ANNONS
PersonuppgifterCookies

Vädurens Årshoroskop 2022

/
VÄDUREN

Det är en stor glädje att få berätta vad ditt 2022 har att erbjuda. Det ar 12 år sedan ditt universum var så generöst, välkomnande och fyllt av glädje och massor av skapandekraft och nytändning finns i dessa stjärnor.

Detta är de nya möjligheternas år och du kan få dina drömmar uppfyllda och lägga grunden till ditt nya sköna liv.

Kärlek och relationer

Det astrologiska året börjar vid vårdagjämningen och så även Vädurhjärtat. Det är i mars du känner livslusten, glädjen återvända. I mars/april finns även pigga Merkurius hos dig med lite glada, flirtiga undertoner och öppnar upp för kontakt.

1 april infaller en motiverande, igångsättande nymåne i ditt tecken. Härligt!

Härifrån kan allt hända! Kärlekens planet Venus tillbringar maj i Väduren vilket tar fram det finstämda och sensuella hos dig.

Venus kallas ju ”lilla lyckan” eftersom hon just skänker tur, attraherar till sig sötma, kärlek och välvilja. Oerhört intressant och välkommet är att även Jupiter alias ”stora lyckan” möjliggöraren och välgångens planet också går in i Väduren den 11/5 för att påverka dig nästan hela resten av året.

Karriär och ekonomi

Januari /februari erbjuder motstånd och tiden passar för att planlägga och förbereda.

I mars månad öppnas slussarna härifrån går du in i ett gynnsamt flöde.

Nu är det tid för självförverkligande här för den som villig att våga satsa.

Visst, som alltid måste du vara din egen lyckas smed – men skillnaden mellan 2022 och andra år är att universum ger efter för din vilja och nya saker, teman och händelser dyker upp på din horisont.

Under våren har vi alla gynnsamma planeter på plats i Väduren. Venus närvaro får relationer att bli smidiga och är en underbar hjälp 2/5 -28/5, Mars ger dig styrka och motivation 25/5 -5/7.

Bäst av allt är tveklöst Jupiter som träder in i Väduren 11/5 och är verksam ända långt in nästa år. Jupiter kommer med tur, lycka och är möjliggöraren som skapar chanser som den företagsamma entreprenören Väduren lätt kan plocka upp.

Mars stannar pga en retrograd period i Tvillingarnas tecken ifrån den 20/8 till en bit in i 2023. Det kan vara en tid när Väduren upplever frustration.

30/4 infaller en solförmörkelse i ditt 8:e hus. Det handlar om djupa kärleksrelationer, intimitet, psykologiska processer och om att dela.  Månförmörkelse 15/5 infaller i ditt 2:e hus som handlar om din ekonomi och värderingar. Till hösten fortsätter utvecklingen och solförmörkelsen den 25/10 aktiverar det 8:e huset och månförmörkelse 8/11 aktiverar ditt 2:a hus.

⭐️ Detta är den förkortade version av horoskopen som publicerats i Damernas Värld – i tidningen och på sajten. Vill du läsa allt?

I år har jag tillsammans med Hemmets Journal har skapat en stor astrospecial.  Där hittar du långa detaljerade texter med datum du bör lägga på minnet, vad som kommer att hända vart och ett av stjärntecknen + bonusmaterial och trevlig läsning. Tidningen säljs överallt där Hemmets Journal finns. Enklaste är kanske ändå att beställa den över nätet: www.dintidning.se/astro

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00