ANNONS
PersonuppgifterCookies

Jungfrun Årshoroskop 2022

/

JUNGFRUN

Är du redo för en expansiv period och är villig att växa och testa nya vägar i livet? Mars, Jupiter och Neptunus är alla inkopplade på ditt fall och Universum tycks ha stora planer för dig.

Mars kommer med viljan, kraften och är gnistan som får oss att agera, att tända till och ta tag i saker. 15/4 – 24/5 och 21/8 och året ut är Mars tongivande.

Mirkakelgöraren Jupiter öppnar upp världen, ger oss tur, nya chanser och vidgar vårt sinne.

Du har ju möjlighet att styra flödet själv såklart och kan välja hur du riktar energin, lite beroende på vad du drömmer om att förverkliga, idel nya möjligheter väntar.

Kärlek och relationer:

Året börjar med att Jupiter aktiverar ditt kärleksliv i dryga fem månader. Nu kan dina drömmar bli uppfyllda och du får som du vill.

Vet du vem och vad vill du ha? Specificera dina avsikter, önskningar och mål.

Neptunus närvaro kopplar upp dig emot dina drömmar och Jupiter hjälper dig förbi dina egna begränsningar.  Räkna med att dina önskningar kan gå i uppfyllelse. Det är ren och skär tur med i bilden här.

Välkomna alla förändringar och chanser och se dem som kosmiska gåvor.

Karriär och ekonomi:

2022 är ett avgörande år då du bör visa vem du är fullt ut, utan att förminska, anpassa dig och vara behaglig för andra.

Jan – 10/5 känner du dig bättre än på länge, självförtroendet ökar och kanske börjar till och med du att inse att du är möjligheternas människa. I maj – okt fördjupas och förfinas dina processer Jupiter jobbar på i ditt 8:e hus som påverkar både ekonomi och relationer. Det är där avgörandena verkligen sker. Då ska sanningen fram, kontrakten skrivas på, löftena uttalas. Under den retrograda perioden återvänder Jupiter tillbaka till ditt 7:e hus under nov-dec.

Motiverande Mars representerar viljan, hur du tar för dig på jorden och på vilket sätt vi gör det. Unikt 2022 är att Mars kommer att befinna sig i ditt karriärhus ifrån 21/8 – 25/3 nästa år. En större maktdemonstration går inte att få. Här har du verkligen tillfälle att visa vad du går för.

Merkurius är retrograd vid fyra tillfällen 14/1 – 4/2, den 10/5 -2/6, 10/9 -2/10 och 29/12-18/1. Samtliga infaller i jordtecken. Din styrande planets rörelser har större betydelse för dig än för andra tecken så var extra uppmärksam.

Solförmörkelsen 30/4 faller i ditt 9:e hus och viljan utvecklas, höja sitt sinne, studera, resa. Månförmörkelse 15/5 aktiverar ditt 3:e hus som har med vänner, syskon, det sociala livet och kommunikation generellt att göra.

Solförmörkelsen 25/10 triggar 9:e huset och Månförmörkelsen 8/11 aktiverar ditt 3:e hus.

⭐️ Detta är den förkortade version av horoskopen som publicerats i Damernas Värld – i tidningen och på sajten. Vill du läsa allt?

I år har jag tillsammans med Hemmets Journal har skapat en stor astrospecial.  Där hittar du långa detaljerade texter med datum du bör lägga på minnet, vad som kommer att hända vart och ett av stjärntecknen + bonusmaterial och trevlig läsning. Tidningen säljs överallt där Hemmets Journal finns. Enklaste är kanske ändå att beställa den över nätet: www.dintidning.se/astro

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00