ANNONS
PersonuppgifterCookies

Tvillingarnas Årshoroskop 2022

/
TVILLINGARNA

Ditt 2022 går igång direkt med generösa Jupiter, möjligheternas planet in ditt karriärhus och här kommer ditt anseende karriärutveckling i fokus. Jupiters energi lyfter dig i yrkessammanhang.

Det är ett löftesrikt 2022 som ligger framför dig Tvillingarna! De första fem månaderna är intensiva men roliga och belönande. Du kommer närmare tryggheten, harmonin och kärleken och acceptansen av det egna jaget.

Kärlek och relationer

Kärleken är evig och du zodiakens glittrigaste person behöver aldrig sakna romantik eller flirt. Det är din styrande planet Merkurius som ger dig denna enorma sociala lätthet, men det är kärlekens gudinna Venus som gör att folk dras till dig. Både Venus och Merkurius är retrograd i  januari. Bäst är att Jupiter lyckans planet är med dig jan – maj, och garanterar fantastiska processer under november, december. Expansion, utveckling, tur och glädje är väntas.

Venus är i ditt tecken under 23/3-18/7 vilket är den roligaste, mest sociala och lättsamma tiden på året. 15/11-10/12 innehåller också glitter och flirt.

Du är extremt mycket i kontakt med Mars i år och sexualitet och attraktion kommer naturligt. Bra på många sätt som du lär dig allt om gränssättning.

Karriär och ekonomi

2022 har du verkligen superstarka planeter med dig som guidar dig igenom den ekonomiska/yrkesmässiga djungeln i år. Att lyckans planet befinner sig i ditt karriärshus säger väl allt? Saturnus närvaro visar att du är medveten och seriös nu och att du ser din potential men också vägen till målet. Årets första fem månader har du stark medvind i dina segel och bör verkligen se till att hålla dig framme och nappa på de erbjudanden och chanser som kommer upp.

Den 30/5 infaller en motiverande, igångsättande och rolig nymåne i ditt tecken som för in livslust och glädje i ditt liv. Det här är din tid på året verkligen.

Merkurius kommer att vara retrograd vid fyra tillfällen 14/1 – 4/2, den 10/5 -2/6 i Oxen, 9/9 -2/10 i Jungfrun, sista sker Stenbocken, 29/12-18/1.

Hösten är rejält utmanande, motiverande och kaxigt. Ifrån den 20/8 och hela året ut befinner sig Mars i ditt tecken, och en stor del av tiden även i retrograd riktning. Här prövas din viljestyrka och motivation.

30/4 aktiverar solförmörkelsen ditt 6:e hus som handlar om arbete och hälsa. Månförmörkelsen 15/5 faller i ditt 12:e hus påverkar din själsliga, andliga utveckling. Till hösten har vi ytterligare en säsong. Solförmörkelsen 25/10 aktiverar det 6:e huset och månförmörkelsen 8/11 som aktiverar ditt 12:a hus.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@astrobloggen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00