ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop – Vecka 1

/
⭐️ Väduren

Igår kväll, i söndags, inföll en nymåne i Stenbockens tecken vilket aktiverar ditt 10:e hus där även Venus, Pluto och Solen befinner sig. Det jordiska temat blir övertydligt där som det 10:e huset lyder under Stenbocken. Hm, praktiska ting, pengar, jobb och stabilitet är vad horoskopet andas. Det här får oss att rikta blicken emot framtiden och allt fantastiskt vi ska uträtta under 2022 för detta här är året när du, käraste Vädur kommer på fötter och gör en omstart. Men.. det behöver inte ske alldeles omedelbart. Det går bra att dra täcket över huvudet och fundera vidare på hur du ska gå till väga. Eftersom din styrande planet Mars är i  kvadratur till Neptunus ger horoskopet dig underbyggnad för det, man kanske till och med kan dra det så långt att säga att det är en rekommendation att bida sin tid och kanske mer aktivt arbeta med affirmationer och attraktionslagen.

Årshoroskop Väduren

⭐️ Oxen

Ditt nya år smyger i gång sakta och fint utan några stora åthävor men detta stilla lunk kommer inte att vara för evigt.

Venus är fortfarande retrograd och kommer att vara det nästan hela månaden och det sätter en viss sordin och eftertänksamhet och det är nog djupa tankar du går och kanske funderar du över vad som är viktigt för dig.  Igår kväll, i söndags, inföll en nymåne i Stenbockens tecken vilket stimulerar ditt 9:e hus – m a o – nyfikenheten, lusten att uppleva, lära in och utvecklas på alla nivåer, intellektuellt, andligt och höja sina kunskaper. Kanske är detta tiden du funderar över vilka karriärmässiga steg som är bäst att ta under året? Under dessa stjärnor föds nya idéer och detta är ett optimalt tillfälle att sätta igång nya projekt, jobb eller hitta andra sätt att utvecklas.

Årshoroskop Oxen

⭐️ Tvillingarna

Heta Mars är mitt emot allt som är du och dundrar fram igenom ditt relationshus. Frågor, känslor och tankar runt kärleken kommer att ta upp ditt sinne under det kommande månvarvet.  Det här kan förstås få fart på känslorna och vissa kan tända till och känna sig motiverande att ha en relation. Men det här är en ganska hetsig energi som kan leda till osämja och bråk. Att Mars nu är i kvadratur till Neptunus är inte heller ett bra tecken. Det kan ibland innebära att någon inte talar sanning eller att avsikten inte är ärlig. Något är otydligt och i värsta fall oärligt.

Igår kväll, i söndags, inföll en nymåne i Stenbockens tecken och ditt 8:e hus vilket indikerar att det kommande månvarvet är av den känslomässiga sorten och att du kommer att behöva bearbeta dina relationer. Att Venus fortfarande är retrograd och dansar med Pluto är ett annat sätt att uttrycka passionen som finns med i bilden men även hur viktigt det är att vara sann med varandra. Roligt nu är Merkurius nya position i lufttecknet Vattumannen. Härligt att få tillbaka flödet och snabbheten i kommunikation och tankar.

Årshoroskop Tvillingarna

⭐️Kräftan

Åh, vad härligt att vara du nu Kräftan! Ett helt nytt år ligger framför dig och detta 2022 kommer att ge dig medvind i dina segel.

Igår kväll, i söndags, inföll en nymåne i Stenbockens tecken vilket aktiverar ditt 7:e hus och dina relationer. Det som sker nu kan vara en fingervisning om hur det kommande året kan komma att utveckla sig. Det är så mycket mysig energi i ditt horoskop nu. Att Venus är retrograd och Pluto också finns med i mixen antyder att saker och ting inte bara är enkelt.  Känslomässiga konflikter kan förekomma. Det kan komma en skugga mellan dig och din vän, eventuell kan stress eller en ansträngd känsla uppstå. Eventuellt är din mer distanserad äan annars och gör sig känslomässigt eller fysiskt otillgänglig. Du ska inte bry dig om att försöka fixa det här problemet utan låt det komma av sig själv. Allt blir bra i slutet av månaden när du har de mest underbara transiter.

Årshoroskop Kräftan

⭐️Lejonet 

Igår kväll, i söndags, inföll en nymåne i Stenbockens tecken vilket aktiverar ditt 6:e hus och sätter fokus på ditt arbete, dina dagliga vanor och din hälsa. Det där får ju mig direkt att undra vilka nyårslöften du gav dig själv i år? Det här kommer att vara ett toppenår för dig att ta stora yrkesmässiga steg.

Årets första månad kommer inte att ge 2022 rättvisa eller en sann bild över av hur hela året kommer att gestalta sig – för det finns för många hinder i vägen för att vi ska kunna se klart. Å ena sidan har vi både Venus och Uranus som går retrograd, men 14/1 kommer även Merkurius att ansluta sig till den retrograda skaran. Men var värre är just den här veckan är att Mars befinner sig i kvadratur till Neptunus vilket kan handla om att något är bedrägligt. Att vi inte kan se hela sanningen i bilden.

Årshoroskop Lejonet

⭐️ Jungfrun

Att din styrare Merkurius har trätt in i ett tecken där han passar och trivs gör att relationerna till alla människor känns lättare.

Igår kväll, i söndags, inföll en nymåne i Stenbockens tecken vilket aktiverar ditt kreativa 5:e hus. Wow! Hela fyra planeter i detta hus vill väl alla ha! Det sätter fart på allt som är roligt, som öppnar hjärtat och som är gemenskap, glädje, kärlek och gemenskap. Underbart! Som att inte det vore nog kommer Jupiter nu att befinna sig i ditt sjunde hus under flera månader! Underbart! Det är kommer att göra susen för kärlekslivet och ja, det är bra för allt. Ditt självförtroende och personliga utveckling också. Så, vad gör väl det då att vi har ganska knepiga transiter här och nu. De är kortvariga och snart över. Mars kvadratur Neptunus kan ge en bedräglighet till bilden och att det kan vara bra att tänka efter innan man agerar.

Årshoroskop Jungfrun

⭐️Vågen

Igår kväll, i söndags, inföll en nymåne i Stenbockens tecken vilket aktiverar ditt 4:e hus vilket förstås är din privata sfär, grunden för ditt varande och ditt hem. Nymånen sätter på många sätt tonen till hur det nya året kan komma att utveckla sig och för din del ser det helt underbart ut. Det här är du så väl värd Vågen! Man brukar ju säga att Venus retrograd inte är det bästa för kärlekslivet. Men nu möts Venus och Solen i konjunktion och det är ett underbart tecken. Passa på att hålla dig framme! Detta kan ge underbara möten av romantisk karaktär eller kanske bara skapa lycka och mys i ditt hem och din befintliga relation. Det enda ”hotet” mot den totala lyckan just den här veckan är Mars möte med Neptunus som kan vara både bedrägligt och förvirrande.

Årshoroskop Vågen

⭐️ Skorpionen

Det är inga supertransiter den här veckan Skorpionen så du kan ta det lugnt och behöver nödvändigtvis sätta ribban alltför högt och ställa krav på dig själv.

Det går så bra att puttra på ett tag till och faktiskt ta det ganska lugnt.  Det är din klassiska styrare Mars är bildar nu kvadratur till Neptunus som ger diffus och lite suddig bild till allt som händer och sker nu.

Det är viktigt för dig att du känner in och känner efter och litar på dina känslor och impulser och tar dig själv på allvar. Ska jag sticka eller stanna är frågan? Igår kväll, i söndags, inföll en nymåne i Stenbockens tecken vilket aktiverade ditt kommunikativa 3:e hus som handlar om att kommunicera, tala med och kontakta människorna runt dig. Här kommer väne Venus att möta Solen så det är i det sociala livet och dina möten om du når den största glädjen den här veckan. Det är så pass fin energi att det till och med skulle kunna innebära förälskelse och romantik. Det minsta du kan förvänta dig är attraktion. Lite härligt trots allt att sådant kan förekomma i vintermörkret.

Årshoroskop Skorpionen

⭐️ Skytten

Mars dundrar fram igenom ditt tecken och skapar som vanligt aktivitet var än han drar fram så det är förstås inte troligt att du kommer att ha en händelselös vecka. Men under hela veckan kommer Mars allt mer att närma sig en exakt kvadratur till Neptunus vilket kan orsaka rejäl förvirring, sända ut irrbloss dvs saker som för dig att tro något som sedan visar sig inte vara sant. Varning för bedrägliga personer med andra ord, Här kära Skytten är det bra om du är tydlig med var dina gränser går.

Igår kväll, i söndags, inföll en nymåne i Stenbockens tecken vilket aktiverar ditt ekonomiska 2:a hus. Coolt. Nymånen aktiverar samtidigt också fem planeter i jordtecken så det är tydligt att det är din ekonomi och praktiskt arbete som den här måncykeln kommer att handla om.

Det tar alltid något dygn efter en nymåne fram till dess ”månen föds” dvs vi kan se den första strimman ljus på himlen och energin kan manifestera sig.

Årshoroskop Skytten

⭐️Stenbocken 

Käraste Stenbock, du har ett riktigt utvecklande och bra år att se fram emot. Nu händer verkligen allt med dig och i dig och du kan känna dig nyfiken, social och välkomnande till livet, vänner och kanske även okända människor.  Det är det alldeles ovanligt starka Stenbockstemat som under denna vecka kommer att göra underverk  med dig och du hamnar i fokus på alla tänkbara sätt. Igår kväll, i söndags, inföll en nymåne i Stenbockens tecken vilket aktiverar ditt 1:a hus och man kan inte säga annat än att det är en helt fantastisk vecka du har framför dig. En nymåne i ditt tecken är ju som alltid en stor sak. Den står för en nystart, i det här fallet även för kärlek, förälskelse och kanske även passion. Venus kommer att mötas med Solen och detta kan ge just den här underbara känslan. Mars och Neptunus möts i en kvadratur här så spela inte ut alla dina kort på en och samma gång. Vänta och se lite hur allt utvecklar sig.

Årshoroskop Stenbocken

⭐️Vattumannen

Vi får nu uppleva att dina bägge styrande planeter Saturnus och Uranus som i julas hade sitt sista exakta kvadratur glider isär, och det går undan ganska hastigt.. Med andra ord så lättar tyngden som mången Vattubärare må kan känt ganska omgående.

Det är en pigg och glad känsla som börjar spira i ditt horoskop via Merkurius pigga närvaro i ditt tecken. Han är den första av anlända till ditt tecken och bana väg till allt det roliga som ska äga rum i ditt tecken lite längre fram här denna vårvinter.

Igår kväll, i söndags, inföll en nymåne i Stenbockens tecken vilket aktiverar ditt 12:e hus.

Detta hus handlar ju om att saker och ting inte ännu till fullo är färdiga inom dig, att du har ytterligare två veckor kvar att planlägga och fundera till dess Solen anländer till ditt tecken. Men Stenbocksmånen är ändå kraftfull och den knyter an till Saturnus som under året kommer att färdas igenom ditt tecken. Det är praktiska ting som ska planläggas och ordnas detta år.

Årshoroskop Vattumannen

⭐️Fiskarna

Igår kväll, i söndags, inföll en nymåne i Stenbockens tecken vilket aktiverar ditt 11:e hus som ju handlar om att nå ut till större grupper, vidga sitt kontaktnät. Precis vad du behöver Fiskarna. Att nymånen aktiverar hela fem jordplaneter pekar på att det är dags att ta tag i det praktiska, ta livet lite vid hornen så att säga och se till att det händer påtagliga saker.

Jag är känner mig snudd på överlycklig att få skriva ”Lyckos Dig Fiskarna”. Nu har Jupiter äntligen hunnit manifestera sig ordentligt i Fiskarna och kommer under den här veckan att åter att nå 2° graden i tecknet, där han befann sig i somras och här kan processer som drog igång då återtas eller nå sin kulmen. Jag ser att många läsare misstror processen och tänker att det här är för bra för att vara sant! Vad du gör, tänk inte så Fiskarna. Följ ditt hjärtas röst, tänk på attraktionslagen och minns att dina tankar manifesterar din sanning och under de kommande fem månaderna kan du förverkliga dina drömmar och önskningar. Under denna vecka aktiverar Mars Neptunus i kvadratur och ser till att det blir full rulle i ditt tecken.

Årshoroskop Fiskarna

Läs också Jupiter i Fiskarna 

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@astrobloggen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00