ANNONS
PersonuppgifterCookies

Stenbocken Årshoroskop 2022

/

STENBOCKEN

Du kan möta 2022 med avslappnad approach med vetskapen om att de tunga åren ligger bakom dig. Det är glada, löftesrika och roliga energier runt dig nu och det finns till och med sådant som pekar på att du skulle kunna få allt det du önskar.

Pluto befinner sig på de allra sista graderna i tecknet så endast ni som är födda 16-19/1 möter Pluto i år.

Kärlek och relationer

2/1 infaller en pigg nymåne i ditt tecken och Venus finns vid din sida ända fram till den 5/3. Att Venus backar gör januari sällsam och hjälper dig att förstå dig själv. Merkurius backar också vid samma tid kan få dig att minnas det förflutna.

I februari drar du drar till dig bra personer, får uppmärksamhet om du tillåter, även uppvaktning och flirt.

Juni och juli är underbara, idel lycka. Nov/dec har du de bästa förutsättningarna att få det som du drömmer om i kärlek. Du vill ha allt – kärleken, passion, familj, karriär och uppleva lyckan. Att få balans i samtliga områden är kruxet för det kan vara svårt att få tiden att räcka till. Se till att det finns ledig tid så kärleken har möjlighet att uttrycka sig.

Karriär och ekonomi: 

Ditt nya år starar upp i princip omgående med en entusiastisk nymåne redan 2/1. Du som har varit van att streta uppför i motvind och ändå komma ut som segrare möter nu ett helt annat klimat. Men här kommer sötman, harmonin, glädjen och de nya möjligheterna till dig.

Jupiter rör sig ovanligt snabbt igenom Fiskarna 1/1 – 11/5  och är till stor hjälp i kommunikationen och du kan förvänta dig  nya kontakter. Från maj – året slut (med undantag av en kort eskapad tillbaka in i fiskarna till hösten) intar Jupiter en stärkande position i Väduren. Här kan du symboliskt slå rot och växa dig stark. Karriären, ditt generella välmående och inte minst hemmet påverkas positivt.

20/8 träder Mars i ditt arbetshus och stannar hela året vilket är en god hjälp för den som vill bygga upp sin karriär.

Solförmörkelsen 30/4, 5:e huset, aktiverar kärleken, skapandet, fest och samvaron.  Månförmörkelsen 16/5, 11:e hus öppnar dig för nya influenser utifrån.

Förmörkelsen 25/10, 5:e huset och förmörkelsen 8/11, 11:e huset.

⭐️ Detta är den förkortade version av horoskopen som publicerats i Damernas Värld – i tidningen och på sajten. Vill du läsa allt?

I år har jag tillsammans med Hemmets Journal har skapat en stor astrospecial.  Där hittar du långa detaljerade texter med datum du bör lägga på minnet, vad som kommer att hända vart och ett av stjärntecknen + bonusmaterial och trevlig läsning. Tidningen säljs överallt där Hemmets Journal finns. Enklaste är kanske ändå att beställa den över nätet: www.dintidning.se/astro

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00