ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop – Vecka 10

/

⭐ ️Väduren

Känner dig lite matt i pälsen Väduren? Kanske skulle några dagar välbehövlig vila och ledighet sitta fint? -Nej, du är inte lat – snarare visar det att du är synkad med universum och känner av planeternas rörelser. På torsdag förenar sig även Merkurius med gänget i Fiskarnas tecken och hela fyra planeter befinner sig då ditt i ditt 12:e hus.

När Solen och Neptunus möts i ditt tolfte hus – vilket sker i helgen,  gör du klokt i stryka ett streck i almanackan. Ge dig själv generöst med egen tid. Nu menar jag tid utan inplanerade aktiviteter. Tid att sova ut, meditera och stressa ner. Du kommer att bli förvånad över vilka insikter och inspirationer som kommer till dig. Venus och Mars möttes igår och gled sida vid sida in i Vattumannen där de gör oss alla uppmärksamma på världsläget och behovet av att älska sin nästa.

⭐️ Oxen

Din energi riktas utåt nu. Att nätverka, delta i zoomseminarium och liknande internet baserade forum är till god hjälp för den som söker nya kontakter och arbetsmöjligheter.

Venus och Mars fortsätter sin mirakulösa färd sida vid sida när de sprider sitt kärleksbudskap. Sedan i söndags färdas de igenom Vattumannens tecken där de aktiverar din karriärhud. Venus står ju för både tur och pengar medan Mars mer skänker kamplust, energi och vilja. Om du önskar förändra något inom arbetslivet är det här det rätta tillfället . Bättre villkor på ditt nuvarande jobb eller en ny chans eller en helt ny arbetsgivare? Det är du som väljer.

Till helgen kommer din styrande möts Solen och Neptunus i en exakt konjunktion. De båda tillsammans utgör en andlig transit som hjälper den som är ute efter personlig utveckling och vill komma någon vart med sig själv.

⭐️ Tvillingarna

Jupiter, Solen och Neptunus är alla väldigt kraftfulla planeter – som var och en på sitt sätt öppnar upp, ger energi och Jupiter förstås han är ju rena rama mirakelmaskinen. Att se dem tillsammans i ditt karriärhus är verkligen imponerande. Wow! Kanske är det nu du verkligen ska göra slag i sak och söka utbildningen, jobbet eller vilken dröm är det som du i hemlighet bär på utan att förverkliga. Väldigt många Tvillingar är rädda för lyckas, rädda för det ansvar som kommer med framgång. Är det något som har hindrat dig i ditt liv? Om svaret på den här frågan är ja kan det vara en bra idé att tala med en terapeut om hur du tar dig förbi den rädslan.

Venus och Mars rör sig nu igenom ditt nyfikna 9:e hus. Hm, där brukar kunskapstörsten och viljan att utvecklas, lära nytt och förändras väckas. Din styrare träder in i Fiskarnas tecken på torsdag. Det är den Merkuriusposition du har svårast för – inte så mycket fakta där utan mer en känsla.

⭐️ Kräftan

Om jag får ge dig ett litet tips Kräftan – så är det att uppsöka en plats i Solen en stund.

Det kan vara en kort stund. Men du behöver pausa, andas in och känna solens strålar mot din hud. Du har mycket att glädjas åt rent astrologiskt. Det här är första veckan på en mycket lång tid som du inte stått i korselden ifrån jobbiga Pluto – underjordens härskare. Värst var det troligtvis förra veckan när både Mars och Venus bildade konjunktion med Pluto. Möjligen upplevde du en ökad stress under den tiden. Nå., nu har varenda planet hunnit klättra över Pluto och det dröjer ett år innan du behöver vara med om detta igen. (Visst, månen kommer att hastigt röra sig förbi en gång i månaden – men det är också allt).

Om det skulle vara så att du har lust på kärlek så ser förutsättningarna underbara ut Kräftan! Venus och Mars befinner sig sida vid sida i ditt djuplodade 8:e hus när det är lätt att komma känslorna och den innersta kärleken inpå livetl Det här kan betyda ett känslomässigt genombrott för den som har en svår partner som inte har lätt att tala om känslor.

⭐️ Lejonet

Älskade Leo, den här vintern har varit så tung att bära för de flesta av er. Saturnus positon mitt i tecknet har blockerat energin hos nästan alla av er. I astrologiska böcker brukar det beskrivas som att Saturnus håller tillbaka en människas grundenergi så att man inte vaknar lika glad, vederkvickt och sprudlande som annars.

Men nu söndags inkom riktigt goda nyheter, Leo. Kärlekens gudinna Venus och henne heta darling – kraftfulla Mars gled in i Vattumannens tecken, och därmed tog de båda plats i ditt relationshus. Tjoho! Att de två färdas sida vid sida är underbart. Det öppnar hjärtat och får oss att känna oss lyckliga, levande och energiska. Det kan till och med vara så att du förälskar dig under dessa stjärnor.

Man kan kanske nöja sig med att kalla det vårkänslor – men det är en mycket bra transit som kommer att välsigna de kommande veckorna.  Det här kan vara det känslomässiga genombrott som din själ har längtat efter.

⭐️ Jungfrun

Käraste Jungfrun! Astrologiskt sett är detta en väldigt speciell vecka framför dig. Att Solen, Jupiter och Neptunus är mitt emot allt som är du påverkar varje cell i din kropp. Tur, expansion och stora feta chanser skulle kunna komma din väg. Under torsdagen kommer även din styrande planet att träda i Fiskarna. Toppen! Jag tror att jag har sagt detta förut – men det tål att upprepas. Du befinner dig i möjligheternas tidevarv och bör följa upp varje tråd eller uppslag som korsar din väg, kolla om dt leder till utveckling och undersök vad det skulle innebära för dig.  Solen lyser upp ditt relationshus nu och där kommer den också att möta upp Neptunus på lördag vilket är andligt öppnande, innerligt, kärleksfullt och speciellt. Ibland beskrivs dessa tillfällen som att de endast skapar illusioner och drömmar. Visst! Det kan vara att man kanske tror bättre om personen man nyss lärde känna på nätet än vad man skulle göra vid ett annat tillfälle. Men.. vackert är ju att man överhuvud kan känna kärlek för både sig själv och andra. Det är en gåva i sig.

⭐️ Vågen

Solen, Jupiter och Neptunus utgör en underbar, mirakulös trio som utgör när de står på rad  i  ditt hårt arbetande sjätte hus. Under torsdagen kommer även Merkurius att ansluta till det övriga gänget och då är det fyra som jobbar för din sak. Det här är kort sagt toppen för den som önskar nå långt i sin karriär, skapa sig ett namn och visa framfötterna. Jobba på Vågen! Under dessa stjärnor kan allt ifrån tursamma vändningar till rena rama miraklerna ske.

Att Solen möter Neptunus under helgen är ett tillfälligt rop på nåd. Nu behöver jag pausa, vila och känna in mina egna behov och önskningar säger din själ. Lova att du stryker bort alla aktiviteter från agendan och ägnar dig helhjärtat åt att ta hand om Nr 1 – dig själv.

Bäst nu är förstås att din styrande planet Venus gör gemensam sak med Mars. De två skickar massor av underbara vibbar åt ditt håll. Det är inte utan att man misstänker att det är kärlek i luften nu.

⭐️ Skorpionen

Mysiga Venus och din klassiska styrare Mars är fortfarande ihop! Det är så ovanligt att se dessa två färdas sida vid sida så länge som de har gjort i flera veckor redan och fortsätter att göra under mars månad. De båda välsignar nu ditt 4:e hus, det vill säga basen, grunden och hemmet med sin närvaro. Om man ser den här transiten ifrån det globala planet så är det Venus & Mars samt Solen & Neptunus som kommer väcka vår medkänsla för krigets offer och få oss att vilja ge, dela med oss och hjälpa till. Sett ur den privata sfären så sker samma sak inuti ditt hjärta, i ditt hem och med dina personliga relationer. Du förlåter, tar människor till ditt hjärta och låter kärleken segra.

Solen, underbara Jupiter och Neptunus lyser upp ditt kreativa och passionerade femte hus där glädjen, kreativiteten och skapandet bor. Visst, att känna kärlek, samhörighet och vilja dela med sig är också 5:e husrelaterat och det är även romantik och förälskelser.  Kort sagt; du har en underbar vår framför dig.  Under torsdagen kommer även Merkurius att ansluta till det övriga glada gänget vilket gör det så mycket lättare att uttrycka dig.

⭐️ Skytten

Det går bra för dig nu Skytten! Din styrande planet blev ju fulltankad av positiv solenergi i helgen.

Det är en helt underbar vår som ligger framför dig Skytten – massor av magi, bonusenergi och möjligheter finns i dessa stjärnor. Det är lite upp till dig att avgöra exakt hur du vill använda superenergin som kan vara dig behjälplig i alla möjliga sammanhang. Karriär, pengar och personlig tillväxt kan vara inom räckhåll för dig nu.

Har du gått i tankar på att ta tag i hälsa och träning? Horoskopet säger att är det dags att ta tag i dessa bitar nu. Vad som är extra roligt nu är att Mars och Venus nu glidit in i ditt tredje hus vilket är en garanti för att ditt sociala liv aktiveras, vänner och bekanta hör av sig och att du återknyter till dina favoritpersoner och vi åter får höra ditt glada skratt. Hejja Skytten! Du är på G.

⭐️ Stenbocken

Äntligen, Stenis kommer du att vara helt dramafri under en längre tid. Oavsett om du har upplevt dramat själv eller ej så har Pluto, som bekant befinner sig i ditt tecken, ständigt varit aktiverad. Än den ena, än den andra planeten har passerat förbi och gjort sitt.  Under den gånga helgen lämnade dock Venus och Mars ditt tecken och därmed blev det kav lugnt i din hörna. Pust! Nu när du inte har så mycket på gång i ditt tecken har knyter du mer an till din egen grundenergi och det som händer nu – kommer inifrån dig själv. Det är inget yttre som ”drabbar” dig. Jag är övertygad om att du kommer trivas mycket bättre händanefter.

Solen, Jupiter och Neptunus är nu i ditt pratglada, sällskapliga tredje hus nu så passa på att frigöra dig en aning från dina plikter och komma ut och träffa folk. Möten och kontakter med andra gör underverk för ditt humör. Glädje, nytändning och inspiration utlovas här. På torsdag kommer även Merkurius att komma in här och tillföra ännu mer entusiasm, bus och glada tillrop.

Vattumannen

Vi har alla en helt fantastisk vår framför oss. Det är ytterst ovanliga saker som sker. För dig kära Vattumannen är det den första graden, 0° i ditt tecken som åter igen aktiverats på det mest intressanta sätt. Det har skett tidigare också och man kan beskriva det som att dessa passager är att se som en plog, som plöjer marken och förbereder för det som komma skall. Om vi går tillbaka i tiden till 31/3 – 2020 möttes Mars och Saturnus 0° Vattumannen, 21/12 inföll ”Den Stora Konjunktionen” då Jupiter och Saturnus befann sig på 00° i tecknet. I söndags skedde det igen!

Den 6/3, vid ca kl 09:00 gled Venus och Mars in 0° Vattumannen. Det är ”stort”, ovanligt och näst intill magiskt att se de båda glida in i tecknet sida vid sida.

Detta är en del i en större process och en påminnelse till dig om att mycket kommer att förändras för dig under de kommande åren. Nästa stora 0° i ditt tecken kommer att vara Plutos entré nästa år. Vad Venus och Mars kommer ge din nu är förstås en väldig massa charm, glädje, nystartslust, vårkänslor och kanske även en portion tur och om det vill sig även kärlek och förälskelse. Lek, lev och ta för dig av livets goda! . Det är fantastiska dagar du har framför dig Vattenbärare, fylld med möjligheter.

⭐️ Fiskarna

Det är väldig kraftfulla transiter vi har just nu och det är viktigt att du håller stadigt fast i din vilja, i dina känslor och din grundplan Fiskarna.

Det kan finnas många som försöker intressera dig för olika saker, projekt, jobb eller annat. Fall inte för smicker och ställ dig ständigt fråga vem som tjänar på att du ska göra en viss sak.

Visa att det är du som är herre på din egen täppa nu.  En del Fiskar kan uppleva att du dras med i ett fantastiskt flöde nu – medan andra känner att ni dras ned. Om du tillhör den senare gruppen är det viktigt att du bromsar in och låter saker ske i din takt.

Nyss möttes Jupiter och Solen i ditt tecken och härligheterna fortsätter. Du är i blickfånget för allas uppmärksamhet i ett par veckor till.  Det är en lycklig tid och det mesta i livet känns bra. Venus och Mars rör sig tillsammans igenom ditt mysiga, andliga 12:e hus. Dina relationer välsignas nu och det är kärlek i luften.

Hela den kommande helgen är verkligen speciell för då möts din styrande planet Neptunus upp i en kärleksfull, kosmisk omfamning med Solen. Detta är den årliga påfyllningen av solenergi som fyller såväl Neptunus som dig med hopp, tro och andliga krafter. Då ökar ditt andliga medvetande, din perception, intuition ytterligare. Underbart!

7

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00