ANNONS
PersonuppgifterCookies

Kräftans Årshoroskop 2022

/

KRÄFTAN

De tunga dimmor som varit runt dig i många år ger vika och ett nytt, löftesrikt och mer harmoniskt år som börjar och under 2022 väntas ett efterlängtat trendbrott.

Lyckans planet Jupiter bildar gynnsamma aspekter till dig hela året förstås är jättebra. Här finns stora förutsättningar till allt från gynnsam till ren och skär tur. Under detta år är det extra välkommet att starta upp sitt liv på ny kula. Uranus och Jupiter har kontakt under året vilket gör att livet kan blixtra till! Nya tankar, färgsprakande idéer och härligt umgänge väntar dig.

Kärlek och relationer

Venus går retrograd i januari och här bearbetas förflutna relationer och du kan göra genombrott i din känslomässiga utveckling. I februari är Venus i direkt rörelse igen och där får kärleken en chans. Du drar till dig bra personer, får uppmärksamhet och om du ger klartecken även uppvaktning och flirt.

29/6 infaller en motiverande, igångsättande nymåne i ditt tecken vilket får fart på dina livsandar. Det här är verkligen din tid på året.

17/7 – 12/8 juli är bästa tiden för romantisk, resor och rekreation. Under sommaren kan en ny kärlek kommer in i ditt liv.

Positiv utveckling väntas runt ditt hem och dem som bor där. Det kan bli det flytt, renovering och lyckliga familjemedlemmar. Använd dig av intuitionen, humöret och förmågan att sätta gränser. Bra också att uttala sin önskan högt och se till att det är din vilja som går igenom.

Karriär och ekonomi

Härliga Jupiter är väldigt lyckat placerad för dig hela året. Jan – maj lyses ditt kunskapstörstande 9:e hus upp.  visioner om framtiden, vidgar dina vyer och kanske våga ta nya djärva steg.

Maj är verkligen en toppmånad som Mars och Jupiter gör gemen sak igenom ditt professionella 10:e hus och här stiger dina aktier och du kan göra riktigt bra ifrån dig. Lyckans planet Jupiter blir sedan kvar nästan hela året.

Det är förstås pangläge att expandera sin verksamhet, byta tjänst eller göra annat som påverkar din position, ditt rykte, ditt CV. Många av er kommer att nå sina yrkesmässiga drömmar under årets andra halva och processen pågår även långt in i 2023.

Hösten kan vara en utmaning som Mars står still i ditt 12:e hus det du väntar på kanske inte riktigt blir av.

Solförmörkelsen 30/4 infaller i ditt 11:e hus vilket pekar på en utåtriktad tid när nya personer, grupper och intressen kommer till dig.  Månförmörkelsen den 15/5 faller i ditt glada 5:e hus allt kul; barn, party, öppenhet, kreativitet och skapande främjas.

Solförmörkelsen 25/10 aktiverar 11:e hus och månförmörkelse 8/11 är tillhörigt ditt 5:e hus.

⭐️ Detta är den förkortade version av horoskopen som publicerats i Damernas Värld – i tidningen och på sajten. Vill du läsa allt?

I år har jag tillsammans med Hemmets Journal har skapat en stor astrospecial.  Där hittar du långa detaljerade texter med datum du bör lägga på minnet, vad som kommer att hända vart och ett av stjärntecknen + bonusmaterial och trevlig läsning. Tidningen säljs överallt där Hemmets Journal finns. Enklaste är kanske ändå att beställa den över nätet: www.dintidning.se/astro

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00