ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop – Vecka 8

/

⭐️ Väduren 

I fredags gled Solen in i Fiskarnas tecken och ditt 12:e hus. Pust! Det finns två vägar att gå med detta; gasa eller bromsa? Vilken av de två väljer du? Om du har råd och möjlighet varva ner och unna dig lite välförtjänt paus ifrån alla yttre krav gör du dig själv en tjänst. Nu är Solen, Jupiter och Neptunus i ditt andliga 12:e hus – där drömmarna vävs. Tillåt dig att ta det lite lugnare, kanske delta gärna i yoga, healing och meditationer. Ge din själ andlig spis och låt kroppen få vila och omedelbart omhändertagande. Allt ifrån skönhetsbehandlingar och massage till sömn och nyttig kost är välkommet.

Mången Vädur har redan tappat tålamodet bara av att läsa det ovanstående och blivit rastlösa. Va? Ska livet bara vara en jobbig transportsträcka nu? Nejdå, alla behöver förstås inte utnyttja pausen. Väljer du att gasa på? Venus och Mars färdas sida vid sida igenom din karriärhörna och du kan göra väldigt bra ifrån dig nu på flera områden – karriär, kreativitet och kärlek är områden som det går extra lätt med.

Den som ska söka jobb eller visa sig på styva linan på annat sätt har lätt att få gehör nu. Du har lätt att få saker att hända, vilja komma vidare. Tiden är perfekt för den som vill jobba undan, bli klar och gå till nästa fas.

⭐️ Oxen 

Efter en intensiv månad när jag anar att nästan allt har handlat om prestation, arbete, karriär och pengar så bromsas tempot faktiskt in och vi träder in i en vänligare, mysigare och mjukare tid. I fredags gick Solen in i Fiskarnas tecken och enligt solteckenhoroskopet också ditt 11:e hus som har med grupper och möten med människor att göra. Det här är en perfekta tillfället för att skapa nya relationer, eller närmare relationer till vänner och kollegor. Merkurius lämnar ”skuggfasen” nu, bildar kvadratur till Uranus och blir här kan du få se hur det rasslar till i informationsflödet och i dina sociala mediekanaler. Snilleblixtar, bra idéer, klockrena kommentarer väntas. Det kan också vara ett superbra tillfälle att söka jobb och göra gott intryck på tilltänkta nya arbetsgivare. Din styrande planet Venus färdas även denna vecka sida vid sida med Mars. Wow! Det kan handla om kärlek, kreativitet och mys nu. I mitten av veckan bildas en sextil mellan dem och Neptunus och detta kan skapa en alldeles särskild magi. Vissa Oxar får kanske till och med vara med om att känna hur två själar kan mötas i total förståelse och kärlek uppstå.

⭐️ Tvillingarna 

I fredags bytte Solen tecken lyser nu upp Fiskarnas tecken och samtidigt också ditt 10:e hus som handlar om din karriär, ditt anseende och din sociala position. Här kommer Solen, Jupiter och Neptunus att mötas under våren vilket är stort eftersom det kan leda till optimal utveckling. Jag säger det till dig redan nu om du vill planera dina drag i förväg. Den som önskar stiga i graderna har alla chanser här framöver.

Härifrån kommer att vara väldigt lätt för dig att bli sedd och hörd. Din styrande planet Merkurius kommer på torsdag att lämna ”skuggafasen” och bildar under fredagen en kaxig kvadratur till Uranus. Ja, den här transiten kan vara lite lurig. I bästa fall är den god rakt igenom och kan leda till att den som skriver ett glödande inlägg blir viral på nätet eller att du får genomslag med vad som helst annat. Nyckelorden är genialitet, plötslighet, uppmärksamhet. Baksidan av transiten kan vara chock så följ inte varje impuls töj inte för långt på gränserna. Ja, när Uranus är med i bilden kan man drabbas av idéer och alla av dem är inte värda att visa upp.

I mitten av veckan bildar Venus, Mars en sextil till Neptunus vilket kan ge upphov till ganska förvirrande känslor. De kan vara kärleksfulla, mysiga och det är en underbar tid för att lära känna nya människor, knyta kontakter, mingla.

⭐️ Kräftan 

Jag förmodar att fredagens enerigskifte var välkommet. Nu tonas den stressiga, effektiva energin som pågått i flera månader ner och här kan det uppstå en välbehövlig respit. Det vattnets element som dominerar nu och du kan slappna av och känna dig lite hemma. Solen lyser nu upp Fiskarnas tecken och ditt 9:e hus och det är en öppnare energi som tar över. Kanske du vill få tid över att förkovra dig i något som du verkligen är intresserad av oavsett om det är intellektuellt, andligt eller geografiskt. Frihet, resor, att vidga sina vyer tillhör definitivt 9:e huset. Det gör också alla sorters kultur, upplevelser, kurser eller annat som gör att ditt medvetande höjs och utvecklas. Nu skriker din själ efter andlig spis och du gör klokt i att tillfredsställa dessa önskningar. Om du har möjlighet att styra din tid eller kanske ta ut en semestervecka är din lycka gjord.

En resa eller åtminstone lite avkoppling när du kan strosa runt lite som du vill passar perfekt. Alla Kräftor berörs såklart av att Venus och Mars är i konjunktion och rör sig igenom det 7:e huset för relationer. De Kräftor som är födda mellan den 12-22/7 blir ju direkt speglade av de bägge kärleksplaneterna. Att de dessutom bildar sextil till drömska Neptunus gör att dina nära relationer blomstrar och att kan underbara ting ske. Det är kärlek i luften nu.

 ⭐️ Lejonet 

De som är födda i början av Lejonet har redan varit med om Saturnus begränsningar i ett helt år och kan pusta ut lite. Nu befinner sig Saturnus i mitten av ditt 7:e hus och hans stränga skugga kan komma att falla över alla Lejon vilket inte är det roligaste att uppleva. Det är främst i relationer, kärleken och närheten till andra som svårigheter kan uppstå. Känslan kan vara att avståndet människor emellan ökar och att det är svårt att nå fram.

Merkurius lämnar under torsdagen” skuggfasen” och är nu fri i sitt uttryck vilket förstås är jättebra!  Under fredagen möter han Uranus i kvadratur och härifrån kan genombrott och oväntade saker hända. Ett samtal kan ändra allt!

Att Solen, Jupiter och Neptunus nu lyser upp ditt 8:e hus (vilket närmast kan beskrivas som det innersta rummet, ditt själsliv) ger stor lättnad. Det är inte för intet denna del av horoskopet kallas för ”hemligheternas kammare”. Det är här de djupaste känslorna dväljs. Att ljuset nu träder in här innebär är superbra och allt talar för genombrott, vändpunkt och att glädje sipprar in. Kanske till och med så pass mycket att du tydligt kan känna glädjen i Venus och Mars konjunktion?

⭐️ Jungfrun 

I fredags gick Solen in i ditt 7:e hus, relationshuset och vips så blev allt så mycket roligare.

Eller kommer att bli det inom kort. Det är ju trots allt en hel månad som Solen, Jupiter och Neptunus kommer att befinna sig i det läget. Underbart! Det är så pass härlig energi nu att man kan fråga sig om det är en god fe som viftat med sitt magiska trollspö över ditt horoskop? Ifrån en övereffektiv period när man anar att du behövt hålla ett tufft jobbfokus och haft stress runt dig till detta. Se fram emot en maxad vecka. Din styrande planet Merkurius kommer ut ur skuggan nu och möter under fredagen Uranus i kvadratur. Där finner vi det fria uttrycket eller möjligen genombrottet. Mars och Venus fortsätter sin färd, sida vid sida igenom ditt härliga ditt lekfulla och passionerade 5:e hus som har med glädje, lek och skapande att göra. Oh! Det här låter hur kul som helst! Vad kan man säga Jungfrun? Det är viktigt att du medverkar i det här fantastiska och ser till att komma ut och möta folk, prata och uttrycka dig. Må kraften vara med dig så att du orkar med uppmärksamheten när din sociala stjärna stiger i höjden.

⭐️ Vågen 

Solen har trätt in i ditt sjätte hus där redan Jupiter och Neptunus väntar. Hm, med andra ord så kommer fokus att ligga på rutiner, ditt mående, kosten, träningen och förstås arbetet. Bra där Vågen. Du kan se fram emot en väldigt fin utveckling.

Uranus får muskler den här veckan och därför kan man inte utesluta att helt oväntade ting äger rum.

Efter alla vedermödor som Venus, din styrande planet fått vara med om i och med retrograden har hon äntligen lyckats få ihop det med Mars! Det är ytterst ovanligt att se de två färdas så nära samman under så lång period som nu. Nästan en hel månad! Wow!

Detta får ju oss astrologer att misstänka att ditt kärleksliv kan påverkas på ett liknande sätt. Under veckan bildar Mars och Venus en sextil till Neptunus –  vilket är lite farligt eftersom omdömet kan bli lite blurrigt. Å andra sidan är det kanske lika bra att det får vara så? Kärleken kanske inte vill att man ska granska den för noga i sömmarna? Det är ju det du är lite berömd för.  Om du vill komma din hjärtevän närmare kan det här vara det perfekta tillfället att göra det. Baksidan av Neptunmöten kan vara luringar – så använd ditt sunda förnuft här. Om du tycker att något du får höra verkar överdrivet, konstigt eller skumt – så är det nog precis så det är.

⭐️ Skorpionen 

I fredags gick Solen in i Fiskarnas tecken och ditt levnadsglada, kreativa och faktiskt också rätt sexiga femte hus där redan Jupiter och Neptunus väntar. Wow! Härifrån kommer vattnets element att dominera skeendet totalt – vilket förstås passar dig perfekt kära Skorpion.  Det är hur härligt som helst för den som drömmer om ett genombrott på relationsfronten har möjlighet att få uppleva kärlekens mirakler nu. Det samma gäller den som är kreativ och skapande. Det är bästa tiden att släppa sin film/skiva eller bok nu.  Nu höjs självförtroendet, attraktionskraften som din personliga stjärnglans. Kom ut i rampljuset igen Skorpionen och låt oss se dig!

Månen går igenom ditt tecken under måndag och tisdag vilket är dagar då du är din själ nära, har lätt att nå dina känslor och det är en optimal tid för att jobba med sig själv och göra genombrott.  Mars och Venus färdas sida vid sida även denna vecka vilket ger en glädjerik, spontan och kreativ energi. Här föds hopp och glädje.

⭐️ Skytten 

I fredags skiftade Solen över till Fiskarnas sfär och nu lyser Solen, Jupiter och Neptunus upp ditt mysiga hemkära fjärde hus vilket förstås är underbart!

 Venus och Mars färdas fortfarande sida vid sida och det finns så mycket positiv energi, kärlek och glädje i luften. Den här veckan bildas även en sextil till Neptunus vilket kan skapa illusioner och drömmar. Ta det lugnt om du möter en helt ny person. Naturligtvis är det inte säkert att denna någon är dålig – men helt visst är att Neptunus skjuter ditt omdöme i sank – så låt det gå några dagar mellan kontakttillfällena så att du inte kastar dig in i något du sedan får ångra.

Nu vill generösa Skytten ge extra kärlek och uppmärksamhet till sin familj eller det kan förstås även vara andra nära att kära i ditt liv som blir föremål för din godhet.  Du älskar att finnas till för andra människor och är expert på att få folk att må bra. Men handen på hjärtat kära Skytt, Är du redo för att ett sanningens moment? Är du lika bekväm med att ta emot som att ge? Låter du andra personer ta hand om dig? Fundera lite över balansen i dina relationer och ta god tid på dig.

⭐️ Stenbocken 

Det är en rolig vecka som väntar dig och jag hoppas sannerligen att din kalender inte är så fulltecknad att du inte kan ta dig en liten avstickare ifrån dina dagliga plikter. Det härliga mellan Venus och Marsmötet är fortfarande i gång i ditt tecken! Det är så ovanligt och maxat att det pågår så länge. Nu kan du med lätthet gör affärer eller bra ifrån dig yrkesmässigt – för här finns en underbar potential att lyckas med vad än du har för händer. Mars och Venus energin är också rolig, innehållsrik och vill du kan du lätt fylla veckan med flirt, glädje och härligt umgänge i goda vänners lag. Solen, Jupiter och Neptunus är alla utvecklande och intressanta planeter och att de befinner sig i ditt glada tredje hus som står för vänner, lek och bus och roliga möten.

Hela veckan kommer att gå i den andan och det skulle vara helt fantastiskt om du kan skapa lite fritid för dig själv och utnyttja det här glada flödet. Neptunus möte med Venus kan antingen lite extra förvirring eller krydda till en pågående kärleksrelation eller kanske till och med leda dig rakt i armarna på en ny person.

⭐️ Vattumannen 

Merkurius tar nu ledningen i Vattumannen. Han kommer under torsdagen att vara ute ur ”skuggan”. (Efter en retrograd period återstår skuggfasen – en tid när planeten fortfarande är hämmad). Ifrån fredag kommer Merkurius att vara kvadratur med din styrande planet Uranus vilket kan ge enormt informationsflöde, snilleblixtar och väldigt mycket åsikter och tankar blossar upp.  Om du har något att säga är detta ett väldigt bra tillfälle att uttrycka sig på. Det lär hända massor i dina sociala mediekanaler.

I fredags lämnade Solen ditt tecken och gled in i Fiskarna och lyser nu upp ditt andra hus kan handla om din ekonomi och dina personliga värderingar. Ja, det innebär att det är dags för dig att rikta din uppmärksamhet till praktiska ting och vara närvarande i vad som sker med din ekonomi. Tillhör du dem som sysslar med aktier och investeringar kan det finnas anledning att hålla ett vaksamt öga uppe för Mars och Venus möter Neptunus i sextil.  påverkar hela veckan men är exakt på torsdag kan indikera dagar när man tror att man har koll – men faktiskt inte har det.

⭐️ Fiskarna 

I fredags gick Solen in ditt tecken och nu är din födelsedagsmånad här. Visst, i många aspekter är ju din tid här sedan länge eftersom Jupiter och Neptunus redan befinner sig i tecknet. De två är här för att föra dig upp till nästa nivå i din personliga utveckling. Att nu Solen kommit in med sin värme och energi kickar igång skeendena och all fokus riktas emot dig.

Det finns massor av gott krut i dessa stjärnor, alldeles tillräckligt mycket för att du ska manifestera din kraft. Det här är en superbra tid för att hålla sig framme i alla samanhang du än önskar lyckas med. Det är du som måste vara din egen lyckas smed.

Venus och Mars kommer att vara i sextil till Neptunus också den här veckan. Många betecknar detta som en drömsk, andlig och skir energi. Det kan det visst vara. Du är ditt allra vackraste jag, allt som är du aktiveras och du kan förvänta att allt möjligt gudomligt, kärleksfullt, tursamt och härligt händer! Det här kan vara tiden när saker som du längtat efter och drömt om förverkligas. Tona in och fråga dig vad du behöver. Det kan hända positiva grejer på kärleksfronten nu. Tänk om det skulle bli så gudomligt nu att du får allt du vill!

8

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@astrobloggen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00