ANNONS
PersonuppgifterCookies

Skorpionen Årshoroskop 2022

/

SKORPIONEN

Hälsa det nya året välkommet med ett öppet hjärta och vetskapen om att härifrån blir allt bara bättre. Ditt 2022 är oerhört kreativt, utvecklande och expansivt.

De karmiska noderna påbörjar vid årsskiftet en 18 månader lång färd igenom Oxen/Skorpionen. Här tänds gnistan, något nytt aktiveras eller förs i din väg. Det kan vara ett avgörande möte eller en ny start.

Den som ännu inte har funnit sitt livsmål kan på upp vittringen av vad det kan vara. Använder du din berömda förmåga att fokusera din vilja så är du oövervinnerlig. Det är alltså inte bara uppnåendet av målet som är betydelsefullt. Vägen dit kan vara nog så intressant och givande.

Kärlek och relationer

Den här våren är kreativ, spontan och varm. Här är kärleken och sexualiteten en glädje, hela hjärtat är med. Underbart är närheten mellan Venus och Mars som lockar fram dina känslor och många av er kommer att förälska sig.

Det är faktiskt riktigt fina aspekter hela vägen fram till midsommar.

Sommaren är intensiv för från 5/7 – 20/8 befinner Mars sig i Oxen, mitt emot allt som är du här kan ytterst motstridiga känslor uppstå.

Du önskar inget annat än harmoni, stabilitet och varaktig kärlek. Men Uranus och Mars, sommarens följeslagare är varken lugna, snälla, harmoniska eller ens tvåsamma planeter. Vem vet vad du kan hitta på under dessa vilda stjärnor?

Det här betyder inte att det är kört för dig med relationer – men det är nog viktigt att kunna tala med varandra och ha tillit.

23-24/10 är en synnerligen lyckosam dagar för då går Solen in i Skorpionen och där möts Venus och Solen samman! Tur i kärlek innebär det, wow! Här börjar din bästa säsong. Minns att årets förmörkelser infaller under skorpion tiden i år. Låt lyckan komma till dig.

Karriär och ekonomi

Det finns en stark fokus på arbete, karriär och goda möjligheter att förbättra sin situation och expandera, tjäna pengar och verkligen lyckas.

Jupiter gör från 1/1 – 10/5 livet är lättsamt, kreativt och skapande. Uranus närvaro bryter dig loss från gamla strukturer och mycket roliga influenser som kommer in!

Från 11/5 kommer arbetet, de dagliga vanorna och hälsan att välsignas av Jupiters närvaro.

Mars befinner sig i ditt ekonomiskt sinande 8:e hus från 20/8 och året ut vilket är väldigt intensivt och du får kraft, förmåga att transformera, förändra.

Solförmörkelsen 30/4 aktiverar ditt 7:e hus och dina relationer. Månförmörkelsen 15/5 faller i 1:e huset där du, ditt varande, din personliga sfär och självkänsla aktiveras. Förmörkelsen 25/10 triggar 7:e huset och förmörkelsen 8/11 faller i 1:e hus.

⭐️ Detta är den förkortade version av horoskopen som publicerats i Damernas Värld – i tidningen och på sajten. Vill du läsa allt?

I år har jag tillsammans med Hemmets Journal har skapat en stor astrospecial.  Där hittar du långa detaljerade texter med datum du bör lägga på minnet, vad som kommer att hända vart och ett av stjärntecknen + bonusmaterial och trevlig läsning. Tidningen säljs överallt där Hemmets Journal finns. Enklaste är kanske ändå att beställa den över nätet: www.dintidning.se/astro

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00