ANNONS
PersonuppgifterCookies

Vattumannens Årshoroskop 2022

/
VATTUMANNEN

Har inte alla dina drömmar inte infriat sig ännu ska du inte känna dig besviken. 2022 är tveklöst ett dynamiskt, utvecklande och jätteroligt år där vi alla finner mycket att glädjas åt. Fokusera på alla underbara möjligheter som kommer till dig. Låt fantasin flöda och intuitionen föra dig framåt.

Kärlek och relationer

Januari börjar trögt då Venus och Merkurius går baklänges. 9/1 möter Solen Venus och härifrån börjar det kännas riktigt mysigt. Fram med finstassen nu vattenbärare och var beredd på att allt kul kan hända!

1/2 blir månen ny i ditt tecken och din februari är som ett enda stjärnglitter.

Superhärliga kärleksvibbar finns i luften som Mars och Venus färdas samman 20/2 – 15/3. Det här är så välkommet förstås men ack så ovanligt.

Samtidigt möts Solen/Jupiter 5-6/3. Wow! Det anses vara de två mest lyckosamma transiter som finns samtidigt! Kort sagt; det är kärlek i luften och lyckan är inte långt från dig.

Under förra året bearbetade Saturnus den första halvan av tecknet och nu bearbetas den andra halvan. Är du född från den 5/2 eller senare möter du Saturnus under året. Saturnus visar dig sanningen.  Relationer som startar under dessa stjärnor är karmiska och den du möter kanske är den du väntat på hela livet?

Karriär och ekonomi:

Saturnus är med i bilden i år. Han är vår kosmiska lärare; sann och grundlig ger han dig en unik livserfarenhet och mognad. Han hjälper dig att hålla fokus på ditt mål så att du kan sträva framåt och uppnå dina mål.

Bästa hjälpen 2022 är Jupiters närvaro i ditt 2:a hus 1/1 -10/5 som attrahera goda händelser och gör att ekonomin växer. Från 11/5 och året ut berikar Jupiter ditt kontaktnät och vänner.

Mars fastnar Tvillingarna ifrån 20/8 – året ut vilket ger dig styrka och motivation och  främjar din kreativitet och hjälper dig att tänka utanför boxen.

Uranus håller hov i ditt 4:e hus hela året vilket är intressant som han gör dig förändringsbenägen, innovativ och öppen för förslag. Han skapar trender och är ständigt först med de nya coola idéerna.

De karmiska månknutarna aktiverar din s k livsaxel – ditt hem och din karriär. Om du lägger manken till kan du förvänta dig ett gott resultatberöm, belöningar och förbättrad ekonomi genom det arbete du lägger ner. Självklart öppnar det upp möjligheter för ditt hem och din familj också.

Solförmörkelsen 30/4 aktiverar 4:e hus vilket ger stabilitet och utveckling på hemmafronten.

Månförmörkelsen 15/5 aktiverar ditt 10:e hus och framgång i karriären.  Förmörkelsen 25/10, 4:e huset  och förmörkelsen den 8/11, 10:e huset.

⭐️ Detta är den förkortade version av horoskopen som publicerats i Damernas Värld – i tidningen och på sajten. Vill du läsa allt?

I år har jag tillsammans med Hemmets Journal har skapat en stor astrospecial.  Där hittar du långa detaljerade texter med datum du bör lägga på minnet, vad som kommer att hända vart och ett av stjärntecknen + bonusmaterial och trevlig läsning. Tidningen säljs överallt där Hemmets Journal finns. Enklaste är kanske ändå att beställa den över nätet: www.dintidning.se/astro

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00