ANNONS
PersonuppgifterCookies

Skyttens Årshoroskop 2022

/

SKYTTEN

Frihetsälskande, vetgiriga du har höga ideal och drivs av en vilja att utvecklas och göra världen till en bättre plats. 2022 är fyllt av chanser och här finns möjligheter att förverkliga dina drömmar och idéer. Fokus nu bör vara att finna ditt kall eller din ”grej”. Arbete är så mycket mer än bara ett jobb för dig, det är snarare ett självförverkligande eller en livsstil du söker.

Kärlek & Relationer

I jan är din energi är hög och du kan gå ut för hårt på kärleksfronten. Var lite försiktig med hjärtat. Samtidigt är Venus är i retrograd och det är bitvis även Merkurius! Oj, här kan missförstånden dugga. Februari är genast mycket enklare.

Underbart för ditt hem och privatliv är Jupiter som välsignar ditt 4:e hus (hemmet) 1/1 – 10/5.

Från 11/5 och året ut är Jupiter i ditt passionerade, skapande 5:e hus. Kreativitet, rolig samvaro med andra.

Från 16/11 börjar den roligaste tiden året när den ena härligare planeten efter den andra går in i ditt tecken. Skyttesäsongen börjar 22/11- förvänta dig en nystart på alla fronter.

Hetsiga Mars befinner sig från 20/8 till årsskiftet i Tvillingarna. Om känslor uppstår nu är de stekheta känslor, passionerade.

Mars retrograda rörelser är jobbiga det kan skava rejält i relationer. Universum lär dig nu vikten av kompromisser.

Karriär och ekonomi

Du är vill göra gott och är fylld av nyfikenhet, ambition och idealistiska tankar. Oavsett vad än det är du riktar in dig på finns det en röd tråd i allt du gör. Ditt jobb ska vara betydelsefullt på riktigt.

Att planeten Mars är aktiv från 20/8 – året ut gör det möjligt att arbeta obegränsat och gilla det! Driv inte dig själv för långt Skytten utan håll sunda rutiner.

Den här tiden kan vänner eller kollegor kräva mer jobb, ansvar och uppmärksamhet än vanligt.

Uranus är i Oxen hela året och under dessa stjärnor finns det ingen chans att stagnera.  Som Uranus står för evolution och nya tekniker är detta bra för dig som älskar att lära och utvecklas.

Härliga, expansiva Jupiter ger oss tillväxt, tur och glädje under tiden den 1/1 – 10/5 i Fiskarnas tecken som handlar om ditt 4:e hus för hem och familj. Här kan till och med tillökning förekomma.  11/5 träder Jupiter istället in i ditt skapande, kreativa och glada 5:e hus där den ger dig bra fart, positiva vibbar och tillväxt hela resten av året.

Solförmörkelsen 30/4 i 6:e huset ger dig motivationen att finna perfekta lösningar i arbete och dagliga vanor. Förmörkelsen 15/5 infaller i ditt 12:e hus pekar på andligheten och din själsliga utveckling.

Förmörkelsen 25/10 – 6:e huset, förmörkelsen 8/11 – 12:e hus.

⭐️ Detta är den förkortade version av horoskopen som publicerats i Damernas Värld – i tidningen och på sajten. Vill du läsa allt?

I år har jag tillsammans med Hemmets Journal har skapat en stor astrospecial.

 Där hittar du långa detaljerade texter med datum du bör lägga på minnet, vad som kommer att hända vart och ett av stjärntecknen + bonusmaterial och trevlig läsning. Tidningen säljs överallt där Hemmets Journal finns. Enklaste är kanske ändå att beställa den över nätet: www.dintidning.se/astro

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00