ANNONS
PersonuppgifterCookies

Vågens Årshoroskop 2022

/

VÅGEN

Vinden har vänt! Äntligen väntas stabilt, härligt år när det mesta utfaller precis som du vill ha det. Du får möjlighet att använda hela din färgrika palett och kunna förverkliga dig själv. Yrkesmässig, socialt och privat kommer du få se din stjärna stiga igen. Så ett fantastiskt, innehållsrikt och spännande år ligger framför dig när du faktiskt kan det du önskar på alla nivåer i livet väntas.

Kärlek och relationer

Januari är inte din månad i år så kan du minska kraven och ta hand om dig själv mer är det en bra tid. Venus går baklänges i januari vilket är en viktig period för din inre utveckling. Kanske dyker gamla ex dyker upp i dina tankar eller på din dörr.

I februari är glittret tillbaka i dina ögon igen. Mars erbjuder flera lyckosamma aspekter. Du har så mycket glädje att se fram emot denna magiska vår.

I maj möts Jupiter och Venus vilket är en maxad upplevelse. De befinner sig mitt emot dig och samtidigt också i ditt relationshus.

Mirakulösa, expansiva, generösa Jupiter däremot kommer att vara närvarande i ditt liv från 10/5 -16/5 2023. Ett helt år har du på dig att bygga din lycka.

Förutsättningarna för varaktiga kärleksrelationer optimala och du ger dig hän på riktigt! Minns att man faktiskt kan få allt.

Efter att ha varit maximalt exponerad av Jupiter skulle det förvåna om det finns några singelvågar kvar.

Hela sommaren är underbar, avkopplad och härlig när du mår bra och känner dig till freds med dig själv. Oktober är höstens bästa kärleksmånad och attraktionen är på topp.

Karriär och ekonomi

Merkurius har fyra retrograda perioder under året 14/1 – 4/2, den 10/5 -2/6, den 9/9 -2/10 och den 29/12-18/1.

Igångsättande, motiverande Mars befinner sig i ditt 9:e hus ifrån 20/8 till årets slut! I det 9:e huset vidgar han ditt medvetande och gör dig nyfiken på världen runt dig. Att resa, öka dina kunskaper, kanske genom en vidareutbildning eller kurs är sådant som attraherar dig nu.

Att mirakelgöraren Jupiter är med dig från maj och ett år framöver skapar stora möjligheter att din ekonomi utvecklas på ett riktigt bra sätt under året. Du har medvind i dina segel och skördar framgångar och glädje. Det är troligt att du får flera bra erbjudanden och chanser.

Solförmörkelsen 30/4 aktiverar i ditt 8:e hus och berör delade resurser men också det intima livet och djupa relationer. Månförmörkelse 15/5 infaller i ditt 2:e hus som rör din ekonomi och värderingar.

Solförmörkelsen 25/10 triggar det 8:e huset. Månförmörkelse 8/11 är tillhörigt ditt 2:e hus.

⭐️ Detta är den förkortade version av horoskopen som publicerats i Damernas Värld – i tidningen och på sajten. Vill du läsa allt?

I år har jag tillsammans med Hemmets Journal har skapat en stor astrospecial.  Där hittar du långa detaljerade texter med datum du bör lägga på minnet, vad som kommer att hända vart och ett av stjärntecknen + bonusmaterial och trevlig läsning. Tidningen säljs överallt där Hemmets Journal finns. Enklaste är kanske ändå att beställa den över nätet: www.dintidning.se/astro

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@astrobloggen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00