ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop – vecka 9

/

Astrologiska förutsägelser för tiden 26 februari – 6 mars 2022

⭐️ Väduren 

Ur det astrologiska perspektivet är det svårt att finna en mer dramatisk och ovanlig himmel än denna. As above – so below – som alltid.

På onsdag infaller nymånen som innehåller allt! Nu tänds det vilda i din själ och mången Vädur vill kasta av sig vardagens ok och ansvar och känna frihetens vindar. Den här våren kan mycket väl vara det BÄSTA tillfället att förverkliga sina drömmar. Det är så mycket kreativitet med i dessa stjärnor.

I ditt fall kära Vädur kommer nymånen att landa i ditt andliga 12:e hus där våra drömmar vävs. När det gäller 12:e huset kan känslan vara diffus. Det är inte säkert att du tydligt förstår eller upplever resultatet. Icke desto mindre lossnar någonting inom dig och ditt liv.

Mars och Venus möter Pluto på hans exaltationsgrad i Stenbocken, den 28° graden där han är extremt kraftfull. Oh! Hetare än denna trippelkonjunktion knappast bli. Om du tillhör dem som är född i slutet av tecknet, runt den 15-19 april kan det som sker här en del av en större transformation.

⭐️ Oxen 

Onsdagen bjuder på en superintressant nymåne som fullkomligen kommer att dominera hela veckan. Din styrande planet Venus möter nu Pluto för tredje och sista gången och därmed är hon ute ur ”skuggfasen” som utgör sista delen av Venusretrograden. Men hon möter inte Pluto ensam den här gången utan hon kommer i följe med Mars. Oh! Ja, det kan faktiskt vara precis så illa som det låter. Ett möte mellan krigets gud och helvetets herre – kan leda till starka känslor och dramatiska utspel. Vrede, gräl och osämja är inte uteslutet.

Men.. ibland är det just när det är lite farligt som de hetaste känslorna tänds. Tänk om det är nu som kärlekens flamma blossar upp?

Mitt ibland dessa oroväckande varningar är det motsägelsefullt nog alldeles underbara transiter med i bilden också. Månen blir ny mitt i en underbar konjunktion med lyckans planet Jupiter! Det finns gott om hoppingivande, glada och kärleksfulla energier här att ta av.  Du kära Oxe. Universum vill locka ut dig i den sociala virveln – så ut och mingla, dansa och visa dina sanna färger.

⭐️ Tvillingarna 

Merkurius har verkligen fått upp ångan nu och rör sig hastigt fram igenom Vattumannen. När han brakar samman med Saturnus på onsdag kan du bli ifrågasatt, kritiserad eller på annat sätt uppleva att du får tillfälligt stopp i verksamheten. Okay – visst! Det kan absolut vara nyttigt att syna sig själv i sömmarna. Men.. på det stora hela är det en helt fantastisk tid framför dig Tvillingarna! Solen, Månen, Jupiter och Neptunus befinner sig alla i toppen av ditt horoskop där de ser till att du blir sedd, uppmärksammad. Nymånen landar snudd på i direkt konjunktion med Jupiter men om man ska vara petig är det 5/3 som årets lyckligaste dag äger rum. Dvs mötet mellan Solen och Jupiter vilket gör att allt möjligt spännande ske.

Nu riktas energin utåt och det är framförallt ditt 8:e, 9:e och 10:e hus som är markerade. Nu är det du som är huvudpersonen och det handlar om din karriär, ditt rykte och din yrkesroll. Så om du letar efter din stund i rampljuset kan stunden vara inne nu. Venus, Mars och Pluto står väldigt tätt ihop nu vilket skapar en explosiv stämning på ont eller gott. Vanligen leder det till passion.

⭐️ Kräftan 

Fyra underbara planeter Solen, Månen, Jupiter och Neptunus befinner sig i ditt vetgiriga 9:e hus nu på onsdag vilket gör dig nyfiken, inkluderande och öppen för nya influenser. Det kan handla om att vilja utvecklas, höja sitt medvetande och att lära nytt. All denna positiv eld som Jupiter och Solen bidrar med gör det lätt att se din värld i ett ljust skimmer.

Kanske är du sugen på äventyr och känner att du vill följa din inre röst. Gör det Kräftan! Nya influenser korsar din väg nu. Under dessa stjärnor kan du vara extra svag för sådant som kommer från andra länder, fjärran platser. Kanske hoppar du på en utbildning, kurs eller på annat sätt lära nytt. Förutsättningarna nu är de allra bästa för dig.

Onsdagens nymåne kommer att landa i ditt 9:e hus den också. Det är troligt att du nu öppnar dig emot någonting nytt och stänger dörren bakom dig till en annan episod som nu avslutas. Du har väl CV:t klart i datorn?

Samtidigt.. vid nymånen bildas också en trippelkonjunktion i när Venus, Mars och Pluto möts på den 27° i Stenbocken. För de kräftor som är födda i slutet av tecknet kan detta ge utmaningar och kanske till och med vara en del i en större förändringsprocess.

⭐️ Lejonet 

Det är möjligt att februari varit lågvattenmärke. Många Lejon har känt av Saturnus närvaro och känt sig begränsade och kanske även ledsna. Den här veckan är långt en vändpujnkt på många sätt och energin här är både extrem och motsägelsefull.

Å ena sidan visar Solen, Jupiter och Neptunus en så ljus och kanske till och med glamorös bild av livet. Det ser ljust och hoppfullt ut. Solen lyser nu upp ”hemligheternas kammare” dvs ditt 8:e hus. Den delen av stjärnkartan handlar om djuplodade känslor, det intimaste i relationen, om delade ting och resurser. Det är möjligt att du nu får se sidor av din älskling som du kanske önskat att du sluppit se? Eller är det tvärt om så att det är saker ur ditt förflutna som kommer upp till ytan? Oavsett lär det finnas ett behov nu att ta reda på var du själv står.

Samtidigt är det är ytterst explosiv energi i luften nu via Venus, Mars och Plutos möte. Ord kan bli sagda i vredesmod som sedan inte går att ta tillbaka.

Merkurius brakar in i Saturnus också den här veckan vilket kan göra kommunikationen och förståelsen människor emellan lite försvårad. Här kommer också onsdagens nymåne att falla.

⭐️ Jungfrun 

En ny måne kommer ju alltid med löftet om en ny start, faktiskt inom vilket område som helst i livet – men man kollar ju oftast på det hus nymåne faller för att få guidning. Denna gång kommer nymånen att falla i ditt relationshus, det 7:e huset. Hm.. Vad känner du för det? Har du redan en hjärtevän vid din sida är det ju bara att säga grattis! Under dessa stjärnor kan de vackraste drömmar förverkligas eftersom Jupiter, Solen, Månen och Neptunus är här som möjliggörare och garanter för att allt utvecklas åt det håll du önskar. De står för tur, glädje och oprövade chanser. Det här är heller inte någon lugn och stillsam nymåne – tvärt om.. Den kommer med superkrafter.

Intressant för dig Jungfrun är mötet mellan Merkurius och Saturnus som äger rum under nymånen. Den konjunktionen kan hjälpa dig att se igenom illusioner och kan ge dig en sund distans till vad som sägs.

Snackisen nu är det dramatiska mötet mellan Venus, Mars och Pluto som nu landar i ditt 5:e hus. Detta sällsynta möte kan skapa en explosion av kreativitet eller hetta och passion!

⭐️ Vågen

Den magiska kvartetten med Solen, Månen, Jupiter och Neptunus lyser upp ditt sjätte hus den här veckan. Underbart! Lyckligaste dagen på året sägs ju lördagen vara som Solen och Jupiter möts den dagen. Den här veckan kommer äntligen den sista lilla kvarstående resten av Venusretrograda period att ordna till sig. (Tänk att det tar sådan tid va?) Det är dock en kraftfull process som ger en stor påverkan i våra känslor, relationer och vår emotionella utveckling så det måste få ta tid.

Det var i december som Venus mötte Pluto, vände retrograd och backade ur hans grepp. Nu är hon tillbaka på samma plats igen för att avsluta sina affärer. Den här gången möter hon inte Pluto ensam – hon har sin darling Mars med sig. Det här är utan tvekan ett ”hett” eller möjligen explosivt möte.

Onsdagens nymåne är superhäftig och kommer med möjligheter och en oerhörd potential att börja på ny kula med vad än det vara må.  Kanske har du ett nytt projekt på gång eller är helt enkelt bara sugen på att hitta nya lösningar för att förbättra din livssituation?

⭐️ Skorpionen

Det är så mixade energier den här veckan! Å ena sidan har du snudd på fantastisk energi som lyser upp ditt kreativa 5:e hus och får dig på kalashumör. Nu vill du möta livet och dina vänner igen och hela ditt väsen fylls av glädje, lek, lust och spontanitet. Det är den sällsynt härliga nymånen i Fiskarna och mötet mellan Solen och Jupiter som ger upphov till dessa glada och hoppingivande känslor. Under dessa stjärnor känns det som att du kan få nästan precis vad du vill! Onsdagens nymåne faller även den i det 5:e huset.

Samtidigt kommer dina båda styrande planeter att möts i en trippelkonjunktion där även Venus ingår och för vissa skorpioner är det den här mörkare energin som tar överhanden.  Du är ju inte den som ryggar för mörkret.  Som alltid när Pluto är med i bilden är det något man inte längre kan sopa under mattan som kommer upp till ytan.  Det kan vara ett problem som du kanske inte orkat med att ta tag i tidigare som nu blir akut. Om så är fallet – minns att Jupiter faktiskt är vid din sida och garanterar framgång.

⭐️ Skytten 

Det är ytterst motsägelsefulla energier i luften. Om vi ska ta det bästa först så ligger det till så att din styrande planet Jupiter får en prominent roll den här veckan som han spelar en av huvudrollerna vid onsdagens nymåne. Jupiter kommer också att möta Solen i konjunktion på lördag vilket skapar vad som folk brukar kalla årets lyckligaste dag. Ja! Det är verkligen massor av glädje, hopp och positivitet i luften nu. Jupiter hjälper ju människor att se möjligheter och finna lösningar. Det betyder också en ny positiv början för dig! Fyra underbara befinner sig i ditt 4:e hus, grunden i ditt liv, och stärker upp självkänslan hos dig. Det här kan bli hur roligt som helst och du tycks ha överskott på inspiration och livslust. Mitt råd? Ja, följ dina instinkter – du har så bra flöde nu att det inte går att missa.

Samtidigt vet vi ju alla att det brutit ut ett krig, att världen står i brand och att världen inte alls är den där mysiga platsen vi önskar att den skulle vara. Astrologiskt speglas det igenom det exakta mötet mellan Venus, Mars och Pluto. Dessa tre planeter befinner sig i ditt kommunikativa 3:e hus. Antingen är det så att det är viktigt för dig att du aktiverar dig och verkligen säger vad det är du har på hjärtat.

Eller så kanske det är nu som du håller tand för tunga och avvaktar? Känn in, känn efter om du vill.  Det finns stor risk finns att saker och ting uppförstoras.

⭐️ Stenbocken 

På onsdag kommer en helt underbar nymåne att infalla i Fiskarnas tecken och ditt 3:e hus. Bäst av allt det är att denna nymåne kommer tillsammans med generösa, underbara Jupiter som hjälper oss att se nya chanser och möjligheter. 3:e huset är den del av stjärnkartan som handlar om din kommunikation men den handlar också om de människor du har ikring dig. Det kan vara dina syskon, grannar, arbetskamrater. Dvs alla som finns där framför dig. Yttryck dig och dela dina tankar. Här kan fantastiska idéer födas, fina vänskapsband tvinnas och smarta lösningar uppstå. På lördag kommer årets lyckligaste dag infalla. Det är ju då Solen och Jupiter möts. Glädjen smittar av sig i ditt liv.

Men.. nu till den andra sidan av sanningen. Du kära Stenbock tillhör ju dem som fått lära dig att leva med Pluto tätt inpå sig. Ni som är igenom processen vet något nu om kriser och förändringar i livet.  Han har vandrat igenom ditt tecken sedan 2008 och är nu alldeles på sluttampen av tecknet.  Vart år bearbetar han tre, fyra grader av tecknet. Nu är det ni som är födda mellan den 16 -19:e januari som grillas lite extra.

Vid nymånen kommer Venus, Mars och Pluto att mötas här vilket kan göra att saker ställs på sin spets.

⭐️ Vattumannen 

Onsdagens nymåne utlovar en ny start och nu kära Vattenbärare är det dags att du kommer ut och andas morgonluft igen. Det borde hända positiva grejer runt ditt 2:a hus, ekonomi och personliga värderingar nu. Om det inte kommer till dig av sig själv skulle jag starkt rekommendera dig att se till att det händer för du hela fyra underbara planeter i Fiskarna och andra huset.

Bäst av allt är ju förstås möjliggörararen Jupiters närvaro som hjälper dig lägga märke till chanserna och för rätt personer i din väg. På lördag kommer dessutom Jupiter och Solen att mötas vilket sägs vara årets mest lyckosamma dag. Vem vet?

Saturnus befinner ju sig mitt i tecknet nu vilket kan få dig att känna dig aningen mer tillbakadragen nu än annars. Visst, vi vet att du har tider när du är social och andra stunder när drar dig undan för att få njuta stillheten.

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Wow! Venus och Mars går in i ditt tecken för att sprida energi och positiva vibbar. Att båda dessa planeter är i konjunktion är kraftfullt och ganska ovanligt faktiskt.  Den här transiten är underbar och du drar till dig bra människor, goda vibbar och bra relationer. Det här kan till och med sluta i en ny flirt, relation eller blåsa liv i ett befintligt förhållande.

⭐️ Fiskarna 

Åh, Fiskarna! Jupiter har ju funnits vid din sida sedan årsskiftet och jag hoppas att du hunnit känna av hans mirakulösa krafter. Att även Solen lyser upp ditt tecken ökar på oddsen ytterligare.

Tänka sig att nu snart kommer årets mest omtalade nymåne att infalla i ditt tecken på den 12° i Fiskarna.. Detta är ditt personliga nyår och härifrån kommer en massa sjukt bra grejer att hända i ditt liv! Tillåt dig att drömma stora drömmar och glöm för all del inte att dela med dig av dina inspirerande visioner till oss andra också! När din kreativitet får flöda fritt är du verkligen bäst och ”äger” världen.

Om chanserna inte ligger där rakt framför dig får du lov att se till att skapa dem. Jobba med ”Attraktionslagen”. Den funkar väldigt bra under dessa stjärnor. Det finns obegränsat av möjligheter därute.

Jag hoppas att alla Fiskarna fattar hur bra ni faktiskt är och för alltid skakar av er, vad än det är som håller er tillbaka ifrån att leva era liv fullt ut.

Dessutom är det riktigt knasig energi i ditt 11:e hus. Där möts Venus, Mars och Pluto. Oj, det lär vara ett drama via sociala media. Var klok och vägra delta Fiskarna!

10

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00