ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop – Vecka 49

/

️ VÄDUREN
Hoppla Väduren! Vi är mitt i eklipssäsongen, bara två dagar efter en total solförmörkelse när din styrande planet Mars under måndagen ställer sig i en utmanade vinkel till Pluto. Dessa två är de tyngsta krigarna som finns och här möts de i envig. Det är explosiv kraftmätning vilket gör att du kära Vädur bör vara väldigt försiktig med vad du säger och gör. Nu vill jag inte skrämmas förstås, men under dessa stjärnor är det klokt att räkna till 10 innan du säger något du får ångra. Det är heller inte nu du chansar i trafiken exempelvis. Vad ska jag göra då anar jag att du tänker? Var dig själv, bara eftertänksam och försiktig och minns att du har full tillgång till dina superkrafter nu. Din vilja är lag! Den klokaste vägen att hantera den här veckan är att vara lugn, sansad och använda charmen och humorn i alla lägen. Det här kan mycket väl vara dagen som ett avgörande äger rum – men det är inte du som ska driva skeendena. Det är bättre att du för en gångs skull tar en passiv roll.

Det går att ha kul under dessa stjärnor.

⭐️ OXEN 
Lördagens solförmörkelse aktiverade ditt passionerade 8:e hus och här är känslorna inte ljumma och du ska se att den här heta energin kommer följa med dig ett tag vilket faktiskt är bra för dig. Det hjälper dig i dina beslut och det hjälper dig att sätta ner foten i de situationer när du tycker att saker och ting har gått för långt eller ännu värre – ingenting alls har hänt.  Det finns en massa krut i dessa stjärnor och här kommer saker att ställas på sin spets. Det är allt eller inget som gäller. Kanske handlar det om känslor, kärlek, sex eller annat som du delar med någon annan. Det kan vara hemmet eller ekonomin också. dela med andra och kan ge en spännande möjlighet att växa närmare – ekonomiskt, personligt eller andligt. Mars bildar kvadratur till Pluto under måndagen och lite senare i veckan kommer din styrande planet Venus att befinna sig i en exakt konjunktion med underjordens härskare Pluto. Du kära Oxe kommer att absolut att gilla det här eftersom tempot är lite lugnare och saker och ting blir tydliga, jordade och förståeliga. Om det är så att du väntar på ett avgörande i kärlek så är detta rätt tid.

TVILLINGARNA
Det är tydligt att dina nära relationer spelar stor roll för dig nu. Lördagens solförmörkelse satte ditt relationshus på kartan, aktiverade dina känslor och under det kommande månvarvet tar kärleken att ta större plats än vad den brukar få i ditt liv annars. Under måndagen möter kaxiga Pluto upp med Mars i kvadratur och härifrån stiger den känslomässiga temperaturen markant. Ja, det blev plötsligt allvar. Älskar eller älskar inte, passion och nära band kan knytas här. Till helgen blir det hela sanslöst flirtigt när Merkurius möter Jupiter och Venus står i konjunktion med Pluto.

Singel Tvillingarna kanske välkomnar en fling in i sitt liv. Karma har en hel del med dessa stjärnor att göra och själsfrände kan korsa din väg. Oavsett vilket partnerskap du än söker – affärsmässigt, samarbete eller romantiskt – så kan det vara precis runt hörnet.

KRÄFTAN
En ny och löftesrik vecka som väntar dig kära Kräfta och det är dags för dig att sätta bollarna i rullning ömedelbart.  Solförmörkelsen medföra en våg av aktivitet, vilket gör dig oerhört upptagen nu och under de kommande sex månaderna. Håll alla kanaler öppna, för du kan få nys om ett nytt arbete som faktiskt är precis vad du önskar dig och vill ha.

Kaxiga Mars kommer att ställa sig i en utmanande vinkel till Pluto. Oh.. Den här transiten går inte av för hackor men Kräftan.. Marknadsför nu inte dig själv som självaste Herkules! Det finns risk för att du tar på dig mycket mer arbete och ansvar – mer än nödvändigt alltså. Varför gör du det? Visst! Detta projekt har potential till att bli juvelen i din krona men.. Varför? Vem tackar dig för att du jobbar för mycket?

Till helgen kommer Venus och Pluto att mötas. Detta samtidigt som Merkurius bildar en flirtig vinkel till Jupiter. Det är en underbart rolig och glad energi som utlova denna helg.

⭐️ LEJONET
Det är så härlig vecka som väntar dig Leo! Energin är social, utåtriktad och själv har du glimten i ögat och kan komma på dig själv med att gå omkring och le helt utan anledning. Härligt! Lördagens solförmörkelse aktiverade ditt kärleksfulla, kreativa femte hus – där glädjen, romantiken och kärleken bor vilket förstås kan ge dig helt nya möjligheteter. Du som är singel ska absolut inte såsa bort kvällarna som vanligt. Se till att du kommer ut och får uppleva lite glädje.

Det gäller naturligtvis alla Lejon! Låt livets eld brinna starkt i era hjärtan för dessa stjärnor utlovar massor av eld och passion. Hur kommer det sig? Heta Mars möter djävulskt sexiga Pluto under måndagen.. och lite senare i veckan kommer Venus att vara i konjunktion med Pluto. Detta faktiskt samtidigt som flirtiga Merkurius bildar en pratsam vinkel till Merkurius. Ja, du hör hur det låter! Inte en sekund att förlora med andra ord.

JUNGFRUN

Vi närmar oss nu slutet av 2021 som för mången Jungfru kan ha varit lite jobbigt år så jag anar att du hellre riktar blicken mot framtiden än funderar över nuet. Lördagens solförmörkelse aktiverade ditt 4:e hus som handlar om hemmet, grunden och din privata sfär och nu får du fin puff framåt. Jag som redan har kikat i förväg och vet hur 2022 kommer att avlöpa kan säga att detta är början till ett större skeende. På andra sidan årsskiftet kommer flera underbara planeter att ansluta så du kan lika gärna börja glädjas nu och planera för hur du vill ha det. Troliga områden för framgång, glädje och positiv utveckling är just hemmet och karriären. Tänka sig båda!

Till helgen kommer din styrande planet Merkurius att bilda en glad och pratsam vinkel till Jupiter som alltid önskar att vi utvecklas, expanderar våra sinnen och tar för oss. Samma lördag kommer Venus att möta Pluto i konjunktion. Spännande! Det här kan leda till nya vänner, nya cirklar och kanske till och med till kärlek? Vem vet?

VÅGEN 
Nu lättar det för dig Vågen och den glada, sociala energin december erbjuder är så välkommen och här startar ett nytt flöde som hjälper dig framåt. Det är en superintressant vecka som ligger framför dig Vågen. Visst, den kan ha en lite svettig inledning när kaxiga Mars ställer sig i ett obekvämt läge till Pluto och kanske uppstår ett av det rätt sällsynta men ändå nödvändiga tillfällen när du sätter ner foten och visar var gränserna går?

Men när det väl är gjort och ordningen återställd så har du all anledning att känna dig stolt över dig själv. Med detta sagt så blickar vi sedan framåt i veckan för den är verkligen superspännande.

Vad sägs om att visa dina idéer för människor som förstår att uppskatta dem Vågen? Många av er behöver stöta och blöta detta ett tag innan även du ser hur dags det är att ta kommandot över ditt liv. Lördagens solförmörkelse kan ge dig nya möjligheter att dela dina tankar på ett bredare sätt.

Roligt nu är händelserna till helgen när din styrande planet Venus möter Pluto. De kommer att stanna där med varandra en god stund och dina känslor kommer att ställas på sin spets. Samtidigt som detta sker möts Jupiter och Merkurius i sextil vilket förstås blir roligt, flirtigt och underhållande.

SKORPIONEN 

Båda dina styrande planeter Mars och Pluto brakar samman i envig under måndag tisdag vilket förstås gör att saker ställs på sin spets och du får en hel del att fundera över. Lördagens solförmörkelse aktiverade ditt ekonomiska 2:a hus och det är möjligt att du tänker på hur du ska uppnå dina ekonomiska mål. Kanske funderar du över din nuvarande situation och hur du ska göra för att utvecklas. Okay, tänka kan du absolut göra – men det här är inte en tid för att riva upp gamla beslut eller fatta några nya heller. Bäst är att sitta lugnt i båten och se vad som kommer till dig. Det kan mycket väl vara jättebra händelser men du bör hålla dig ifrån att skapa ny karma och dra igång förändringar just nu. Neptunus som vände direkt förra veckan är fortfarande i princip stillastående i skyn och faktiskt väldigt stark nu. Det är lätt att inte se klart, kanske fatta dåliga beslut och liknande.

Till helgen kommer Pluto att bli uppsökt av Venus och där kommer de att stå, omslingrade många dagar! Wow! Kärlek är det bästa du kan ägna dig åt nu. Om du är har en partner kan relationen få ett uppsving och ni andra – ni glider runt bara och är oemotståndliga och sexiga som bara den.

⭐️ SKYTTEN 
Det är superkul, social energi i luften och det måste vara spännande att vara du i dessa dagar. Det går liksom inte att förutsäga exakt hur saker och ting utvecklas och tips till dig Skytten är att inte ta saker för givet. Lördagens solförmörkelse som inföll i ditt tecken placerade ju dig i epicentrum av alla händelser och den här energin gäller inte bara nu utan kommer att följa dig i ett år framöver och få dig att växa som människa, få nya kunskaper, utvecklas och uppleva många intressanta ting. Vad sägs om att bygga upp en ny, starkare och bättre version av dig själv, kanske finna en ny riktning du ska gå i och kanske helt andra saker du ska sysselsätta dig med. Vem vet? Du behöver finna det som får ditt hjärta att sjunga.  återskapa dig själv igen, gå i en ny riktning. Solen och Merkurius färdas nu samman igenom tecknet och möter under sin färd både Neptunus och din styrande planet Jupiter. Det finns glädje och flirtighet här men även förvirring och otydlighet så var lite försiktig.

⭐️ STENBOCKEN
De allra flesta Stenbockar älskar att jobba och tycker att livet blir alldeles för långsamt om det inte erbjuder rejäla utmaningar. Men vad sägs om att faktiskt ta det lite lugnare ett tag? Den kommande veckan är ganska utmanande som Mars bildar kvadratur med jobbiga Pluto som är hos dig. Samtidigt är Solen i ditt drömska 12:e hus och det var ju för övrigt där solförmörkelsen också landade.

Solen är nu i kvadratur med Neptunus så det fiskiga temat kommer till dig från alla håll och kanter. Frustrerande och otydligt. Men vad ska då en strävsam människa som du ta sig till? Chilla? Har du någonsin testat att bara glida runt och känna in vibbarna? Fiskarna lever sina liv så hela tiden och det går bra. Prova! Till helgen möter Venus Pluto i ditt tecken. Ah! Här kan det vara idé att satsa på erotiken och kärleken. Underbar energi som kommer att vara med dig i mer än en vecka. Det är en trevlig, mysig och social december som väntar.

VATTUMANNEN 
Saturnus/Uranus – årets eviga tema är på tapeten igen. Dag för dag fram till julafton kommer planeterna allt närmare att bilda den exakta kvadraturen, vilket bildar ett ”måndag hela veckan” tema. Det känns som dagarna de går och går och ändå är vi tillbaka på ruta ett. Pust. Det där är den stora bilden som drabbar oss alla – men kanske dig lite mer eftersom de båda är dina styrande planeter.

Lördagens solförmörkelse inföll i ditt 11:e hus vilket öppna dörrarna till det sociala livet, vänskap, gemensamma ambitioner. Merkurius möter Jupiter i sextil till helgen och samtidigt kommer Venus att vara i konjunktion med Pluto! Dessa transiter kan få igång riktigt intressanta processer yrkesmässigt, intellektuellt och privat.  Det ser ut som att det går riktigt bra för dig nu Vattenbärare. Alla härliga planeter har samlats i ditt sociala och uppfinningsrika 11:e hus. Härligt! Det bäddar ju för en jätterolig period när det sociala livet får sig ett positivt lyft.

⭐️ FISKARNA 
Lördagens solförmörkelse fyllde dig med mängder av glad, kommunikativ och sprudlande energi och processen fortsätter – så nu kan du leva på och njuta lite av det sociala flödet. Det du önskar dig gällande karriären kan mycket väl komma att bli verklighet precis på andra sidan nyår så se till att ansöka om jobb, visa dig på styva linan och hålla dig framme på alla sätt det går.

På det hela taget är det en kul vecka du har framför dig som kommer att innehålla ett rikt socialt flöde och goda skratt. Din styrande planet Neptunus vände direkt i torsdags vilket gör den väldigt kraftfull och potent. Att den är närmare jordytan än annars och i princip stillastående färgar skeendena. Det blir lite diffust, förvirrat och också faktiskt mysigt. I alla fall kommer du att uppleva det så. För vissa tecken är energin riktigt svår att hantera. Bäst nu är att Solen är i kvadratur till Neptunus och att Merkurius lite senare i veckan bildar sextil till Jupiter. Flirtigt, roligt och faktiskt romantiskt.

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00