ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop – Vecka 15

/

Shutterstock

️ Väduren

Käraste Väduren, solen dundrar fram igenom Vädurens sista dekan nu. Vi har en tilltagande måne på gång och idag måndag har Merkurius precis skiftat över till Oxens sfär. Under fredagen går Mars in i Fiskarnas tecken – så det blir ett helt nytt upplägg nu. Din vilda själ kommer att älska tempot och kunna dra fördel av förändringarna som kommer. Dag för dag byggs energin upp emot den fullmånen som infaller i Vågen och i ditt 7:e hus och samtidigt i kvadratur till heta Pluto! Wow! Det här ger passion, stekheta känslor och du kan räkna med att du inte kan gå oberörd ur den här fullmånen. Nu handlar allt om kärlek, känslor och dina relationer kommer i fokus. Det finns glädje, värme här för dig och den som funderar på att dejta ska veta att relationer som börjar under denna måne kan bli varaktiga.

Samtidigt pågår också den mystiska, magiska och andliga konjunktionen mellan Jupiter och Neptunus gör energierna så höga, avancerade och på en nivå som ligger bortom det alldagliga.   Vi påverkas alla av detta på någon nivå och för dig Väduren så är det ditt själsliga 12:e hus som blir välsignat, öppnar ditt hjärta och höjer dina frekvenser till en andligare nivå.

Hjälper du till lite själv, exempelvis genom att tona in, meditera kan du mycket väl få ett andligt genombrott. Detta kommer inte att upprepas igen under din livstid.

🐓🐥🐣Glad Påsk Väduren!

⭐️ Oxen

Solen rör sig igenom ditt andliga, själsligt sökande 12:e hus. Vanligen är rådet att ta det så lugnt som möjligt invänta rätt tillfälle innan du agerar. Men hur ska det gå till när världen är i kaos och ingen kan undgå att märka av att det är stora förändringar på gång på himlavalvet? Flera planeter skiftar tecken under vecka och vi får ett helt nytt upplägg.

Idag måndag gick Merkurius in i ditt tecken, vilket hjälper dina tankeprocesser, och din kommunikation. Toppen, du kommer finna på råd och nya möjligheter nu.

På lördagsmorgon blir månen full i Vågens tecken och som alltid är blir våra känslor förstorade under fullmånen. Månen lyser upp ditt 6:e hus som handlar om arbete. Just denna måne vara extrem eftersom den bildar kvadratur transformativa Pluto och han är ju känd för att ställa saker på sin spets, testa känslornas djup och locka fram själens innersta sanning. Skeendena under denna eklipssäsong kommer att påverka dig djupt. Det bästa som sker här är att du inte behöver fundera över vem du är och vad du vill. Extrem utveckling väntas framöver. Samtidigt pågår också den mystiska, magiska och andliga konjunktionen mellan Jupiter och Neptunus gör energierna så höga, avancerade och på en nivå som ligger bortom det alldagliga. Unna dig lyxen att ge dig själv allt vad du längtar efter – gärna långledigt i påsk.  Ta hand om dig Oxen och vård dig själv med öm hand – det är du värd. Nästa vecka erbjuder en helt annan och mjukare energi

🐓🐥🐣Glad Påsk Oxen.

️ Tvillingarna

Det här är en väldigt emotionell vecka som kommer att påverka oss alla på någon nivå.

Det är förstås det UNIKA magiska, mystiska och allomfattande mötet mellan Jupiter och Neptunus som påverkar allt. Välsignelsen dessa planeter bär med sig är inspirationen, viljan att förbättra världen, idealismen och den villkorslösa kärleken. Konjunktionen är exakt 12/4 men fortgår hela veckan men den höga frekvensen som detta möte äger rum i påverkar mänsklighetens utveckling i minst 30-40 år in i framtiden.

Neptunus och Jupiter möts i ditt 10:e hus i Fiskarna. Där är Venus och under fredagen kommer även Mars in i tecknet. Detta är villkorslös kärlek skapelsen, den renaste formen av kärlek.

Solen befinner sig i Väduren och dag för dag laddas energierna upp emot en oerhört kraftfull fullmåne i Vågens tecken som lyser upp ditt passionerade 5:e hus. Tidigt på lördag morgon blir månen full i kvadratur till Pluto vilket ställer känslorna på sin spets. Allt eller inget? Denna fullmånen handlar om mänskliga relationer mellan två människor. Flirt, glädje, kärlek och vänner och gemenskap kommer till uttryck nu och det är en jättehärlig påskhelg som väntar. Må den bli precis så njutbar som horoskopet antyder.

🐓🐥🐣Glad Påsk Tvillingarna

⭐️ Kräftan

Oh, det är så motsägelsefull och mixad energi här. Å ena sidan har vi det omnipotenta mötet mellan Jupiter och Neptunus som visar oss människor den högre sfären, en hög andlig vibration som kanske inte riktigt är så tydlig för oss jordebor. Den skapar idealism, villkorslös kärlek och en önska att göra världen till en bättre plats. Inte alla klarar av den här frekvensen. Vissa mår fysiskt illa av denna transit. Nu vill vi mänsklighetens bästa, jordens bästa och fantastiska idéer och tankar föds under dessa stjärnor.

På en världslig nivå har vi Solen som nu rör sig igenom ditt karriärhus och du har en oerhört stark drivkraft i dig Kräftan. Du vill räcka till för alla, klara såväl karriär som privatliv och helst också vara den strålande värdinnan och hon som förkovrar sig intellektuellt samt håller formen.

Pust! Mitt bästa råd till dig nu är att faktiskt bara slappna av, släpp taget om ansvaret och alla måsten och låt det blir lite som det vill.

Nu byggs energierna sakta upp emot en fet i Vågen 26° som tidigt på lördag morgon når sin fyllnad. Med den positionen blidas det kvadratur till föränderliga Pluto.

Andas! Att hålla mental balans och ett ljust sinne är bara det fullt tillräckligt. Njut av helgen!

🐓🐥🐣Glad Påsk Kräftan

Lejonet

Det är galet motstridiga energier i universum. På den allra högsta frekvensen vibrerar det fantastiska mötet mellan Jupiter och Neptunus. Ur ett astrologiskt perspektiv är detta kanske det mest intressanta som sker under många dekader. Detta möte inspirerar människor till villkorslös kärlek, till att göra gott. Ur detta kan fantastiska idéer och lösningar födas som hjälper mänskligheten på många nivåer, andligt, konstnärligt, teknologiskt, politiskt och förstås – i känslan för varandra och kärleken till Moder Jord.

På det värdsliga planet är Saturnus fortfarande mitt emot allt som är du och hans närvaro i ditt horoskop ger en mogen känsla till bilden. Generösa du, med ditt stora varma hjärta har lärt sig en läxa och förstår nu värdet av att ha gränser och förväntar dig att andra gör samma sak för dig. Du utstrålar någonting värdigt och har lite bättre koll på vad du vill. Den förra veckans jobbiga möte mellan Mars/Saturnus har nu löst upp sig helt och Mars gör sig redo att skifta tecken och glida in i Fiskarna på fredag.

Lördagens fullmåne lyser upp ditt 3:e hus vilket förstås är jättetrevligt för nu finns vänner, syskon, grannar och arbetskamrater där för dig och det finns värme, sympati och härliga samtal med här. Att månen äger rum i kvadratur till Pluto skapar en twist, ställer saker på sin spets och känslorna är heta.

🐓🐥🐣Glad Påsk Lejonet! 

⭐️ Jungfrun

Jupiter och Neptunus är nu förenade i en exakt konjunktion som ger inspiration att skapa sådant som ger efterklang långt in i framtiden. Detta magiska och andliga möte  gör energierna så höga och avancerade att de når bortom det alldagliga.

Ditt relationsområde är nu fyllt av den mest fantastiska, högt vibrerande, andliga energin man kan tänka sig. Detta påverkar förmågan att känna villkorslös kärlek, att känna medkänsla. Nu erbjuds mänskligheten en möjlighet att vända negativ utveckling och komma med goda lösningar.

Det kan vara svårt att få ihop bilden av dessa motsägelsefulla energier. På den jordiska nivån ser vi en värld kris, krig och förändring – samtidigt som Jupiter och Neptunus utlovar mirakel. I kris enas människor och tillsammans kan vi göra skillnad. Det är så vi får se det som sker.

Din styrande planet Merkurius har precis bytt tecken och trätt in i Oxen, vilket förstås är superintressant eftersom hans vistelse här kommer att ge dig massor – i synnerhet söndagen den 17/4 kan bjuda på snilleblixtar. Mars träder in i Fiskarna och ditt sjunde hus på fredagen och därmed har vi en överväldigande representation i tecknet.

Vi har en tilltagande måne på gång som dag för dag växer sig allt större och kraftfullare. Det är tidig på lördagsmorgon som månen blir full i Vågens tecken och därmed lyser den upp ditt ekonomiska andra hus som har med pengar och dina värderingar att göra. En härligt påskhelg som jag hoppas att du kan njuta fullt ut!

🐓🐥🐣Glad Påsk Jungfrun

⭐️ Vågen

Astrologiskt är det förstås den supermaxade Jupiter/Neptunus konjunktionen som drar till sig all uppmärksamhet. Det är en mycket ovanlig transit som sker en gång under vår livstid. Universum hjälper oss att andligt och moraliskt skapa ett högre globalt medvetande, en högre stående miljö.

Energihöjningen sker på en så hög frekvens att det kan vara svårt för den enskilda individen att ens uppfatta att skeendet pågår. Icke desto mindre så är det vid dessa konjunktioner som världen blir bättre. Vi öppnar våra hjärtan, empati och medkänsla kommer till oss.

Din styrande planet Venus befinner sig nu i Fiskarnas tecken där hon älskar att vara. Senare i veckan kommer även Mars att ansluta. Mysigt! Du har en känslosam men härlig vecka framför dig. Solen rör sig fram igenom ditt sjunde hus och det är möjligt att du funderar en hel del över dina nära relationer. Samtidigt har vi en tilltagande måne som dag för dag växer sig starkare. Det är på lördag morgon som blir månen full i ditt tecken vilket faktiskt kan kännas lite kaxigt. Du får själsliga muskler och tala ur djupet av ditt hjärta och dina ord påverkar. Att fullmånen äger rum med Pluto i kvadratur manar dig att gå djupare känslomässigt än annars. Här är varje liten gnutta information viktig för du söker finna lösningar som gör att det blir bra för alla.

🐓🐥🐣Glad Påsk Vågen!

⭐️ Skorpionen

Du Skorpionen, är i likhet med alla tecken totalt påverkad av Jupiter/Neptunus allomfattande möte som äger rum Fiskarnas tecken och ditt kreativa femte hus. Om är en kreativ person är denna tid helt fantastisk för alla sorters skapande. Är du en glad människa som älskar att uppleva gemenskap, öppna ditt hjärta i kärlek och gillar ha kul med andra? Då är den här påskveckan som gjord för dig. Det är underbar, helande, andlig energi runt dig som opererar på en väldigt hög nivå. Detta leder på sikt till de mest underbara djuplodade förändring av samhället, konsten, moralen och det andliga medvetandet kollektivt.

Samtidigt har vi en tilltagande måne på gång där energierna blir lite starkare dag för dag.

Månen blir full tidigt på påskaftonens morgon i Vågens tecken som ju alla vet är ett relationstecken. Månens tema är därför relationer och kärlek. När mågen är i Vågen sägs den lysa upp ditt andliga 12:e hus och vara lite mildare. Ja, det skulle säkert kunna vara helt sant Skorpionen men vid fullmånen är Solen och Månen i ett T-kors kan man säga till Pluto. Naturligtvis kommer transformativa Pluto att dra fram det djupaste känslorna, locka ut själen på banan och här in denna fullmånes sken är det allt eller inget som gäller i kärleken. Här finns passion, förlåtelse, medkänsla och sanning. Många av er kommer riktigt nära er partner nu.

🐓🐥🐣Glad Påsk Skorpionen!

Skytten

Käraste Skytten, allt som sker nu infaller i ditt fjärde hus och det har med ditt hem, grunden du står på göra. Det finns en stor portion tur med i blandningen här så jag vill verkligen mana dig till att hålla dig framme.

Att Jupiter-Neptunus konjunktion är en så fantastisk händelse att dess fulla innebörd knappt går att ta in. Jupiter skänker tur, lycka och förstorar allt han vidrör samtidigt som Neptunus möter upp med sin superhöga andliga kvalité och gudomliga principer. Detta sanslöst maxade möte sker på en mycket hög frekvens och det fortgår hela veckan. Underbart! Efterklangen av detta möte påverkar mänskligheten i en lång tid, 40 – 50 år kanske. Ett andligt uppvaknande, ökad medkänsla och empati och drömmar som går i uppfyllelse är något lite av vad som skulle kunna inträffa nu.

Och från det mycket andliga och snudd på utomjordiska… Vi har en tilltagande måne på gång som växer sig större och starkare dag för dag. Den når sin kulmen under lördag morgon. Det här är en mycket stark måne eftersom den bildar en kaxig kvadratur till Pluto. Du kommer inte att behöva undra vad det är din partner vill, tänker eller känner efter detta.

Detektiven Pluto jagar ut själen på banan, låter sanningens ljus skina och ALLT kommer på bordet. Lät det allvarligt? Bli inte rädd – det är en kärlekens fullmåne. Slutet gott – allting gott!

🐓🐥🐣Glad Påsk Skytten!

⭐️ Stenbocken

Ur det astrologiska perspektivet är denna tid obeskrivbar! Oerhört vacker energi som vibrerar på den allra högsta frekvensen sker det fantastiska mötet mellan Jupiter och Neptunus. Detta möte inspirerar människor till villkorslös kärlek, till att göra gott. Ur detta kan fantastiska idéer och lösningar födas som hjälper mänskligheten på många nivåer, andligt, konstnärligt, teknologiskt, politiskt och förstås – i känslan för varandra och kärleken till Moder Jord.

Solen befinner sig nu i Vädurens sista dekan och den rör sig igenom ditt 4:e hus, som ju är hemmet och grunden i ditt liv. Det du står på. Tänk att detta med att vara kapabel, förståndig och ta ansvar tycks vara din roll i livet alldeles oavsett om du vill det eller inte. Även denna vecka riktas uppmärksamheten emot ditt yrkesliv och det är mycket möjligt att du tillkallas för att släcka bränder och styra upp utvecklingen.

Vi har en tilltagande måne på gång i Vågens tecken och dag för dag kommer vi att uppleva att den växer sig starkare. Månen blir full tidigt på lördag morgon – i ditt 10:e hus dessutom.  Många av er kommer denna fullmåne att vara en vändpunkt i karriär och yrkesliv. Andra kanske väljer att se detta som en tid av fullbordan och avslut med ett projekt.

Att fullmånen just infaller i fredsälskande Vågen är ett väldigt vackert tecken för kärlekslivet, samvaron och gemenskapen. Det finns ett kärleksbudskap i detta och det är ett underbart tillfälle att samla familjen runt sig. Nu är ett bra tillfälle att låta udda vara jämt, lösa upp gräl och bli sams.

 En liten detalj bara – den här fullmånen bildas en kvadratur till Pluto vilket ställer saker på sin spets. Hm.. för husfridens skulle kanske det är bäst att inte dra upp allt vad du känner.

🐓🐥🐣Glad Påsk Stenbocken!

⭐️ Vattumannen

För många är detta en väldigt emotionell vecka eftersom Jupiter och Neptunus möts i Fiskarnas tecken. Vi kommer alla att bli påverkade på någon nivå men den här känslosamma, icke rationella energin ligger väldigt långt bort ifrån Vattumannens den du är. Neptunus och Jupiter möts i ditt ekonomiska 2:e hus i Fiskarna. Där är Venus och under fredagen kommer även Mars in i tecknet. Här får du möjlighet att fundera över pengar, värderingar och vad som verkligen är viktigt på riktigt.

Detta UNIKA magiska, mystiska och allomfattande möte påverkar allt. Välsignelsen dessa planeter bär med sig till mänskligheten är inspirationen, viljan att förbättra världen, idealismen och den villkorslösa kärleken. Konjunktionen är exakt 12/4 men fortgår hela veckan. Det är inte säkert att du kan ta till dig den här energin på en personlig nivå men den höga frekvensen påverkar mänskligheten i minst 30-40 år in i framtiden.

Solen dundrar fram igenom ditt tredje hus så kommunikation, glädje och samvaro med andra är på tapeten. Tiden är som gjord för att resa, möta upp med andra och bara njuta och ha det bra.

Vi har en tilltagande måne på gång som tidigt på lördag morgon kommer att infalla i ditt 9:e hus som ofta till resor, medvetandehöjning, kulturupplevelser och nya smarta tankar. Du kommer att få mycket glädje ut av att dela dina åsikter med andra den här påsken. Kanske kommer det att vara dina nya insikter och din motiverande energi som är dina mest värdefulla tillgång nu?

🐓🐥🐣Glad Påsk Vattumannen

⭐️ Fiskarna

Ja, vad ska man säga Fiskarna? Du är i händelsernas centrum, mitt uppe i den mest  upphaussade och maxade energi som finns. Mötet mellan Jupiter och Neptunus är tveklöst det största! Tur, glädje, möjligheter – allt kan komma till dig nu!

Hur känns det? Möjligen kan en overkligtskänsla ha smugit sig in och det kan vara lite svårt att ta det till sig allt detta fantastiska?

Du möter nu en så hög, ren och andlig energi som viberar på en så hög frekvens att den når ovanför det mänskliga medvetandets förmåga. Tänk att det fungerar nästan som en hundvisselpipa. Oavsett är du mitt i detta.

Det här är en väldigt emotionell vecka som påverka oss alla. Det unika magiska, mystiska och allomfattande mötet mellan Jupiter och Neptunus som påverkar allt. Välsignelsen dessa planeter bär med sig är inspirationen, viljan att förbättra världen, idealismen och den villkorslösa kärleken. Konjunktionen är exakt 12/4 men fortgår hela veckan.

På det med värdsliga planet Fiskarna – allt sker i ditt första hus. Du kan ha sagolik tur. Inte nog med att Jupiter och Neptunus, Venus är också hos dig och under fredagen kommer även Mars in i tecknet. Det här måste vara det bästa tillfället någonsin att sätta sina kreativa idéer i rörelse. Jag blir lite biblisk här och säger: Fiskarna; fråga och du ska få svar, knacka och det ska öppnas för dig. Dina drömmar blir hörda! Kör så det ryker!

Fullmånen i Vågen som infaller på lördag landar i ditt passionerade 8:e hus sätter ljuset på allt som du delar. Det kan vara känslor, kärlek och pengar – bland annat. Njut den här tiden Fiskarna och Lycka Till!

🐓🐥🐣Glad Påsk Fiskarna

18

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@astrobloggen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00