ANNONS
PersonuppgifterCookies

Fiskarnas Årshoroskop 2022

/

FISKARNA

Nu är det här, det fantastiska expansionsåret när drömmar kan förverkligas och stora kliv in i framtiden att tas. Har du planer du vill förverkliga? Saker som du hoppas på och drömmer om? Det är i tider som dessa som attraktionslagen verkligen fungerar. Överflödets och lyckans planet Jupiter är stark i Fiskarna 1/1 – 11/5 och nu kan allt från fantastiska ting till mirakler att ske.

Nu lossnar sådant som suttit fast oavsett om det är arbete, boende, personlig utveckling eller kärleksrelation.

Kärlek och relationer:

I januari kommer både Venus och Merkurius att gå baklänges, vilket inte är det bästa för kärlek och förståelse, människor emellan.

Oavsett din civil status; nöjd singel, öppen för förlag eller delar ditt liv med en partner så är detta möjligheternas tid. Allt kan utvecklas och förbättras.

Februari är som ett enda stjärnglitter fyllt kärleksvibbar finns i luften. Mars och Venus följs åt 12/2 -13/3 vilket skapar härlig atmosfär.

Solen träder in i Fiskarna på kvällen den 18/2 och astrologiskt är detta den bästa månaden på 12 år. 2/3 blir månen ny i ditt tecken vilket självklart är starten på ditt astrologiska år.

5-6/3 möts Solen/Jupiter. Wow! Det anses oerhört lyckosamt. Men faktiskt är hela Jupiters färd igenom ditt tecken aktiverande.

Förtrollande Venus befinner sig i från Fiskarna 5/4 – 2/5 och attraherar positivitet och nu ökar självförtroendet du drar till dig rätt människor och möjligheter. Under dessa fantastiska, magiska stjärnor kan all du önskar hända.

Även sommaren är härligt och skön. September sticker ut som extramysig period.

Karriär och ekonomi:

Jupiter han bangar inte för något, säger aldrig nej och med honom med i smeten kan du få ALLT. Det är extremt att dessa planeter har så framträdande roll i ditt liv som de har under denna vår. Försök utnyttja möjligheterna som kommer till max. Skicka ansökningar, prata med folk och gör vad du så kommer universum att svara.

Mars befinner sig i Tvillingarna ifrån den 20/8 – och hela året ut vilket i värsta fall kan skapa stress och frustration. Men är du balanserad kan du även använda dig av styrkan och motivationen som Mars ger.

Uranus befinner sig i ditt kommunikativa 3:e hus hela året vilket förstås är superintressant eftersom du lätt skapar nya kontakter, tar till dig nya tankekoncept, lära känna nya spännande människor.

Solförmörkelsen 30/4 aktiverar ditt 3:e hus som handlar samtal och kommunikation, syskon och andra personer som finns nära dig.

Månförmörkelsen 15/5 infaller i ditt medvetandehöjande 9:e hus som också förknippas med studier, resor, religion, filosofi och visdom.

Förmörkelsen den 25/10 -3:e huset och förmörkelsen 8/11 -9:e huset.

⭐️ Detta är den förkortade version av horoskopen som publicerats i Damernas Värld – i tidningen och på sajten. Vill du läsa allt?

I år har jag tillsammans med Hemmets Journal har skapat en stor astrospecial.  Där hittar du långa detaljerade texter med datum du bör lägga på minnet, vad som kommer att hända vart och ett av stjärntecknen + bonusmaterial och trevlig läsning. Tidningen säljs överallt där Hemmets Journal finns. Enklaste är kanske ändå att beställa den över nätet: www.dintidning.se/astro

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@astrobloggen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00