lagom förvirrande med två motsägelsefulla transiter. Sol/Merkurius som i och för sig är kul och gör dig alert och mentalt aktiv och öppen. Men samtidig är Mars i trigon till Neptunus vilket kan få dig att tveka och fundera över ditt nästa steg och vad som är det bästa sättet. Hm, det låter ju som dig i ett nötskal. Fniss. På lördag infaller en total solförmörkelse & nymåne i Skyttens tecken. Detta är den sista förmörkelsen i Skytt/Tvilling på åtta år. Förmörkelsen infaller i ditt tredje hus och den sociala fjärilen inom dig fladdrar ut ur sin kokong. En förmörkelse kommer alltid med förändringar, transformation och är en katalysator för nya händelser och dess effekt påverkar dig minst fram till nästa förmörkelsesäsong. Nu är det dags att nyfiket möta världen, mingla, prata och träffa folk. Människor och intressanta diskussioner kommer vara din passion. Singeln kan ha eller är på väg att möta en potentiell partner nu. Ring dina själsfränder och bästa vänner. De har saknat dig Vågen! Rusa inte in i någonting hals över huvud. Ge dig själv möjlighet att hinna sovra och välja ut den eller det du verkligen vill ha.

Om du följer solteckenhoroskopet infaller nymånen i ditt tredje hus som rör vänner och kommunikation. Om du har ditt personliga horoskop tillgängligt kan du kolla in i vilket hus nymånen faller för dig. Det är 12°22 Skytten som gäller denna gång. Det kan ge en fingervisning om vad som är på gång under det kommande halvåret.

⭐️ Skorpionen

Mars som är i Skorpionen har sett till att du har det hett om öronen en hel månad redan. Härifrån blir Mars närvaro lite mer komplicerad som han kommer att möta upp med flera viktiga planeter och ställa saker på sin spets för dig.

Processen drar igång här lite mjukt under måndagen när Mars möter stationära Neptunus vilket kan hindra framfarten och göra dig lite lätt förvirrad. Vad är rätt? Varning för luringar! Neptunus håller oss alla lite ovetande och vi kan i princip förvänta oss överraskningar nu. Syna alla affärsförslag i sömmarna noggrant och läs det finstilta innan du ingår några avtal. Närmare helgen kommer Mars att möta Venus och sedan Pluto så här har vi en energi som byggs upp. Mm, för dig betyder stabilitet och trygghet mycket och du är tillfreds när du vet att du har allt under kontroll. Hm.. livet kommer inte att vara så förutsägbart under den närmsta tiden. Vi är ju fortfarande i förmörkelsesäsongen saker och ting kan vända tvärt under dessa stjärnor.

Lördagens totala solförmörkelse/nymåne infaller i Skytten och kan ses som ett löfte om förändringar, chanser och nya möjligheter. Om du är redo att slå in på en ny väg, byta jobb eller stiga i graderna? Om du följer solteckenhoroskopet infaller nymånen i ditt andra hus som rör dina ekonomiska tillgångar, ägande men också dina värderingar.  Om du har ditt personliga horoskop tillgängligt kan du kolla in i vilket hus nymånen faller för dig. Det är 12°22 Skytten som gäller denna gång. Det kan ge en fingervisning om vad som är på gång. Skorpionen och Oxen är på väg in i en ny epok när de karmiska noderna färdas igenom tecknen under 18 månader.

⭐️ Skytten

Merkurius möter Solen och Mars befinner sig i trigon till förvirrande Neptunus denna intressanta måndag. Kan arg, ledsen och samtidigt alert och sugen på att prata om det beskriva känsloläget? Det kan vara att du fastnat en aning, blivit frustrerad eller besviken och behöver uttrycka dig. Nå, vi är mitt uppe i en brinnande förmörkelsesäsong och här är det snabba kast.

Mitt bästa råd till dig är att vänta in och se vad som händer. Du är som vanligt steget före och du gör klokt avvakta. Våga tro på att det som du sett snart kommer att bli en vedertagen sanning alldeles utan att du behöver agera.  Lördagens totala solförmörkelse & nymåne infaller i ditt tecken och är ditt alldeles egna nyår och det här är stort! Mötet mellan Sol och Måne väcker slumrande känslor till liv och du kanske börjar uppmärksamma dig själv, din situation, identitet. Det är en ny och utåtriktad cykel som startar för dig nu när du blir sedd, efterfrågad och aktiv. Som det är en solförmörkelse kan den inte passera förbi obemärkt. Den leder till transformation och förändring. Detta är också den sista förmörkelsen i ditt tecken. Du kommer inte att uppleva en sådan igen på 18 år – men jag anar att de senaste 18 månaderna har ändrat ditt liv.

Om du följer solteckenhoroskopet infaller nymånen i ditt första hus. Om du har ditt personliga horoskop tillgängligt kan du kolla in i vilket hus nymånen faller för dig. Det är 12°22 Skytten som gäller denna gång. Det kan ge en fingervisning om vad som är på gång under det kommande halvåret fram tills nästa eklipssäsong i vår.

️ Stenbocken

Merkurius möter Solen under måndagen och rent socialt är det en intressant tid nu för dig. Naturligtvis är det Venus som ser till att du drar till dig blickar, möter nya människor och troligtvis får du mer uppmärksamhet än på länge. Det är så bra energi i rörelse runt dig nu! Venus rosaskimrande flöde påverkar även skapandekraften och kreativa du vet precis hur man drar nytta av flödet och skapar ett gynnsamt tillfälle.  Som jag säkert nämnt tidigare är Venus vistelse i ditt tecken oerhört betydelsefull nu eftersom den kommer att fortsätta ända till mars nästa år, innehålla en lärorik retrograd fas och lära dig massor om hur djup din kärlek är.

Underbart! Det här förändrar på sikt ditt kärleksliv till det bättre.

Ifrån måndag kommer Mars att bilda aspekter till alla möjliga planeter och ställa saker på sin spets. Aktuellt nu är vinkeln som bildas med Neptunus vilket kan göra dig lite tillfälligt förvirrad och tveksam på såväl dina beslut som dina känslor. Vi befinner oss mitt i en eklipssäsongen och ärligt talat – bäst är att ligga lite lågt och se vad som händer.

Lördagens totala solförmörkelse & nymåne infaller i ditt själsliga 12:e hus där intuitionen och andligheten bor och just där dina drömmar vävs. Som det är en förmörkelse är den oerhört kraftfull. Andligt arbete, regression, meditation eller själsresor kan ge resultat och ovärderliga insikter. Om du har ditt personliga horoskop tillgängligt kan du kolla in i vilket hus nymånen faller för dig. Det är 12°22 Skytten som gäller denna gång. Det kan ge en fingervisning om vad som är på gång under det kommande månvarvet.

Vattumannen

Mars befinner sig i ditt karriärshus sedan en månad tillbaka. Jag misstänker att du har lagt märke till det redan eftersom han skapat en massa friktion. Allt för mycket att göra, friktion mellan människor. Det är inte över än men om det är så att du tycker att du börjar känna dig lite matt i pälsen gör du klokt i att lyssna på kroppens behov.

Denna måndag möts Mars med Neptunus vilket förvirrar en aning. Neptunus är stillastående i skyn och på vippen att vända direkt. I dessa stunder är planeten extra kraftfull och det är lätt att göra felaktiga beslut. Var lite försiktig. Mars kommer att vara den planet som driver utvecklingen en tid framöver här – in in nästa vecka framför allt när han bildar jobbiga aspekter till andra planeter. Vi befinner oss i eklipssäsongen och under dessa stjärnor är allt oförutsägbart.

Det är på lördag som en total solförmörkelse & nymåne infaller i Skyttens tecken vilket förstås är en kraftfull aktivering. Som den här förmörkelsen infaller i ditt 11:e hus kommer samarbeten är i fokus. Det kan innebära en nytändning, en ny tanke och om vem vet om detta tänder din skaparlust. Brainstorma lite med dina vänner eller kollegor! Man vet aldrig vad det leder till i stunder som dessa. Bästa tillfället att göra sådant som innebär att man är ett team, har samhörighet och ett gemensamt mål.  Det glimmar till i ditt sociala nätverk och det är ett underhållande, mångsidigt och roligt månvarv du går till mötes.

Om du följer solteckenhoroskopet infaller nymånen i ditt elfte hus. Om du har ditt personliga horoskop tillgängligt kan du kolla in i vilket hus nymånen faller för dig. Det är 12°22 Skytten som gäller denna gång. Det kan ge en fingervisning om vad som är på gång fram till nästa förmörkelsesäsong i vår.

⭐️Fiskarna

Äntligen Fiskarna! Vi börjar närma oss slutet på 2021 och de allra flesta Fiskarna är nog rörande eniga om att året var ett bottennapp. Neptunus är just nu stillastående i skyn, vilket betyder att planeten är kraftfull och superstark i sin energi nu precis innan den vänder direkt på onsdag. Det här är början på ett intensivt och superspännande flöde som färgar det kommande halvåret! Massor med saker är i rörelse och det är så coolt att vara du just nu. Underbara Jupiter och Neptunus är dina styrande planeter och det är bara en månad kvar nu till dess Jupiter gör entré i ditt tecken och du välkomnas in möjligheternas land. Skriv upp idéer, tankar och drömmar så att de inte fladdrar förbi och minns att du är vad du tänker. Du är dina önskningar, dina ord och dina drömmar.  Lördagens totala solförmörkelse & nymåne tänder ett hoppets stråle hos dig och många Fiskar funderar nu över vilket det smartaste karriärdraget bör vara. Den process som drar igång nu kommer att påverka din personliga utveckling i ett halvår framöver. Var försiktig och tro inte att allt som glimmar är guld och diamanter! Det gäller både i affärer som privatliv.

Om du följer solteckenhoroskopet infaller nymånen i ditt 10:e hus som rör din karriär, sociala status och anseende.Om du har ditt personliga horoskop tillgängligt kan du kolla in i vilket hus nymånen faller för dig. Det är 12°22 Skytten som gäller denna gång. Det kan ge en fingervisning om vad som är på gång under det kommande halvåret. 20/4 har vi nästa solförmörkelse och Jupiter lämnar Fiskarna 11/5 2022.

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00