ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop – Vecka 5, 2022

/

Det är många som tycker att den 1 februari är en dag värd att firas. Här infaller en superinspirerande nymåne i Vattumannens tecken. 

Samtidigt infaller den keltiska högtiden Imbolc, Saint Brigids dag. 

Kristet är detta Kyndelsmässoafton  – ljusmässan.

Men detta är också starten på det det kinesiska nyåret! 2022 är Tigerns År. 

⭐️ VÄDUREN

Det är så härlig vecka du har framför dig Väduren. Du vet ju att dina krafter tillvaratas på bästa sätt när dins styrare Mars befinner sig i Stenbocken. Han är ju exalterad där och blir oslagbar typ. Rikta din vilja Väduren! Du kommer få som du vill med allt! Där i Stenbocken och ditt karriärhus finns även Venus, Merkurius och Pluto. Ett riktigt kraftfullt gäng. Merkurius kommer att vända rätt den 4/2 och därifrån är inte en endaste planet retrograd. Hurra! Framtiden ligger som en blank spegel framför dig. Inga hinder – fullt ös bara.

På tisdag morgon väntar vi en pigg nymåne som infaller i ditt 11:e smarta 11:e hus. Här kan du komma ut och påverka många människor – exemepvis genom skrivande eller konst.

Det kan ju vara att du lägger upp ett inlägg i sociala media som får mycket spridning exempelvis.  Det här är en positiv nystartsvecka som för med sig mycket kaxig och igångsättande energi via alla aspekter till Uranus kan ge oss smarta idéer.

⭐️ OXEN

Vi har hela fyra planeter som samlats i Stenbocken och i trigon till allt som är du – vilket skänker dig stabilitet och självförtroende.  Gudinnans Venus bana vände direkt i lördags! Nu sägs hennes energi vara förhöjd. Jag anar att det passar dig perfekt Oxen för det ökar din attraktionskraft och detta med kärlek kan komma att fungera väldigt bra just nu. Mars jagar efter Venus och även han är starkt placerad. Wow..

På tisdag morgon infaller nymånen i ditt 10:e hus, som står för karriär och anseende. Wow! Det drar ihop sig till en riktigt utmanande och faktiskt spännande vecka både yrkesmässigt och emotionellt. Nymånen i ditt 10:e hus att din ambition att lyckas stiger i höjden.  Spelar du dina kort rätt under den kommande månaden så kan du på kort tid förändra din situation helt. Det är lite gambling över det hela – våga och vinn Oxen. Härifrån bör karriären och dina mål vara i fokus. Att Uranus finns med i bilden gör att många av er önskar sig ett friare liv, vill fritt kunna råda över sin tid och inkomst. Ta fram entreprenören i dig och tänk fritt. Lösningen är inte långt borta.

⭐️ TVILLINGARNA

Käraste Tvillingarna! Det är så mycket klokskap och utveckling att hämta i dessa stjärnor. Du går emot en tid när du kommer att kunna förverkliga dig själv. Viktigast nu är faktiskt att gå in i dig själv och ta reda på vilken din innersta önskan är. Det kan faktiskt vara svårare än man tror att göra det. Men du har Mars, Venus, Merkurius och kaxiga Pluto till dig hjälp i ditt 8:e hus.

På fredag vänder Merkurius rätt och just i den stunden visar han sig i sin allra starkaste vision. Vi vet ju från den gamla mytologin att Merkurius var den enda som kunde besöka Pluto i Hades och komma ut levande därifrån. Du har ett sådant tillfälle här och nu. Använd det!

Natten till tisdag blir månen ny i Vattumannens tecken och ditt läraktiga, nyfikna 9:e hus. Det är dock först natten till torsdag som månens första strålar bryter igenom och den nya månen ”föds”. Ditt väsen fylls med en krispigt pigg och fräsch nystartsenergi. Med Nymåen i ditt vetgiriga 9:e hus väcks upptäckarlusten och du vill mer. Du befinner dig i ett generöst flöde när jag misstänker att din hjärna går på högvarv. Många kloka, originella och kanske tokiga idéer kan komma till nu.

⭐️ KRÄFTAN

Det är en kraftfull tid för dig nu Kräftan när hela fyra planeter dundrar fram igenom ditt relationshus och förstås mitt emot allt som är du. Intressant nog så är de energin hos åtminsone tre av dem förhöjd nu. Venus är stark som hon precis har vänt direkt, Mars är alltid cool i Stenbocken eftersom han är exalterad i den psoitionen och Merkurius är ju precis på vippen att vända direkt! Det sker den 4/2 och detta gör att han blir ytterst intensiv. Ni kanske tror att det ska lugna sig med retrograden nu? Icke! Det är nu han är som värst. När det gäller relationer, din attraktionsförmåga och personliga charm är också förhöjd nu. Förmodligen kan du få hjärtat att smälta på precis vem som helst.

På tisdag morgon infaller en ovanligt kraftfull nymåne i Vattumannens tecken och den landar enligt solteckenastrologin i ditt 8:e hus som är ett lite känslomässigare hus än de andra. Hemligheternas kammare brukar det kallas som detta hus  representerar själens djup, intimitet, tabun och delade tillgångar.  Andlighet och det ockulta kan också räknas hit.

⭐️ LEJONET

Jag har sett många dystra Lejon i min mottagning under senaste tiden. Det har varit för mycket Saturnisk närvaro – med alla de begränsningar, käppar i hjulet och oflyt som den planeten erbjuder. Därför är det extra roligt att få beskriva den här veckan för dig, käraste Lejon. Det är massor med positiva saker som händer i ditt horoskop den här veckan och du kan komma att känna dig lite pånyttfödd och revitaliserad.

Tisdagens nymåne infaller i ditt 7:e hus, relationshuset, enligt solteckenastrologin. Nymånen aktiverar dig och härifrån kan du få saker att hända som du verkligen ser fram emot. Tvåsamhet, flirt och attraktion på agendan nu.

Det är väldigt massiv påverkan ifrån Stenbockens tecken nu som hela fyra planeter befinner sig där. Intressant nog är de alla i ”förhöjda” positioner och är kraftfullare än annars. Mars är exalterad i Stenbocken,  Venus är förhöjd i sin energi för att hon precis vänt direkt. Retrograda Merkurius är på vippen att vända, det gör han på fredag och är extra intensiv nu som han är stillastående i skyn. Dessa välpumpade planeter befinner sig i ditt arbetshus så det kommer att hända massor på det området nu.

⭐️ JUNGFRUN

Det är massivt pådrag inne i Stenbockens tecken och ditt ditt kreativa 5:e hus kommer att bli rejält boostat. Det femte huset kallas ju glädjehuset eftersom det påverkar allt som är kul. Det kan handla om skapande, om förälskelse, om gemenskap, fest mm. Där befinner sig nu Mars, Venus, Merkurius och Pluto – och de är alla i trigon till allt som är du. Wow Jungfrun. Det ger förstås en härlig stämning till ditt liv och man anar att glädjen, charmen och glimten i ögat kommer att infinna sig.Det här ger så bra energi till dig. Mest intressant för dig är förståsatt din styrande planet Merkurius vänder direkt på fredag och att hans energi är förhöjd nu igenom att han är stationär (stillastående i skyn) hela veckan. 

På tisdagmorgon blir månen ny i ditt 6:e hus vilket pekar på arbete, dagliga vanor och hälsa. Nu, du tillhör ju den flitiga sorten helt naturligt men det kan ändå vara skönt att få en liten puff som för dig framåt.   Du vill självklart utvecklas och ta steg framåt yrkesmässigt. Det är dock inga små krav som du har på dig själv nu. Sådant som rutiner, sömn, träning är viktigt för att du ska hålla ihop allt.

⭐️ VÅGEN

Det är en spännande och glittrig vecka du har framför dig med hela fyra planeter som dundrar fram igenom ditt hemkära 4:e hus.  Som Venus bana precis vände direkt kommer din styrare Venus att ta ledningen och spela den kvinnliga huvudrollen i den här filmen. Man anar att din attraktionskraft ökar hur mycket hur som helst och vi andra undrar förstås avundsjukt hur du hinner du med att charma alla? Den manliga kraften står förstås Mars för. Han är exalterad i Stenbocken och jagar efter Venus. Härligt! Det ser ut som att kärleken blomstrar upp nu!

Under tisdagen infaller en pigg nymåne i Vattumannens tecken – ihop med Saturnus. Det innebär en liten verklighets check up. Man kan inte bara sväva iväg och tro att allt ska lösa sig av sig själv säger Saturnus. Vid nymånen bildas också många aspekter till Uranus vilket ger ett stänk av snille till det hela. Lite gudomlig inspiration. Nymånen infaller i ditt kreativa 5:e hus så om du är en skapande människa kan du använda dig av den här innovativa energin.

⭐️ SKORPIONEN

Hela fyra planeter rör sig igenom Stenbocken nu och intressant nog är åtminstone tre av dem i förhöjda lägen där deras energi blir extra potent. Venus bana har precis vänt så hon är dödligt sexig, kreativ och attraherar till sig så det står härliga till.

Mars är alltid superproduktiv i Stenbocken.  Det är så mixade bud här med hårda och tuffa energier som möts med mjuka och sinnliga. Merkurius är stationär (dvs stilla stående i skyn) och därför en riktig värsting i denna stund. Din förmåga till kommunikation är förhöjd. Det blir lätt att nå fram till människor och deras hjärtan nu. Du är i ditt esse. Bäst är dock att avvakta med att göra affärer tills dess vi ser att alla planeter rör sig stadigt framåt. Det innebär nästa vecka det. 

Tisdagens nymåne infaller i ditt fjärde hus och gör dig uppmärksam på ditt hem, din familj och dina egna inre behov. Det är en synnerligen intressant nymåne eftersom Saturnus är i konjunktion här. Han har alltid många allvarliga sanningar han vill leverera och få oss människor att inse. Men samtidigt bildas aspekter till Uranus också vilket skulle kunna erbjuda lite genialiska lösningar, snilleblixtar och faktiskt hjälpa dig att komma igång med något roligt och upplyftande.

⭐️ SKYTTEN

Det är en inspirerande tid vi lever i – fylld med optimism faktiskt och du kära Skytten är förstås inte sen att plocka upp den vibben. Venus, Mars, Merkurius och Pluto befinner sig alla i ditt andra hus nu. 4/2 vänder Merkurius direkt dessutom. Sammantaget är detta pådrag oerhört inspirerande och god hjälp för den som vill tjäna pengar, förverkliga sina drömmar, skapa, göra något eget och komma vidare i livet.

Tisdagen bjuder på en intressant nymåne som infaller nära Saturnus – men i ditt kommunikativa 3:e hus Skytten. Grundad, realistisk och genialisk är vad du kommer vara nu. Samtidigt bildas här trigoner och kvadraturer till Uranus som kan ge genialiska idéer och en hint om framtiden. Du kan ha ett eller flera viktiga samtal här som är riktigt positiva. Mitt tips till dig Skytten är att inte hålla tillbaka det genialiska, gudomliga i dig. Våga säga vad som kommer till dig utan filter. 

⭐️ STENBOCKEN

Det är verkligen fullt ös i ditt tecken nu Stenis! Vackra Venus vars bana nyss har vänt glider är där. Hennes energier sägs vara förhöjda nu – så vad kan vi förvänta oss av dig?  Att du förför varende kotte som kommer i din närhet skulle jag tro att det innebär. Att människor dras till dig. Att det finns massor av kreativitet, musik och glädje med i bilden. Mars hänger som alltid hack i häl efter Venus och hoppas som alltid på ett möte. Dessa två i samma tecken skapar väldigt bra energi.  Tisdagen bjuder på en härlig nymåne som infaller i ditt 2:a hus. Härligt! Förhoppningsvis  fylls ditt väsen med livslust och nystartsanda. Unna dig att vara spontan och göra någonting som inte tillhör ditt dagliga schema. Gå lite utanför dina rutiner och se till att ha kul. Det kan vara vad som helst! Även en enkel grej som att träffa en kompis och ha kul kan ge massor. 4/2 vänder även Merkurius bana direkt och härifrån befinner vi oss i en tid när alla planeter rör sig framåt och en härlig utveckling och optimism tar vid.

⭐️ VATTUMANNEN

Det är din tid på året Vattenbärare är inne! Solen, Månen och Saturnus i ditt tecken är du naturligtvis den naturliga medelpunkten och många av er fyller år nu i dagarna. Grattis! Sociala du njuter av alla möten och möjlighet att diskutera de senaste händelserna. Det är en härlig period som ligger framför dig med alldeles lagom fördelning mellan jobb och det privata livet. Du tycks må väldigt bra nu.

Veckans stora tilldragelse, tisdagens nymånen  infaller kl 06:49 på morgonen och ett nytt fräscht månvarv ligger framför dig. Att det är din nymåne gör det hela speciellt för dig. Detta är ditt personliga nyår – ett startskott och ett avstamp.

Härifrån tar livet dig ut på intressanta vägar. Du kan se fram emot ett fantastiskt månvarv när underbara ting kommer att ske. Venus bana har precis  vänt och 4/2 vänder Merkurius rätt och vi befinner oss i en tid med väldigt höga energier och snabba växlingar.

⭐️ FISKARNA

Du lyckliga människa får vara med om att Jupiter din klassiska styrande planet fortsätter sin vandring igenom ditt tecken. Denna vecka välsignar han väl en 7-8 graden lite extra. Gränslösa Jupiter ser till att allt han är i närheten av blir bättre. Nu på färden igenom Fiskarna du och din personliga utveckling som kommer i blickfånget. Det är ditt liv som blir bättre. Försök fånga möjligheterna och chanserna när de fladdrar förbi.

1/2  infaller en nymåne i ditt andliga 12:e hus. Härligt! Det kommande månvarvet blir extra öppen, andlig. Du kommer i kontakt med det är heliga osynliga som dina drömmar är vävda av. Be universum om hjälp att förstå din vandring på jorden och vad ditt innersta väsen vill.

Venus har precis vänt och den kära Merkurius kommer att vända och gå direkt, dvs framåt ifrån den 4/2. Tjoho Världen! Båda dessa planeter är väldigt intensiva i sin energi nu.

10

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00