ANNONS
PersonuppgifterCookies

Oxens Årshoroskop 2022

/
OXEN

Välkommen till ett av de mest intressanta åren under din levnad. I januari går den karmiska norra noden in i ditt tecken för en 18 månader lång vistelse. Där norra noden befinner sig äger årets alla sol och månförmörkelser rum. Nu knackar ödet på din dörr.

Under dessa stjärnor öppnas världen för dig, du uppdateras och tar stora kliv in mot framtiden och processerna fortsätter men med förökad styrka men nu ingår ytterligare komponenter.

Kärlek och relationer

Ditt kärleksår börjar eftertänksamt och trevande, viket beror på att Venus går baklänges, hon befinner sig i en s k retrograd period ända fram till den 27/1.

Du kära Oxen, sägs vara zodiakens mest stabila, sensuella partner och din kärlek är för evigt. Uranus närvaro ställer saker på sin spets, gör dig ambivalent och livsvägen är inte självklar länge. Förvandlingen når dig på alla nivåer.  Allt: vem du är, vart du ska och vem du ska vara tillsammans med kan ifrågasättas.

En stor del av hjärtat skriker efter kärlek, närhet och tvåsamhet. Å andra sidan är livet fyllt av lockelser.

Det är så mycket du vill hinna uppleva att du kanske inte längre är villig att kompromissa.  Att få uppleva spänning och passion, att ha egen tid, tid för personlig utveckling lusten att vara fri som en fågel är stark.

Ett särboförhållande kan vara lösningen för dig. Maj/juni och okt/nov är attraktionen på topp.

Karriär och ekonomi:

Du är effektiv i januari och kan utnyttja Mars energi på bästa sätt fram till 7/3 vilket ger dig sex högpresterande veckor.

Saturnus befinner sig i ditt karriärhus hela året vilket hjälper dig att säkerställa din ekonomi och position.

Pratglada Merkurius stannar ovanligt länge hos dig 1/4 – 13/6. Superintressant! Inte sällan innebär detta att personer du inte sett på länge kommer tillbaka in i ditt liv.

En igångsättande nymåne i Oxens infaller  30/4. Du utvecklas starkt som individ under 2022 och Uranus närvaro. För mången Oxe innebär detta att bryta sig loss, ändra riktning eller kanske studera eller byta tjänst.

Hösten 2022 är du målmedveten, resultatinriktad för viljestarka Mars stannar hela sex långa månader i Tvillingarnas från 20/8 och fram. Du får möjlighet att bygga upp din ekonomi nu.

Årets första solförmörkelse den 30/4 infaller i ditt 1:e hus viket aktiverar dig, din självbild, personlighet och utvecklig växer så det knakar. Månförmörkelse 15/5 infaller i ditt 7:e hus, och här kommer dina relationer till andra i fokus. Till hösten fortsätter utvecklingen och solförmörkelsen den 25/10 aktiverar det 1:e huset och månförmörkelse 8/11 aktiverar ditt 7:a hus.

⭐️ Detta är den förkortade version av horoskopen som publicerats i Damernas Värld – i tidningen och på sajten. Vill du läsa allt?

I år har jag tillsammans med Hemmets Journal har skapat en stor astrospecial.  Där hittar du långa detaljerade texter med datum du bör lägga på minnet, vad som kommer att hända vart och ett av stjärntecknen + bonusmaterial och trevlig läsning. Tidningen säljs överallt där Hemmets Journal finns. Enklaste är kanske ändå att beställa den över nätet: www.dintidning.se/astro

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@astrobloggen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00