ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop – Vecka 22

/

⭐️ Väduren

Denna vecka går verkligen inte av för hackor! Mars och Jupiter möts denna måndag i Vädurens tecken samtidigt som månen blir ny! Hurra! Det innbär att nymånen för med sig den eldiga, glada energin ut i det nya månvarvet! Med andra ord är en riktigt rolig och glittrande vecka som ligger framför dig nu. Som Vädur älskar du ju de sabba skiftningarna och allt det öppna och skojiga som Solens tid i Tvillingarna erbjuder. Det är pratigt, med många tankar och nya idéer. Kommunikation, att smida planer, att lära känna folk är i luften nu. Se detta som en möjligheternas vecka men om vi ska säga ett varningens ord – det finns en tendens till plötslighet eller överraskningar och saker kan bli ”för mycket”. Nytt är också att Merkurius vänder direkt på fredag. Saturnus däremot vänder retrograd den 4/6.

Enligt solteckenastrologin blir månen ny i ditt kommunikativa 3:e hus. Passar bra det till de övriga transiterna. Det är dags att sjunga ut Väduren och säga hur du vill ha det.

⭐️ Oxen

Nu har Venus hunnit en grad in i Oxen och manifesterar sin energi starkt och troligtvis känner du redan av livet känns lättare att leva.

Underbart! Initiativrika Mars möter mirakelgörararen Jupiter under måndagen samtidigt som månen blir ny i Tvillingarnas tecken. Wow! Det innebär ju att nymånen för med sig den här underbara energin igenom det nya månvarvet! Här kommer Venus med lyckan, med skönheten, välviljan och kanske även kärleken till dig. Människor kommer att se på dig med blida ögon nu och du attraherar till dig allt du vill ha under dessa stjärnor. Enligt solteckenastrologin blir månen ny i ditt ekonomiska 2:a hus. Intressant! Men Venus älskar ju pengar, attraherar till sig rikedom, överflöd och allt möjligt skoj så jag anar att du kommer att bli riktigt nöjd. Personliga värderingar är också andra husets tema. Merkurius som backat in i ditt tecken vänder direkt igen den 3/6 på 26° i Oxen. Han kan orsaka förvirring nu på vägen ut så var uppmärksam.

⭐️ Tvillingarna

Tjoho vad roligt allting är nu när Solen lyser upp din väg och energin öppnar upp och är snabb, social och välkomnande! Denna måndag blir månen ny i ditt tecken Tvillingarna samtidigt som Mars och Jupiter möts i Väduren. Underbart! Ja, att de båda eldiga är tillsammans är synnerligen gynnsamt eftersom de erbjuder en oöverträffbar motiverande, glad, optimistisk och nytändande känsla. Detta + nymånen är kalas förstås – mer än van man kan önska sig! Sätter du dina idéer i verket på en gång så kan det växa och blir någonting beständigt. På onsdag bryter de första månstrålarna igenom och blir synliga på himlavalvet och det är där som den nya månen manifesterar sin energi. Wow! För dig kommer den här supermaxade energin att vara till stor hjälp och du kommer verkligen att känna hur det nya tar fart. Ditt översociala väsen älskar när det händer mycket. En annan superbra grej är förstås att din styrande planet äntligen vänder direkt den 3/6 och därefter kommer saker att ordna upp sig.

Den nya månen infaller i ditt 1:a hus och detta är ditt personliga nyår. Det är du som kommer i fokus nu. Du och din identitet. Vem vill du vara i framtiden? Det finns så många möjligheter för dig här så våga följa med i flödet.

⭐️ Kräftan

Veckan börjar optimalt med en jättefin konjunktion mellan igångsättande Mars och möjliggöraren Jupiter som båda möts uppe på toppen av ditt horoskop, vilket synliggör dig karriärmässigt. Nu är det lätt att få uppmärksamhet och detta är de stora möjligheternas vecka! Passa på att ta chanserna som kommer nu och tillhör du dem som vill byta jobb är det här ett riktigt bra tillfälle. Samma måndag infaller en nymåne i Tvillingarna i ditt andliga 12:e hus där dina drömmar bor. Underbart! Meditera gärna nu och försök finna ro i sinnet. Där kan fantastiska idéer ta form.

På onsdag bryter de första solstrålarna igenom på himlavalvet och i och med det börjar det nya månvarvet. Nu träder Månen in i Kräftans tecken, stannar där två dygn vilket förstås är den tiden i månaden när du står dina egna känslor nära.

På fredag vänder Merkurius bana direkt igen vilket kan underlätta kommunikationen. Om du bär på kreativa ambitioner är det här ett lysande tillfälle att sätta dem i rullning!  Podd, blogg eller vad är det just du bär på som du inte fått uttrycka?

 ⭐️ Lejonet

Käraste Lejon, den här veckan är livet vänligt emot dig. Venus har nu trätt in i sitt hemmatecken Oxen där hon fyller oss alla av sällhet vilket syns extra mycket nu som vi befinner oss mellan hägg och syrén. För dig innebär den här tiden en lättnad och en vändpunkt. Stärkande, positiva och optimistiska energier flödar nu till dig ifrån möte mellan Mars och Jupiter. Heta Mars tänder eldar, sätter känslor och händelser rörelse medan Jupiter, mirakulösa möjliggöraren curlar banan för dig. 

Wow! Denna eld lämnar ingen oberörd. Samtidigt infaller även en nymåne i Tvillingarna i vänskapliga 11:e hus. Det är en öppnare stämning, en lättsammare känsla. Det sociala livet hägrar. Boka gärna en resa, gå på något kul event eller liknande. Merkurius är stillastående nu och dess bana vänder och går åt rätt håll på fredag. Nå, som du vet blir förvirringen möjligen lite värre precis när det vänder men sen blir allt bra. Dessutom vänder Saturnus bana retrograd på lördag. Den detaljen kan snarare upplevas skön än som ett problem. Han kommer att backa till den 22/10 så detta är något att vänja sig vid.

⭐️ Jungfrun

Du är på väg uppåt i livet Jungfrun och denna underbara måndag utgör kanske startskottet till den utvecklingen eftersom den bjuder på så osedvanligt rolig och spännande energi. Du, kära merkuriska varelse, kommer förstås att påverkas jättemycket av det vitaminpiller måndagens superpositiva nymåne kommer att utgöra. Att den infaller samtidigt som Mars och Jupiter möts skapar en oerhört motiverande och igångsättande kombination.

Nymånar står ju alltid för ett nytt månvarv, en ny start. För dig denna gång blir månen ny i Tvillingarna, i ditt 10:e hus som synliggör dig yrkesmässigt. Vad sägs om ett nytt jobb eller kanske en ny roll där du redan är? Merkurius är stillastående nu, energin är jättestark nu genom att planeten är så nära jordytan han kan komma.  Den retrograda känslan är påtaglig hela veckan. En viss lättnad kan kännas när dess bana vänder direkt och går åt rätt håll på fredag. Men det tar lite längre tid än så innan han fått upp farten och Merkurius fungerar optimalt igen.

⭐️ Vågen

Åh vad härligt Vågen! Idag kommer initiativrika Mars och magnifika Jupiter mötas i ditt relationshus. Denna transit ger dig då mycket positiv energi, tro på det egna livet och kanske även tro på att din charm kan övervinna allt.

Det kan den! Under dessa stjärnor kan du få allt att hända! Samtidigt Mars/Jupiter pågår infaller en en luftig inspirerande nymåne i Tvillingarna och förstås ditt kulturella, nyfikna 9:e hus som älskar att förkovra sig och sätta sig in i allt mellan himmel och jord. Som den energin spelar ut nu under de kommande veckorna har du fortfarande den känslan med dig ut i livet. Det är högt i tak, öppet och vidsynt så välkomna nya erfarenheter och människor nu. Skeendena nu är utvecklande och ger dig nya infallsvinklar och sätt att se saker på. Attraktionslagen blir väldigt tydlig nu som det är det som du fokuserar på som kommer att växa sig starkt – i synnerhet i början av veckan. På fredag kommer retrograda Merkurius att vända direkt i Oxens tecken. Äntligen! Men under lördagen vänder Saturnus retrograd och vi får vänja oss vid hans fem månader långa retrograda vandring. Det är rätt skönt faktiskt med detta som det innebär en 5 månader lång långsammare lunk.

Skorpionen

Det kommer att vara härligt att vara du nu denna morgon när Jupiter och din klassiska styrare Mars möts. Wow.. massor av positiv energi frigörs och du känner dig lite ”bigger than life”. Ingenting är för svårt eller utom räckhåll för dig nu. Det kan vara svårt att hålla tillbaka all längtan som finns inom oss alla nu. Det är det fria och obehindrade som vill uttrycka sig nu.  Under måndagen infaller årets enda Tvilling-nymåne i ditt intima åttonde hus. Åh, det är lite sexigt faktiskt.  Vad vill du göra åt saken? Bara hänga med och njuta av glädjen som alla skorpioner får uppleva nu?

Det finns också möjlighet att lära känna en helt ny person som du kan få utforska kärlekens labyrinter med med?

Det åttonde huset handlar ju även om allt som är gemensamt som du delar med din närmaste vän.

Det kan vara projekt, er utveckling som par, ekonomi och mycket annat. Detta är dock en uttalat superpositiv vecka och skeendena här kommer att kännas av fram till nästa fullmåne.

⭐️ Skytten

Känner du dig oövervinnerlig och stark? Den här måndagen börjar så häftigt för dig Skytten eftersom igångsättande Mars möter upp med din styrande planet Jupiter och dessa två superpositiva energier fångas upp av måndagens nymåne som infaller i Tvillingarna i ditt kärleksfulla sjunde hus och kommer att följa under veckan. Wow!

När det kommer till romantik och flirt har du lätt att nå fram till andra. Människor dras till dig nu. Men har du verkligen lust att ge dig ut på dejting arenan nu till sommaren Skytten? Jag trodde att det var med din stil att kasta dig upp på din häst/cykel/bil eller vad du har och rida in emot solnedgången – ensam! Men visst! Om du vill är det väldigt sociala vibbar och en väldigt rolig tid som ligger framför dig. Alla relationer mår bra under dessa stjärnor men kanske är det djupa sådana som riktig vänskap och djupa kärleksrelationer kan ha allra största betydelse för dig nu. Merkurius vänder direkt på fredag. Hurra! Nu är det inte bara flirta som gäller – nu kanske ni till och med kan förstå varandra.

⭐️ Stenbocken

Måndagens superenergi som kommer sig av Mars/Jupiters möte infaller i ditt 4:e hus vilket ger dig livslust, motivation och bra självförtroende. Underbart! Troligtvis blir du fylld av glad energi och känner att du har lust att kasta dig in i.. vad det nu än var du hade funderat på men inte riktigt bestämt dig för. Samtidigt blir månen ny i Tvillingarna tecken, och univerdum uppmanar dig att sätta dig själv i första rummet och låta andra människor sköta sig själva för en gångs skull.

Som nymånen infaller i ditt 6:e hus som handlar om din hälsa, kropp och välmående kan det vara på sin plats att använda den här veckan till att ta hand om den egna kroppen och själen. Visst! kära Stenbock strävar som alltid uppför ditt symboliska berg mot högre höjder i karriären.  Den här tiden på året brukar de andra tecknen börja packa ihop och bege sig väg emot sommaren. Här har du istället möjlighet att lägga in en högre växel och dra förbi alla andra yrkesmässigt.  Av någon anledning tycks du alltid finna energin att orka hela vägen upp.

Merkurius vänder direkt på fredag. Pust! Å andra sidan vänder din styrande planet Saturnus retrograd på lördag. Det blir en fem månader lång tillbakablick när du har gott om tid att tänka efter och du behöver inte stressa för att finna de rätta orden – här finns gott om tid för djupsnack och tillfälle att smälta samman.

⭐️ Vattumannen

Åh, vad roligt Vattubärare! Nu möts härliga, igångsättande Mars med gränslösa, mirakelmästaren Jupiter i ditt sociala tredje hus vilket gör att dina sociala kontakter kommer att blomstra och allt blir så roligt runt dig igen. Det är så positiv energi dessa två planeter tillför. Måndagens nymåne infaller i Tvillingarnas tecken och enligt soltecken astrologin så tänds nymånens flamma i ditt 5:e hus som står för kärlek och kreativitet. Wow! Är du redo för att släppa in romantiken i ditt liv eller föredrar du att hellre ägna dig åt dina kreativa processer och skapa. Det är faktiskt inget som hindrar att du hinner med både och.  Alla nymånar kommer ju som erbjudanden och ger möjlighet till att starta på ny kula. Oavsett om du är singel eller i en relation med en annan person så kommer denna nymåne att få dig att känna nytt hopp och tro på att kärleken kan segra och övervinna alla hinder. Att Merkurius under fredagen vänder direkt är ju jättebra för kommunikationen också. Njut och Lek nu när energin är som vackrast!

⭐️ Fiskarna

Det är en riktigt mysig period som väntar nu Fiskarna. Denna måndag har så härlig potential, kommer med glädje, passion och inspiration. Förstås är det Mars och Jupiters supermöte och deras enade krafter som är så superpositiva, igångsättande och inspirerande.

Som om inte det vore nog infaller en härlig, uppiggande och social nymåne i ditt fjärde hus – ditt hem med andra ord. Är du sugen på att förvandla ditt hem eller lantställe till en vacker oas? Universum ger dig och  din kreativitet och goda smak en puff i den riktningen. Om man ska tro dina stjärnor kommer du inte att ha en ensam stund den kommande månaden. Därför kan det vara ett  ett optimalt tillfälle att få hjälp ifrån dina vänner med att mysa till det i hemmet? Det tycks ju i alla fall vara där, i din närhet som folk vill vara. Under de två kommande veckorna är månenergin med dig –  så du har gott om tid på dig att få till det som du verkligen vill ha det.  Merkurius vänder direkt på fredag. Åh, vad skönt! Därefter blir det lättare att göra sig förstådd.

5

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00