ANNONS
PersonuppgifterCookies

Lejonets Årshoroskop 2022

/

LEJONET

Det är ett löftesrikt och roligt 2022 som väntar. Utåtriktat, roligt och äventyrligt kan nu dina drömmar förverkligas. Innovativa Uranus leder utvecklingen så var beredd på ett spännande år.

Många av er har redan slagit in på en ny väg, fått nya insikter och kunskaper medan andra har den delen framför sig? Universum meddelande är entydigt; den rätta tiden är nu i både det privata och yrkeslivet.

Kärlek och relationer:

Gemenskap och delad glädje betyder allt för dig och du är känd för ditt varma hjärta, generositet och kärlek.

I januari går kärlekens planet Venus baklänges vilket gör dig eftertänksam. Ser du en röd tråd igenom din relationshistoria, ett upprepat mönster som kanske inte har varit till din fördel?

Saturnus är ditt relationshus nu vilket får dig att mogna känslomässigt och nu fattas väl avvägda känslomässiga beslut. Se efter vilka relationer som lyfter dig och vilka som håller dig nere.

Det är en tuffare version av dig som kliver fram i år. Det är tydligt att du förstått dynamiken i relationer och blivit en mästare i att sätta gränser i tid Intressant!

Det är en Underbara Jupiter befinner sig i ditt 8:e hus från årsskiftet till 10/5 vilket för dig närmare din partner. Det kan vara bästa tiden att finna sann intimitet och förståelse och kan väven ge en erotisk välsignelse. Singlar kan få stor glädje av att dejta så våga ge dig ut i djungeln.

Nymånen i Lejonet infaller den 28/7. Den är pigg, härlig och igångsättande och härifrån kommer livet att leka med dig. Du får tre underbara månader när du blommar upp och livet leker med dig. Bästa tiden för kärlek och delad glädje infaller 6/3 -5/4 och Venus besöker ditt tecken ifrån den 11/8 – 5/9.

Karriär och ekonomi:

Nydanande innovativa Uranus håller hov i ditt 10:e hus hela året och här kommer din yrkesmässiga utveckling i fokus. Ditt anseende, din karriär och ambitionsnivå påverkas positivt under dessa stjärnor.

Uranus skapar trender och är ständigt först med de nya coola idéerna. Det är troligt att du vågar ta nya steg nu – vissa av er klättar uppåt på karriärstegen medan andra Lejon känner sig färdiga med att mala i grottekvarnen och slår in på helt nya vägar.

Solförmörkelsen 30/4 faller i ditt karriärshus det 10:e. Förmörkelsen 15/5 aktiverar ditt hem och grund i ditt 4:e huset.  Solförmörkelsen 25/10 landar i 10:e huset. 8/11 aktiverar ditt 4:e hus.

⭐️ Detta är den förkortade version av horoskopen som publicerats i Damernas Värld – i tidningen och på sajten. Vill du läsa allt?

I år har jag tillsammans med Hemmets Journal har skapat en stor astrospecial.  Där hittar du långa detaljerade texter med datum du bör lägga på minnet, vad som kommer att hända vart och ett av stjärntecknen + bonusmaterial och trevlig läsning. Tidningen säljs överallt där Hemmets Journal finns. Enklaste är kanske ändå att beställa den över nätet: www.dintidning.se/astro

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00