ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop – Vecka 32

/

Denna vecka kommer den sk LejonPorten att öppnas. Det sker på morgonen den 13/8 när stjärnan Sirius stiger.

Shutterstock

🌕 Väduren

Denna härliga vecka kommer den heta Solen att lysa upp ditt generösa och välkomnande 5:e hus, vilket gör livet eldigt, storstilat och även kanske lite grandiost. Du kommer att ha jätteroligt!

Lusten att få komma ut och röra på dig, träffa folk och återvända till ditt vanliga liv efter sommaruppehållet finns där. Man kan ana att det nu kliar det i de små vädursfingrarna av kreativitet.

Månen är tilltagande och nu byggs energierna upp emot en riktigt fet fullmåne som kommer att kännas som starkast på torsdagkväll/Natt. Det är först 12/8  kl 3:36 månen blir full i Vattumannen.  Superspännande!  Fullmånen triggar den punkt i horoskopet där den berömda trippelkonjunktionen ägde rum förra veckan.

Vid denna måne bildas ett kraftfullt storkors som involverar många planeter.

Vid fullmånen är förstås Solen och Månen huvudrolls innehavarna och står mitt emot varandra. Men Månen har Saturnus vid sin sida. I kvadratur till detta finner vi Uranus och Norra Månnoden, mitt över på andra sidan Södra Månnoden. Hepp!

Vad är det unika i dig Väduren? Vad är det du vill uttrycka? Här kan oväntade, överraskande, innovativa, plötsliga och kanske fantastiska ting ske.

Fullmånen  i Vattumannen och den lyser upp din väg, och ditt 11:e hus som handlar om det sociala livet, om människor, nätverk och kontakter. Det är dags att slå på stora trumman igen, låta folk veta att du finns. Kanske kan det vara dags att höra av sig till vänner och bekanta.

🌕 Oxen

Ja, kära Oxe! Du kommer att vara den i hetluften även denna vecka. Det beror på att universum nu är på väg att leverera en hejdundrande fullmåne som återaktiverar samma punkt där trippelkonjunktionen inföll förra veckan. Det här är en mycket individualistisk fullmåne som ställer dig frågan: Vem vill du vara? Vad är det unika i dig? Den maxade fullmånen sker i Vattumannens tecken och ditt 10:e hus som styr själva riktningen i livet så här rycks du med i en förändringsprocesserna. Wow! Det här gör att så mycket kan komma att förändras, utvecklas och ske – hastigt i ditt karriärliv.

Allt eftersom detta år utvecklas får man väl sakta avveckla bilden av dig som den lugna, stabila som ogillar förändring. För allt sedan Uranus gjorde entré i Oxens tecken för 2018 ser vi hur en helt ny spännande människa träda fram. Nu vågar och vill du mer i livet, du utvecklas och växer som människa – privat och yrkesmässigt.

En annan härlig sak som jag tror att du kommer att uppskatta är att din styrande planet Venus nu skiftar tecken på torsdag går in i glamorösa Lejonet. Underbart! Här får du en välkommen skjuts i det sociala livet.

Månen är tilltagande och nu byggs energierna upp emot en riktigt fet fullmåne som är som starkast på torsdagkväll/natten mot fredag.  Det är först 12/8, kl 3:36 som månen blir knallfull i Vattumannens tecken men energin kommer att dominera hela veckan.  Superspännande!

Fullmånen triggar samma punkt i horoskopet som förra veckans trippelkonjunktionen och därmed är du HELT involverad. Nu

bildas ett kraftfullt storkors som involverar många planeter. Solen och Månen är förstås huvudrollsinnehavarna och står mitt emot i Lejon och Vattuman på 19° i vart tecken.  Men Månen har Saturnus vid sin sida. I Oxen finner vi Uranus och Norra Månnoden, mitt över på andra sidan Södra Månnoden. Hepp!

🌕 Tvillingarna

Vi har en spännande vecka och en tilltagande måne på gång som kommer att bli full i ditt 9:e hus under natten till fredag. Wow! Det kan ju verkligen att ha spektakulär, generös och utåtriktat fullmåne just den här tiden på året när folk börjar komma tillbaka efter sina semestrar och livet leker med dig. En vild fullmåne som äger rum i kvadratur till Uranus i ditt äventyrliga 9:onde hus som kan bära med sig nyheter, överraskningar och förändringar. Skeendet påverkar i minst två veckor så det är spännande.

Denna fullmåne är väldigt individualistiskt och den ställer dig frågan Vem är du? Vart vill du med ditt liv? Hur uttrycker du ditt unika jag. Som den lyser upp just bildningen och det högre medvetandets hus finns där en implikation att det kan vara en bra idé att utvecklas, förkovra sig i något nytt? Vad sägs Tvillingana?

Detta är den sista superfullmånen för säsongen. Det blir en fet fullmåne som är som starkast på torsdagkväll/natten mot fredag.  Det är först 12/8, kl 3:36 som månen blir knallfull i Vattumannens tecken men energin kommer att dominera hela veckan.  Superspännande!

Fullmånen triggar samma punkt i horoskopet som förra veckans trippelkonjunktionen. Nu bildas ett kraftfullt storkors som involverar många planeter.

Solen och Månen är förstås huvudrollsinnehavarna och står mitt emot i Lejon och Vattuman på 19° i vart tecken.  Men Månen har Saturnus vid sin sida. I Oxen finner vi Uranus och Norra Månnoden, mitt över på andra sidan Södra Månnoden. Hepp!

Din styrande planet Merkurius befinner sig i Jungfruns tecken där han verkligen trivs, högpresterar och fungerar väl. Passa på att planlägga din höst nu. Energin är den allra bästa för sådant.

🌕 Kräftan

Måndagen börjar möjligen lite lätt dramatiskt när Venus bildar en opposition till Pluto. Här kan våra känslor komma i gungning, våra värderingar prövas och du kommer verkligen till insikt om vad som är det viktigaste för dig. Vad som också sker denna vecka Kräftan det är att vi har en tilltagande måne på gång som kommer att dominera hela veckan.  Nu byggs energierna upp emot säsongens sista superfullmåne och energin är som starkast på torsdagkväll/natten mot fredag. Det är först 12/8, kl 3:36 som månen blir knallfull i Vattumannens. Superspännande!

Fullmånen triggar samma punkt i horoskopet som förra veckans trippelkonjunktionen. Nu bildas ett kraftfullt storkors som involverar många planeter.

Solen och Månen är förstås huvudrollsinnehavarna och står mitt emot i Lejon och Vattuman på 19° i vart tecken.  Men Månen har Saturnus vid sin sida. I Oxen finner vi Uranus och Norra Månnoden, mitt över på andra sidan Södra Månnoden. Hepp!

Denna fullmåne lyser upp i ditt åttonde hus som handlar om djupa ting som dina innersta känslor och själens hemligheter. Hit sorteras också dina djupaste förtroenden och intimitet. Men det handlar också om det du delar med andra.

Uranus närvaro hjälper dig att hävda dig själv, att visa vad som är ditt och du kan få strålande idéer. Under Uranus flagg är det inte lätt att förutsäga vad som sker, men helt klart gör processen dig medveten om vad som verkligen är viktigt och betyder något för dig.

Venus lämnar under torsdags Kräftan vilket kan vara skönt som hon under de senaste dagarna dragit fram lite jobbigare känslor i och med opposition till psykade Pluto. Tack och lov är det över med dessa influenser när hon tar sig in i Lejonet glamorösa sfär.

🌕 Lejonet

Väldigt många astrologer talar om LejonPorten och att den ska öppnas nu 8/8. Ja, så kanske man kan beskriva det hela, för Solen är mitt i ditt tecken.

Men stjärnan Sirius stiger inte för än tidigt på morgonen den 13/8. Detta är det astronomiska tecknet på att energiportalen är öppen. Men, vi har en tilltagande måne på gång och du kära Lejon hamnar du i hetluften på riktigt nu. Natten mellan torsd/fredag infaller en superfet fullmåne i Vattumannens och endast tiden kan utvisa vad den här fantastiska, vilda fullmånen bär med sig till dig.

Det är eldens element som råder och du befinner dig i händelsernas epicentrum. För att vara exakt är det kl 03:36, den 12/8 som blir månen både full på den 19° i Vattumannen, antagligen också galen i ditt 7:e hus som handlar om relationer. Det är din tid nu, så passa på att ta för dig av livets goda. Wow.. eller är det kanske ojsan man ska säga om detta? Fullmånen frågar dig: Vad är det unika i dig? Hur ska du uttrycka dig? Vem och vad vill du ha in i ditt liv?

Uranus kan föra med sig det våghalsiga, plötsliga och lite galna elementet. Ska man ge efter för sina impulser och förälska sig hals över huvud i en okänd person och försvinna ut i sommarnatten eller? Det är nämligen precis den typen av händelser som horoskopet implicerar – men naturligtvis är det du själv som väljer vilken väg du tar. Det är vi som styr våra liv, planeterna puffar oss lite lätt i olika riktningar bara.

Under torsdagskväll träder kärleksgudinnan Venus in i Lejonet. Underbart! Detta är utan tvekan den bästa tiden för kärlek, för att charma till sig saker och för att få njuta av livet.

Yrkesmässigt kan du göra jättebra ifrån dig så Carpe Diem får man väl lov att säga till dig nu.

🌕 Jungfrun

Solen gör nu sin årliga resa igenom ditt drömska 12:e hus vilket inte är den enklaste placeringen för dig eftersom horoskopet indikerar vila och behov av egen tid.

Den här tiden är till för ditt andliga liv och det är nu du laddar dina batterier som bäst.  Du borde lägga detta på minnet och alltid se till att ha semester såhär års.

Bäst nu är förstås att din styrande planet Merkurius sedan flera dagar befinner sig i ditt Jungfrun. Här är han både exalterad och styrande planet. Meditation, mindfulness eller yoga är superbra för dig nu, i synnerhet om det kan kombineras med vistelse i naturen.  i och för sig vilken daglig träning som helst är extra viktig nu. Här kan du göra insättningar på ditt eget hälsokonto.

Vi har en tilltagande måne som dag för dag växer sig större till en riktigt praktfull fullmåne som är som starkast på torsdagkväll/natten mot fredag.  Det är först 12/8, kl 3:36 som månen blir knallfull i Vattumannens tecken men energin kommer att dominera hela veckan.  Superspännande!

Fullmånen triggar samma punkt i horoskopet som förra veckans trippelkonjunktionen.

Nu bildas ett kraftfullt storkors som involverar många planeter.

Solen och Månen är förstås huvudrollsinnehavarna och står mitt emot i Lejon och Vattuman på 19° i vart tecken.  Men Månen har Saturnus vid sin sida. I Oxen finner vi Uranus och Norra Månnoden, mitt över på andra sidan Södra Månnoden. Hepp!  Det är en galen, oförutsägbar fullmåne som landar i ditt flitiga 6:e hus som just handlar om arbete, hälsa och dina dagliga vanor.

Det 6:e huset är ju också Jungfruns hus så dessa energier är inte främmande för dig på något sätt. Men, den stora frågan nu är hur väl du tar hand om dig? Det kan lätt bli så för dig att du sköter allt kring dig själv helt perfekt men missar att ta hand om den viktigaste personen i ditt liv – dig själv.

🌕  Vågen

Din styrande planet Venus är i lite dåligt sällskap kan man säga i och med att hon befinner sig opposition Pluto under måndagen.

Om du själv skulle få lust att göra något dramatiskt utspel, kanske tala ut, tala någon till rätta, ställa ett eller annat ultimatum bör du tänka igenom ordentligt innan du agerar. Det här är inte rätt tillfälle eller ens rätt tillvägagångs sätt.

Venus glider under torsdagen in i Lejonets tecken och där trivs hon verkligen. Du har väldigt goda förutsättningar runt dig och kommer att få som du vill, elegant och utan ansträngning.

Månen är tilltagande och nu byggs energierna upp emot en riktigt fet fullmåne som är som starkast på torsdagkväll/natten mot fredag.  Det är först 12/8, kl 3:36 som månen blir knallfull i Vattumannens tecken men energin kommer att dominera hela veckan.  Superspännande!

Fullmånen triggar samma punkt i horoskopet som förra veckans trippelkonjunktionen. Nu bildas ett kraftfullt storkors som involverar många planeter.

Solen och Månen är förstås huvudrollsinnehavarna och står mitt emot i Lejon och Vattuman på 19° i vart tecken.  Men Månen har Saturnus vid sin sida. I Oxen finner vi Uranus och Norra Månnoden, mitt över på andra sidan Södra Månnoden. Hepp!

Fullmånen i  Vattumannen i ditt passionerade, generösa 5:e hus, där kärleken bor. Härligt för dig som lever i en relation där kärleken kan frodas och utvecklas.

Den här fullmånen kommer galna Uranus att befinna sig i kvadratur till allt – vilket faktiskt öppnar upp för plötsliga chanser och oväntade händelser.

Var snäll emot dig själv och våga överraska dig nu Vågen. Kanske ska du testa att öka din närvaro på dejtingsajter exempelvis. Ja, jag vet att det inte är så en romantisk våg vill möta någon.. men det är ändå ett säkert sätt att umgås och kanske sakta lära känna någon i dessa dagar.

🌕 Skorpionen

Idag, måndag befinner sig Venus i klorna på din styrande planet Pluto och här kan djupa känslor ha blottats.

Här kan kärleksfnurror och saker som uppstod i slutet av förra året, 19/12 och Venus retrograden och hela det skådespel som ägde rum mellan Pluto, Mars och Venus väckas till liv igen. Det är troligt att samma frågor kommer på tapeten som du hade då. Ibland kan samma människor som rörde sig runt dig då komma tillbaka igen.

Venus träder under torsdagen in i Lejonet – härligt! Det är en position som du verkligen kan dra nytta av. Mys och kärlek utlovas.

Käraste Skorpion, den kommande fullmånen kommer att dra med dig i skeendena helt och fullständigt. Månen är tilltagande och nu byggs energierna upp emot en riktigt fet fullmåne som är som starkast på torsdagkväll/natten mot fredag.  Det är först 12/8, kl 3:36 som månen blir knallfull i Vattumannens tecken men energin kommer att dominera hela veckan.  Superspännande!

Fullmånen triggar samma punkt i horoskopet som förra veckans trippelkonjunktionen.

Nu bildas ett kraftfullt storkors som involverar många planeter.

Solen och Månen är förstås huvudrollsinnehavarna och står mitt emot i Lejon och Vattuman på 19° i vart tecken.  Men Månen har Saturnus vid sin sida. I Oxen finner vi Uranus och Norra Månnoden, mitt över på andra sidan Södra Månnoden i Skorpionen.  Hepp!

Det är stora, eventuellt dramatiska och mäktiga krafter i rörelse.

Ja, det låter förstås allvarligt och på ett globalt plan kommer det att hända massor. Politiskt kan dessa stjärnor bidra till förvånande och till och med chockerande händelser. Astrologiskt spelas liknande aspekter upp nu som i januari när månen blev ny i Vattumannen.

Det är en superrolig intressant, utåtriktad och utvecklande måne vars energi är dubbel och du kan dras mellan att vara synlig och vilja dra sig undan. Mellan karriären och hemmet.

Denna måndag lyser Vattumannens fullmåne upplyser ditt fjärde hus och tankar på trygghet, vårt hem, familj och kanske även det förflutna och våra rötter upp.

🌕 Skytten

Det som tveklöst dominerar den här veckan är den tilltagande månen för nu byggs energierna upp emot en riktigt kraftfull, dramatisk och innovativ fullmåne som är som starkast på torsdagkväll/natten mot fredag.  Det är först 12/8, kl 3:36 som månen blir knallfull i Vattumannens tecken men energin kommer att dominera hela veckan.  Superspännande!

Fullmånen triggar samma punkt i horoskopet som förra veckans trippelkonjunktionen.

Nu bildas ett kraftfullt storkors som involverar många planeter.

Solen och Månen är förstås huvudrollsinnehavarna och står mitt emot i Lejon och Vattuman på 19° i vart tecken.  Men Månen har Saturnus vid sin sida. I Oxen finner vi Uranus och Norra Månnoden, mitt över på andra sidan Södra Månnoden. Hepp!

Du känns motiverad att ta dig vidare i livet nu och bör inte tveka om det kommer upp ett intressant förslag. Att lyssna in vad det innebär skadar aldrig, och universum bifaller allt som för dig uppåt och framåt.

Kan det vara så att det är ett nytt arbete eller projekt som väntar på dig nu? Jag ser utveckling, kanske något nytt du ska lära in, kanske är det nya arbetsuppgifter?

För dig kära Skytt öppnar sig nu en högintressant period. Frågan som ställs till dig är Vem vill du vara? På vilket sätt är du unik? Hur kan du uttrycka den sidan av dig?

Vår superheta, spännande fullmåne infaller i ditt pratsamma och kommunikativa 3:e hus när ditt sociala, glittriga väsen kan få uttrycka sig helt ohämmat. Extra spännande är ju förstås kopplingen som finns till Uranus. Den för med sig innovation och nya tankar in i allas våra liv och för dig, nyfikna, förändringsbenägna och eldiga människa är detta en toppenbra period när du kan ta rejäla steg framåt.

Merkurius glider in i ditt 10:e hus där man kan förvänta sig att han är till god hjälp för din karriärutveckling. Den positionen är till god hjälp för dig vid alla samtal och förhandlingar.

🌕 Stenbocken

Lite rafflande och kanske småjobbigt är Venus opposition till Pluto som äger rum under måndag förmiddag. Den kan trigga väldigt obekväma känslor – exempelvis avund, svartsjuka och annat som verkligen inte passa din personlighet alls. Som tur är denna energi kortvarig. Venus glider in i Lejonet under torsdagen och det kommer att kännas mycket lättare sedan.

För många av oss är semestrarna bakom oss och det är nu dags att vända blicken emot arbetslivet och allvaret igen. Jag ska inte sticka under stol med att Universum inte precis rullar ut röda mattan för dig nu. Månen är tilltagande och nu byggs energierna upp emot en riktigt fet fullmåne som är som starkast på torsdagkväll/natten mot fredag.  Det är först 12/8, kl 3:36 som månen blir knallfull i Vattumannens tecken men energin kommer att dominera hela veckan.  Superspännande!

Fullmånen triggar samma punkt i horoskopet som förra veckans trippelkonjunktionen. Nu bildas ett kraftfullt storkors som involverar många planeter.

Solen och Månen är förstås huvudrollsinnehavarna och står mitt emot i Lejon och Vattuman på 19° i vart tecken.  Men Månen har Saturnus vid sin sida. I Oxen finner vi Uranus och Norra Månnoden, mitt över på andra sidan Södra Månnoden. Hepp!

Men som både Saturnus som Uranus har en framträdande roll i fredagensfullmåne som infaller i ditt ekonomiska 2:a hus.

Båda dessa planeter handlar om ansvarstagande så lär det inte återstå annat för dig än att kavla upp ärmarna och skrida till verket. Jobb och jobb alltså.

Månen är tilltagande och nu byggs energierna upp emot en riktigt fet fullmåne som är som starkast på torsdagkväll/natten mot fredag.  Det är först 12/8, kl 3:36 som månen blir knallfull i Vattumannens tecken men energin kommer att dominera hela veckan.  Superspännande!

Fullmånen triggar samma punkt i horoskopet som förra veckans trippelkonjunktionen. Nu bildas ett kraftfullt storkors som involverar många planeter.

Solen och Månen är förstås huvudrollsinnehavarna och står mitt emot i Lejon och Vattuman på 19° i vart tecken.  Men Månen har Saturnus vid sin sida. I Oxen finner vi Uranus och Norra Månnoden, mitt över på andra sidan Södra Månnoden. Hepp!

🌕 Vattumannen

Kära Vattenbärare! Du kommer osökt att vara huvudrollsinnehavaren i veckans stora skeende! Vi har en tilltagande måne på gång och nu byggs energierna upp emot en riktigt fet fullmåne som infaller på den 19° i ditt tecken. Energin är som starkast på torsdagkväll/natten mot fredag, det är den 12/8, kl 3:36 som månen blir knallfull i Vattumannens tecken men energin kommer att dominera hela veckan.  Superspännande! Lägg märke till att både din moderna styrare Uranus och klassiska styrande planet Saturnus är 100% involverade i skeendena – vilket stärker dig.

Fullmånen triggar samma punkt i horoskopet som förra veckans trippelkonjunktionen. Nu bildas ett kraftfullt storkors som involverar många planeter.

Solen och Månen är förstås huvudrollsinnehavarna och står mitt emot i Lejon och Vattuman på 19° i vart tecken.  Men Månen har Saturnus vid sin sida. I Oxen finner vi Uranus och Norra Månnoden, mitt över på andra sidan Södra Månnoden. Hepp!

Nu är du stjärnan och allt i hela horoskopet pekar på dig! Coolt! Det kommande halvåret är oerhört viktigt för dig. Har du funderat över vart du vill komma i livet? Vad är det unika i dig? Vad vill du uttrycka? Nu avser jag personlig och yrkesmässig utveckling, men kan också röra sådant som familj och andra nära relationer. Du har nu ett halvår på dig att önska in, planlägga och se till att dina drömmar kan förverkligas.

Fullmånen triggar samma punkt i horoskopet som förra veckans trippelkonjunktionen. Nu bildas ett kraftfullt storkors som involverar många planeter.

Solen och Månen är förstås huvudrollsinnehavarna och står mitt emot i Lejon och Vattuman på 19° i vart tecken.  Men Månen har Saturnus vid sin sida. I Oxen finner vi Uranus och Norra Månnoden, mitt över på andra sidan Södra Månnoden. Hepp!

Under helgen nu har Solen befunnit sig i kvadratur till din moderna styrare Uranus och redan där satt tonen till det fantastiska skeende som vi nu ska uppleva. Det är enorma processer på gång nu som kommer att påverka all utveckling framöver, globalt, nationellt men naturligtvis också personligt.

🌕 Fiskarna

Under måndagen befinner sig Venus precis mitt emot Pluto, i riktigt dåligt sällskap alltså, vilket inte alls är det bästa för kärlek och förståelse människor emellan. Du kan i värsta fall hamna i diskussioner som handlar om personliga värderingar och liknande. Den här dåliga energin släpper ganska fort.

Vad som kommer att dominera skeendet hela veckan är att energierna byggs upp emot säsongens sista superfullmåne och energin är som starkast på torsdagkväll/natten mot fredag. Det är först 12/8, kl 3:36 som månen blir knallfull i Vattumannens tecken och lyser därmed upp ditt andliga ljus och ditt 12:e hus. Härligt! Det är en helande position som hjälper dig med acceptans till det som varit och stärker dig till att simma vidare till okända mål. Uranus närvaro hjälper att finna det unika i dig, hjälpa dig vidare med ditt personliga uttryck och den du verkligen vill vara. Uranus influensen hjälper dig att se vad som är ”ditt speciella, unika” och du kan få strålande idéer. Under Uranus flagg är det inte lätt att förutsäga vad som sker, men helt klart gör processen dig medveten om vad som verkligen är viktigt och betyder något för dig. Superspännande!

Pga Uranus närvaro triggas samma punkt i horoskopet som vid förra veckans trippelkonjunktion. Nu bildas ett kraftfullt storkors som involverar många planeter.

Solen och Månen är förstås huvudrollsinnehavarna och står mitt emot i Lejon och Vattuman på 19° i vart tecken.  Men Månen har Saturnus vid sin sida. I Oxen finner vi Uranus och Norra Månnoden, mitt över på andra sidan Södra Månnoden. Hepp!

Det är så intressant tidsperiod som börjar nu Fiskarna för saker och ting kommer att ta en ny vändning härifrån. Hisnande, kanske t o m genombrottstankar kan förekomma som gör att allting vänder. Troligtvis sker detta inom dig själv, men det är inte uteslutet att detta nya kommer till dig utifrån. Det är enorma, mäktiga krafter i rörelse och den här energin hjälper Fiskarna att komma till insikt, fatta beslut och faktiskt också sätta ner foten.

8

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00